פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מזגןועיליוCHI10וNormandeו1וכ"סומותג: Normande , סוג המזגן: עילי , תפוקת קירור: 7000-12000 BTU, תפוקת חימום: 10300 BTU, עוצמה: 1 כ"ס, תפוקת קירור: 10300 BTU, מקדם יעילות בקירור: 3.5 COP, מקדם יעילות בחימום: 3.5 COP פרטים נוספים...http://zap.co.il/model.asp?model_id=305740חשבתי להקדים תרופה למכה [לקייצ]מה דעתכם ?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים לא הייתי קונה שום דבר שעולה יותר מ-50 שקל מתוצרת Normande.חברה ג'נרית כזאת, כמו המילטון ורבות אחרות.מזגן קונים ממותג שיש לו אבא ואמא.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים זה המזגן שיש לי בבית(2 כאלה) אני כתבתי את התגובה בזאפ.דרך אגב ,עברה עוד שנה ואני עדיין סופר מרוצה מהם.זו לא התמונה האמיתית של המזגן ,אבל הוא יפה בכל זאת.אני ממליץ בכיף.לא הייתי קונה שום דבר שעולה יותר מ-50 שקל מתוצרת Normande.חברה ג'נרית כזאת, כמו המילטון ורבות אחרות.מזגן קונים ממותג שיש לו אבא ואמא.לרוב את צודקת ,אבל מניסיון ,זה מוצר מעולה.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר זה המזגן שיש לי בבית(2 כאלה) אני כתבתי את התגובה בזאפ.דרך אגב ,עברה עוד שנה ואני עדיין סופר מרוצה מהם.זו לא התמונה האמיתית של המזגן ,אבל הוא יפה בכל זאת.אני ממליץ בכיף.לרוב את צודקת ,אבל מניסיון ,זה מוצר מעולה.וואלה איזה צירופ מקרים רציתי לשאול כמה דברים אותך כמה אתה משתמש במזגן בקיצ ?כמה מתווספ לך חשמל בערך ?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מפעיל אותו כל יום בקיץ למספר שעות ,הכל תלוי.לא ממש זולל חשמל ,הוא בעל דירוג אנרגטי A.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר אני קונה את זה במחיר יותר נמוך ב 1600 שקל השאלה אם אני חוסך לעצמי כמה מאות יחזור אליי בצרות
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים אתה קונה מזגן בכמה אלפי שקלים לדעתי שווה להשקיע עוד קצת בשביל ראש שקטתבדוק איזה ארץ ייצור זה (אמרו לי שיש איזה חברה צרפתית טובה אולי זה אלה)וגם כל הזבל היפני אמור להיות לא רע (תיקרא תביקורות)אבל שוב לדעתי לא שווה לך פה לחסוך אם אתה קונה בכזה מחיר
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים לא שמעתי על החברה הזאתאתה יכול לקנות אלקטרה במחיר הזהכן ,ואלקטרה זה ממש איכות.חברה שקונה זבל סיני בכמויות ומוכרת אותו בארץ תחת מלא שמות.חוץ מזה ,הנורמנדה שהוא גם מוצר מדבקה ,הוא מזגן מעולה ,וזה מניסיון.ב1600 שקל המזגנים יתנו לך תפוקת קירור עלובה.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים כן ,ואלקטרה זה ממש איכות.חברה שקונה זבל סיני בכמויות ומוכרת אותו בארץ תחת מלא שמות.חוץ מזה ,הנורמנדה שהוא גם מוצר מדבקה ,הוא מזגן מעולה ,וזה מניסיון.ב1600 שקל המזגנים יתנו לך תפוקת קירור עלובה.ומה עם השרות למזגן? חלקי החילוף למזגן? בקרת איכות למזגן?תדיראן הודיעה על recall לדגם מסויים ומחליפה את הלוח האלקטרוני, האם חברה לא מוכרת תוכל לבצע את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.