עבור לתוכן

OC למעבד E6300

Featured Replies

פורסם

יתר המגיבים מתבקשים לשקול לפני שהם עונים לו חבל לו על המחשב וחבל על הכסף של ההורים שלו.....

אני אמרתי לו כבר בפרטי שבלי קירור הוא יכול לשרוף את הלוח ואת המעבד שלו והוא אומר לי טוב בסדר קירור לא מעניין אותי אני רוצה לעשות ככה OC...

לך תבנה מדינה.

• תגובות 38
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למעבד שלי יש קירור רק אני לא יודע איזה מישהו יכול לכוון אותי איך לעשות OC לפי הביוס שלי בבקשה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה ממכם

פורסם

שאלה..אם יש לי קירור evercool שקיבלתי מהחנות משו שניראלי לא יותר טוב מהסטוק...ולמארז רק מאוורר אחד 120,כרטיס מסך עם קירור פסיבי silent pipe 2 ,ציפסט 965 ,ספק כח jsp-tech ,לא מומלץ לעשות OC אפילו קטן בלי קירור יותר טוב וספק חזק?

פורסם

אני לא מבין כלום ב OC... אבל אני יודע דבר אחד.

קירור סטנדטרי שמגיע עם המעבד לא מתאים לOC צריך לקנות קירור אחר ולהרכיב אותו בחנות מחשבים.

פורסם

אם יש לך ידע אתה לא חייב ללכת לחנות אתה יכול להרכיב אותו לבד זה לא עניין מסובך בכלל

פורסם

אפשר לעשות OC עם קירור סטוק, רק שהגבול שתגיע אליו יהיה יותר נמוך.

בכל מקרה מה שחשוב זה לבדוק את טמפרטורת המעבד. שהוא לא מתחמם יותר מידי במאמץ.

בהצלחה...

פורסם

אפשר לעשות OC עם קירור סטוק, רק שהגבול שתגיע אליו יהיה יותר נמוך.

בכל מקרה מה שחשוב זה לבדוק את טמפרטורת המעבד. שהוא לא מתחמם יותר מידי במאמץ.

בהצלחה...

תרשה לי לתקן אותך ;)

הגבול יהיה הנמוך הרבה יותר ולא נדבר על הקיץ שקרב אלינו והמעבד יתחמם יותר ויכול להינזק בגלל ההבדלים בטמפ'!

פורסם

בדיוק בשביל זה צריך לעקוב אחרי טמפרטורת המעבד, גם עם קירור שונה צריך לעקוב.

זה לא כזה מסובך להתקין את התוכנה SPEEDFAN ופשוט לראות בסמלים למטה שהמעבד לא מתחמם יתר על המידה.

ואגב אם תעשה חיפוש, תראה שאנשים עשו OC יפה מאוד על קירור סטוק(כדוגמת E2160 ל-3GHZ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים