עבור לתוכן

begining pyshical memory dump...מישהו נתקל המסך הכחול הזה?

Featured Replies

פורסם

מדיי פעם יש לי מסכים כחולים, במיוחד במקרים של מאמץ, נגיד קרייסיס + אמיול + דיסי רצות ברקע ופתאום נהייה לי מסך כחול, זה קורה בכל תזמוני הזכרונות.

לא יודע מה לעשות.

מסך כחול שרשום עליו כל מיני חרטא וא begining memory dump ואז יש 1...2...3...4...5 וככה זה ממשיך, כנראה עד שאני עושה ריסט (לא נשארתי אם זה הרבה זמן)...

תודה לעוזרים!

:]

פורסם

תן תמונות מCPU-Z.

אם שינית מתחים, ציין גם אילו שינויים.

אני מבין שאתה נמצא על 333MHZ BUS, אך על איזו מהירות הזכרונות?

פורסם
  • מחבר

תמונה מהcpu-z כמו שאתם רואים, חזרתי לעבוד בתזמונים 4-4-4-9 שאיתם המחשב עובד יותר טוב ומהר.

כי הבעייה קרתה גם בתזמוני ברירת המחדל.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה אומר שיש התנגשות ובעיות בקריאה של קבצים מהזכרונות

גם לי זה קורה לפעמים, אני לא עושה כלום...זה מציק

פורסם
  • מחבר

ממה זה נובע?

פורסם

הOC לא יציב.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה בגלל שהחזרתי את הזכרונות מלעבוד ב SYNC mode ל AUTO שהייה לפניו?

*מה שכן, מאז שהחזרתי את זה לauto הזכורנות עובדים על 400 מגהרץ נטו, ולא על 333...

פורסם

זה יכול להיות מעוד סיבות ,ולא רק מ OC לא יציב ,תבדוק מה רושם לך קובץ של המינידמפ .

תבדוק את זה ,יש בסטיקי של התמיכה תכנית הסבר על זה .

פורסם

זה אומר שיש התנגשות ובעיות בקריאה של קבצים מהזכרונות

גם לי זה קורה לפעמים, אני לא עושה כלום...זה מציק

ממה זה נובע?

מOC (לרוב אם בוצע). ::)

תן תמונה גם מתגית הCPU.

נגעת במתחים כלשהם בBIOS?

פורסם
  • מחבר

לא נגעתי שום מתח, בביוס שלי הכל עובד על auto...

החזרתי את היחס זכרונות לsync mode, רק ככה האוברקלוק יציב אבל עכשיו הזכרונות עובדים רק על 333 מגהרץ והמחשב זז הרבה יותר לאט, משחקים תוכנות ומה שבינהם הכוונה.

האם יש דרך להחיזר אותו לauto (ולמרות הכל לשמור על OC יציב כמו בsyncmode) ???

כי אני חייב שהזכרונות יעבדו לי על 400 מגהרץ כמו מקודם, אני חייב את המהירות הזאת, רק ככה משחקים - שחיקים...

אשמח לעזרה, תודה!!!

פורסם

אני לא מאמין שאתה מרגיש הבדל כזה גדול בין 400 ל 333 MHZ ,תשנה את היחסים של הזיכרון בביוס כך זהוא יעבוד ב 400 ולא ב 333 וזהו .

פורסם
  • מחבר

אוהוו ועוד איך מרגיש.

הבעייה עדיין ממשיכה, זה מה עשיתי, זה מבאס חבל על הזמן, אני משחק במשך רבע שעה ופתאום בום, מסך כחול עם הארור הזה, זה כלכך מעיק.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת כשה אני מתקדם מ 3.3 גיגה הרץ ל 3.4 זה כנראה בגלל שהזיכרונות לא מסוגלים להתמודד עם ה OC שעושים להם על 3.3 המחשב יציב אצלי אבל ב 3.4 כבר יש מסכים כחולים וזה לא קשור לטמפרטוה של המעבד או משהוא כזה הטמפרטורה נמוכה.

פורסם

תשמעו לא אמורה להיות לכם שום הגבלה של הזיכרון ,הזיכרון אמור להכנס ל OC ב 400 BUS כלומר 400 *9 ,אני מדבר על מעבדי ה Q6600 .

כלומר עם מחלק הזיכרון מוגדר על AUTO אז זה ישנה לבד ,מומלץ להעבירו למצב ידני ולקבוע לבד את היחסים בין ה BUS ל MEMORY .

אצלי למשל ב 400*9 מחלק הזיכרון עומד על 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים