פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים יתר המגיבים מתבקשים לשקול לפני שהם עונים לו חבל לו על המחשב וחבל על הכסף של ההורים שלו.....אני אמרתי לו כבר בפרטי שבלי קירור הוא יכול לשרוף את הלוח ואת המעבד שלו והוא אומר לי טוב בסדר קירור לא מעניין אותי אני רוצה לעשות ככה OC...לך תבנה מדינה.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר למעבד שלי יש קירור רק אני לא יודע איזה מישהו יכול לכוון אותי איך לעשות OC לפי הביוס שלי בבקשה
פורסם 2008 במרץ 117 שנים שאלה..אם יש לי קירור evercool שקיבלתי מהחנות משו שניראלי לא יותר טוב מהסטוק...ולמארז רק מאוורר אחד 120,כרטיס מסך עם קירור פסיבי silent pipe 2 ,ציפסט 965 ,ספק כח jsp-tech ,לא מומלץ לעשות OC אפילו קטן בלי קירור יותר טוב וספק חזק?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אני לא מבין כלום ב OC... אבל אני יודע דבר אחד.קירור סטנדטרי שמגיע עם המעבד לא מתאים לOC צריך לקנות קירור אחר ולהרכיב אותו בחנות מחשבים.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים אם יש לך ידע אתה לא חייב ללכת לחנות אתה יכול להרכיב אותו לבד זה לא עניין מסובך בכלל
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אפשר לעשות OC עם קירור סטוק, רק שהגבול שתגיע אליו יהיה יותר נמוך.בכל מקרה מה שחשוב זה לבדוק את טמפרטורת המעבד. שהוא לא מתחמם יותר מידי במאמץ.בהצלחה...
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אפשר לעשות OC עם קירור סטוק, רק שהגבול שתגיע אליו יהיה יותר נמוך. בכל מקרה מה שחשוב זה לבדוק את טמפרטורת המעבד. שהוא לא מתחמם יותר מידי במאמץ. בהצלחה... תרשה לי לתקן אותך הגבול יהיה הנמוך הרבה יותר ולא נדבר על הקיץ שקרב אלינו והמעבד יתחמם יותר ויכול להינזק בגלל ההבדלים בטמפ'!
פורסם 2008 במרץ 217 שנים בדיוק בשביל זה צריך לעקוב אחרי טמפרטורת המעבד, גם עם קירור שונה צריך לעקוב.זה לא כזה מסובך להתקין את התוכנה SPEEDFAN ופשוט לראות בסמלים למטה שהמעבד לא מתחמם יתר על המידה.ואגב אם תעשה חיפוש, תראה שאנשים עשו OC יפה מאוד על קירור סטוק(כדוגמת E2160 ל-3GHZ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.