פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר אהה קראתי את המדריכים ל- OC זה המפרט שלי: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ ולמה שאני שם את הפרו סטריט על ההגדרות הכי גבוהות הוא לא עובד לי חלק?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים כי המשחק דפוק אין קשר לכרטיס מסך בעיות של דרייברים ובאגיםהמחשב שלך מסוגל להריץ משחקים הרבה יותר חזקים ממנו גם בלי OC עריכה : רגע פרו סטריט מה זה המשחק הזה ?? חשבתי פרו אבולושייןבפעם ה1000!! מה הספק שלך ספק!!דבר שני כמו שרשמתי קודם אתה לא תגיע רחוק בOC הלוח אם שלך לא יעמוד בזה
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים במקומך לא הייתי עושה OC.אתה לא מבין בזה וחבל שתהרוס את המעבד/כ.מסך או כל חלק אחר במחשב סתם.תישאר ככה וזהו.. למורת שבמקומך הייתי שם עוד 1GB זיכרון.. (ככה המחשב יעבוד חלק יותר ויפתח תוכניות יותר מהר..)ובקשר לפרו סטריט..הוא לא רץ חלק בגלל שזה חרא משחק.. חח סתם..על איזה רזולוציה אתה מריץ אותו?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר 1024 על 768 ועל כל הדברים הכי גבוהים והוא לא רץ מהר משהו מוזר פה יש פיתרון?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים תתקין דרייברים מחדש ואחר כך תמחוק את המשחק..חח אני באמת לא מבין איך מישהו יכול לשחק את המשחק המגעיל הזה.. אני (ואני אוהב מאוד משחקי מירוצים) שיחקתי אותו ואחרי 2 מירוצים מחקית אותו מרוב שהוא מגעיל..בכל מקרה זה לא הפורום המתאים למשחקים.ממליץ לנעול.דניאל.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר המעבד שלי הוא intel e6300 1.86ghz ואני לא יודע איזה קירור יש לו מישהו יכול להגיד לי מה הקירור שלו?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד אני לא יודע איך עושים את זה דרך הביוס מישהו יכול להסביר לי בבקשה?
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים למה אתה לא מצליח?תתן תמונה של המסך הראשי של הביוס שלך ואני מקווה שאני יוכל להגיד לך מה לעשות
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר הנה תמונה מהביוס שלי ואני לא יודע מפה איך מגיעים לתפריט של ה- OC הנה התמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=71vyik5yl10rw9i.jpg תחזירו תשובה בבקשה.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אי אפשר להכנס מהמסך הזה למקום של ערכית ה FSB כמו שזה נראה, הוא רק מציג אותו כפרטים.שלח תמונה של הלובי של הביוס, כלומר העמוד שעולה לך ישר שאתה נכנס לביוס.מישם יכוונו אותך לאיזה לשונית ללכת.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר הנה התמונה של הלובי של הביוס שלי: http://www.silvup.net/img.php?id=3xm3snhhx28m63a.jpg תכוונו אותי בבקשה
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים טוב תקשיב ואל תעלב אני עושה את זה לטובתך ואני מקווה מאוד שאחרים ינהגו באופן דומה אין לך מושג בOC אין לך מושג על חומרה ומשום כך אין שום סיבה שיעזרו לך תתרחק מOC כמו מאש או שתתדפוק לעצמך את המחשב ברוב טיפשותך!!! יתר המגיבים מתבקשים לשקול לפני שהם עונים לו חבל לו על המחשב וחבל על הכסף של ההורים שלו..... אם תרצה כשתראה שאתה באמת קראת והכי חשוב הבנת מה זה OC ואיך עושים אותו תחזור מה שגם כבר רשמתי לך שאין לך מפרט שמתאים לOC לוח אם לא מומלץ וכנראה שגם ספק גנרי עם 8800 עליו כך שבאמת חבל....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.