עבור לתוכן

הבאתי לכם את המפרט האולטימטיבי למשחקים (בייחוד Crysis) שיגרום לכם לא לקום מהכסא.

Featured Replies

פורסם

כל החבר'ה של "העין האנושית לא יכולה"-

היא כן יכולה, ויש מצבים שתוכלו להגיד שהיא רואה גם ב 100FPS, זה פשוט שהיא לא עובדת עפ"י שיטת ה FPS....

(דוגמה קטנה, משכו של ברק כאור נראה הוא פחות ממאית שניה, ומצד שני, אין מצב שיש ברק בשדה הראיה שלכם ולא תראו אותו. לא קיים מצב כזה.)

לגבי למה אי אפשר להבחין בין 45FPS ל 2000-

קצב הרענון של המסכים של רובנו נע בין 60HZ (מסכי LCD) ל 85 (מסכי CRT)

זה בדיוק הגג של הגג שהמסך מסוגל להראות, לא משנה אם תזרימו אליו מידע ב 40000000000FPS, הפלט הסופי יהיה בהתאם לקצב הרענון.

תנועה חלקה לגמרי אפשר לקבל מסביבות ה 25-30FPS, זה כבר די תלוי במשחק, אבל מפה והלאה אין כ"כ הבדל.

• תגובות 52
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי על מה הויכוח פה, זה שזה מפרט בזבזני עם יחס ששואף למינוס אינסוף בין עלות ותועלת, זה ברור מאליו.

זה כמו לקנות פרארי ולנסוע בה על איילון פקוק. אבל זאת עדין פרארי =)

פורסם

נו טוב, לדעתי מיצינו

פורסם

לא הבנתי על מה הויכוח פה, זה שזה מפרט בזבזני עם יחס ששואף למינוס אינסוף בין עלות ותועלת, זה ברור מאליו.

זה כמו לקנות פרארי ולנסוע בה על איילון פקוק. אבל זאת עדין פרארי =)

זה לא עדיין פרארי, כי למי שיש מחשב כזה סביר להניח אין הרבה חברים, ולמי הוא כבר יעשה פוזה עם המחשב הזה? גם אני יכול להבטיח לך שאם תדחוף מערכת שלמה של 486 לתוך המארז הזה:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=VD4000SWA&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

ותדחוף את כל מחשב העל מהפוסט הראשון למארז הזה:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=14039

לאנשים תהיה תגובה די ברורה לאחד מהם

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שגם הבנאדם עם הכי הרבה חברים בעולם (שמתעסק במחשבים), יזכה בלוטו ויקנה מחשב כזה לפני הכל.

פורסם

חפרתם...

פורסם

זה רק בגלל שהוא יכול. ברור שאם תזכה בלוטו או תהיה עשיר תקנה את ההכי יקר לא משנה מה.

אני לא אומר שצריך להסתפק במועט ולשחק משחקים על LOW, אבל יש דברים שהם מוגזמים. הGTX ומעלה זה סתם לאנשים שאין להם מה לעשות עם הכסף שלהם/ פוזה. יותר מהGTS לא צריך (מסכים בעלי רזולוציות גבוהות זה משהו אחר).

אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו ויש לי עכשיו כסף לקנות 4 אולטרות אבל אני אסתפק בכרטיס מסך במחיר 1000 ש"ח.

כי יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים מאשר מחשב על שיכול להריץ קרייסיס על מיליון FPS (וזה עוד בא ממישהו שחולה על קרייסיס ושיחק בו הכל על נמוך)

פורסם

כל החבר'ה של "העין האנושית לא יכולה"-

היא כן יכולה, ויש מצבים שתוכלו להגיד שהיא רואה גם ב 100FPS, זה פשוט שהיא לא עובדת עפ"י שיטת ה FPS....

(דוגמה קטנה, משכו של ברק כאור נראה הוא פחות ממאית שניה, ומצד שני, אין מצב שיש ברק בשדה הראיה שלכם ולא תראו אותו. לא קיים מצב כזה.)

לגבי למה אי אפשר להבחין בין 45FPS ל 2000-

קצב הרענון של המסכים של רובנו נע בין 60HZ (מסכי LCD) ל 85 (מסכי CRT)

זה בדיוק הגג של הגג שהמסך מסוגל להראות, לא משנה אם תזרימו אליו מידע ב 40000000000FPS, הפלט הסופי יהיה בהתאם לקצב הרענון.

תנועה חלקה לגמרי אפשר לקבל מסביבות ה 25-30FPS, זה כבר די תלוי במשחק, אבל מפה והלאה אין כ"כ הבדל.

נכון יכול להיות שCS לא מציג את FPS נכון..

אבל אני הייתי משחק בCS על 120 הרץ ו640X480[אני יודע שזה מכוער אבל ככה אני הייתי רגיל]

והמשחק היה רץ הרבה יותר מהר למשל הרגישות של העכבר על 85 הרץ הייתה מספיקה 2.2

ועל 120 1.2 הבדל גדול

פורסם

כמה שלא תרצה, המסך שלך לא מציג 120Hz

חלומות באספמיה.

הגיע הזמן שתסמן את התגית "הסתר קצבי ריענון שהמסך אינו מסוגל להציג".

הרגישות של העכבר לא קשורה בכלל, ולא אמור להיות לה קשר בכלל לקצב ריענון

המחשב שלך רוקד סמבה עם ההגדרות, כנראה.

פורסם

תרוצה שאני יצלם תקצב רענון שהמסך מקבל?

יש לי LG FLATRON 775FT

snv33125fr9.jpg

פורסם

אם אני זוכר נכון מסכי CRT FLATRON מגעים רק עד 85

היו לי 2 FLATRON

פורסם

FLATRON היא סדרה מאוד רחבה של LG - בהחלט ייתכן ואחד מהם מסוגל לקבל 120Hz.

פורסם

חיפוש קצר בגוגל העלה את הסיבה שזה ככה.

המסך שלך מראה לך את ה Vertical refresh rate ואת ה Horizonal בנפרד.

אם אתה רוצה לחשב את קצב הרענון האמיתי שאתה מקבל מהמסך-

http://en.wikipedia.org/wiki/Refresh_rate

הנוסחה מפורטת פה בפסקה הראשונה.

פורסם

חיפוש קצר בגוגל העלה את הסיבה שזה ככה.

המסך שלך מראה לך את ה Vertical refresh rate ואת ה Horizonal בנפרד.

אם אתה רוצה לחשב את קצב הרענון האמיתי שאתה מקבל מהמסך-

http://en.wikipedia.org/wiki/Refresh_rate

הנוסחה מפורטת פה בפסקה הראשונה.

מה אתה מנסה להתחכם

הבאתי לך תמונה שמראה את זה

זה ידוע שקצב הרענון תלוי ברזולוציה וכמה שהיא יותר נמוכה הקצב רענון יכול להיות יותר גבוה

פורסם

בו לצורך הדיון נגיד שאתה צודק

בכל זאת אתה מריץ את המשחקים ברזולוציה מאוד מאוד נמוכה

רק בשביל להריץ אותם ב120 FPS

אז למה צריך מחשב חזק כל כך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים