עבור לתוכן

הבאתי לכם את המפרט האולטימטיבי למשחקים (בייחוד Crysis) שיגרום לכם לא לקום מהכסא.

Featured Replies

פורסם

אתה יודע שאת ההבדל בין 35 ל 45FPS בקושי ניתן לראות (רק ב FPS Drops למעשה) ומ 45-50 ומעלה אין שום הבדל, כן?

אם המשחק ירוץ ב 50 או ב 2000FPS, אתה כבר לא תוכל לשים לב להבדל. אז אני מציע שתפסיק עם הקשקוש של ה 90FPS.

הוא כמו האלו שעושים OC מטורפים, או איזה מודינג אדיוטי, למשל להגיע ל16 ג'יגה הרץ בעזרת 6000 מעבדי 386 שיכול להגיע רק לביוס. לא אכפת לו אם זה לא עוזר בגרוש, העיקר זה שיש לו 90 FPS. בכלל הורגים אותי כל אלה, מתלהבים מזה שמהשחקים היום נראים יותר ויותר כמו סרט אבל לא קולטים שסרט רץ ב24FPS.

• תגובות 52
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אגב המפרט הזה לא נכתב בשביל לשחק "קרייסיס" הוא נכתב כמפרט של super pc שיכול לספק הנאה מלאה למשתמש, מכל הבחינות, עם זה משחקיות באיכות של סרט, ערכית מוזיקה, צפייה לסרטים (טרה בייט של אחסון), תזוזה מהירה של מערכת ההפעלה (שימו לב להרדיסק ולמעבד), הכל מהיר וקטלני.

אפשר גם לקרוא לזה - משחב לחסרי סבלנות ברמה קיצונית.

פורסם

או טימטום ....חסר כל פרופורציות ....

פורסם

אתה יודע שאת ההבדל בין 35 ל 45FPS בקושי ניתן לראות (רק ב FPS Drops למעשה) ומ 45-50 ומעלה אין שום הבדל, כן?

אם המשחק ירוץ ב 50 או ב 2000FPS, אתה כבר לא תוכל לשים לב להבדל. אז אני מציע שתפסיק עם הקשקוש של ה 90FPS.

ד"א אני לא יודע איך זה בקרייסיס אבל במשחקי FPS יש הבדל אפילו בין 80 ל100

פורסם

עוד אחד שחושב שהוא יודע?

חלאס!

איזה ספאם מיותר!

עין אנושית רגילה לא מבחינה בשינוי כשהFPS הוא מעל 40-45, אלא אם כמו שאמרו יש FPS Drop.

מ-80 ל-100? תגידו מה אתם עושים צחוק?

סרט אתם רואים חלק? להזכירכם כמו שאמרו פה כבר סרט רץ על 24 FPS!!

אז חלאס עם השטויות והספאם המיותר הזה!

לאחד המנהלים, בקשה תנעלו את הטופיק המיותר הזה...

פורסם

תכלס.

פורסם

עוד אחד שחושב שהוא יודע?

חלאס!

איזה ספאם מיותר!

עין אנושית רגילה לא מבחינה בשינוי כשהFPS הוא מעל 40-45, אלא אם כמו שאמרו יש FPS Drop.

מ-80 ל-100? תגידו מה אתם עושים צחוק?

סרט אתם רואים חלק? להזכירכם כמו שאמרו פה כבר סרט רץ על 24 FPS!!

אז חלאס עם השטויות והספאם המיותר הזה!

לאחד המנהלים, בקשה תנעלו את הטופיק המיותר הזה...

משחקי FPS ***********************

שחקתה פעם CS? הא??!!! :pissed: :pissed:

תשים את מגבלת הFPS על 80 תשחק ואז תשים על 100 תראה שיש הבדל בהרגשה של תזוזת המשחק

מה איכפת לי איך זה נראה אני מדבר על איך שזה מרגיש איפה ראיתה שרשמתי על איך שהעין רואה את זה :pissed:

פורסם

תשים את מגבלת הFPS על 80 תשחק ואז תשים על 100 תראה שיש הבדל בהרגשה של תזוזת המשחק

מה איכפת לי איך זה נראה אני מדבר על איך שזה מרגיש איפה ראיתה שרשמתי על איך שהעין רואה את זה :pissed:

בהתחשב בזה שבמשחקי משחב כיום אתה מודע למשחק רק על ידי השמיעה והראייה, ההבדל בין ה80 ל100 בהרגשה היא הרגשה בעיניים, THUS אתה בדיוק הרגע כתבת שהעין רואה את זה.

פורסם

נגיד ש... אני מדבר מניסיון ואתה יכול לשאול עוד מלא שחקני CS לשעבר ופעילים שיש הבדל

בריקול של הנשקים וכו...

פורסם

מצד אחד CS זה מקרה מיוחד

מצד שני זאת טענה של נובים.

אני משחק טוב CS כבר הרבה זמן. שיחקתי בין 60 ל100 ואין שום שום שום הבדל. אני לא רץ מהר יותר ולא מרסס מדוייק יותר, אולי זאת טענה לשכנוע עצמי בשביל אנשים עקומים. זה שהכוונת נסגרת מהר יותר לא אומר שהכדורים לא יוצאים מחוץ לכוונת.

פורסם

^^^

צודק, האומנם המשחק והשליטה בכוונת יותר מהירה, אבל זה לא אומר שאפשר ליראות באמת מעל ל-60 פריים לשנייה.

עין אנושית לא יכולה ליראות יותר מ-60 פריים לשנייה.

ויש את המיוחדים שיכולים גג 74 משהו כזה לא זוכר איפה ראיתי את זה.

קרייסיס ניראה חלק גם ב-27 FPS שאני משחק.

אז חלס עם כול הבולשיט הזה, קרייסיס זה לא משחק כמו קונטר.

DUDEnamE, תגיד שיחקת ביכלל בקרייסיס שאתה מדבר? או משחקים חדשים? ב-25 Fps אפשר לשחק וזה על הגבול של בילתי ניסבל.

לכן קונטר לא בא כתשובה פה למשחק הזה.

עוד שחקן קונטר שמדבר בלי לנסות.

פורסם

רוב מסכי הLCD היום לא יכולים לעבור 60 גם ככה

מסכי LCD שיכולים להראות 100 תמונות בשנייה נדירים מאוד

פורסם

קודם כל, שיחקתי נראה לי בהרבה יותר FPS ממה שאתה רק יכול לחשוב עליו...

זה מתחיל בCS, ממשיך בUT, כל משחקי מלח"ע כמו MoH או , CoD. שאני אוסיף? יש גם את Far Cry, את Crysis ואני מאמין שעוד כמה שכבר שכחתי...

אז תאמין לי שאני מכיר מספיק משחקי FPS.

ואין שום הבדל חוץ ממה שכבר הסבירו פה למעלה שנשמע כמו תירוץ עלוב ל"למה אני כזה גרוע?!?". אז חלאס לדבר שטויות..

ואתה לא תרגיש שום הבדל אם אתה לא רואה שום הבדל!! (DUH!!)

פורסם

מצד אחד CS זה מקרה מיוחד

מצד שני זאת טענה של נובים.

אני משחק טוב CS כבר הרבה זמן. שיחקתי בין 60 ל100 ואין שום שום שום הבדל. אני לא רץ מהר יותר ולא מרסס מדוייק יותר, אולי זאת טענה לשכנוע עצמי בשביל אנשים עקומים. זה שהכוונת נסגרת מהר יותר לא אומר שהכדורים לא יוצאים מחוץ לכוונת.

איזה שטות , כמה זמן אתה משחק סיאס ?

שיחקתי מ1.3 בתקופות וכן הריסוס והכוונת משתנה מבחינת מהירות

יש לי קצת ניסיון בזה

ולשאר החבר'ה הייתי בטוח שרשמתי שלא שחקתי משחקי מחשב חדשים כבר הרבה זמן ובכלל משחקי מחשב

פורסם

הדבר שאתה אומר נוגד את הפיזיקה/היגיון/תכנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים