עבור לתוכן

דרושים: טיפים לניהול זמן והתמדה.

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור.

החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה).

אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת.

אז הבקשות:

-טיפים לניהול זמן.

-טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).

פורסם

ברוכים הבאים לבעיה של 99 אחוז מהאנשים בעולם. :nixweiss:

כמה טיפים:

-לעשות רשימות לכל דבר.

-לקנות יומן, או לנהל יומן ממוחשב. לשים תזכורות ודד-ליינים לכל דבר.

-לשתות תה לפני שלומדים. ;D

-לצריך אומגה 3, זה אמור לעזור לריכוז.

פורסם

ותפסיק עם האינטרנט... תתפלא כמה זמן יש כשאין מחשב.

פורסם

איך עושים אתז ה? ???

פורסם

הייתה לי אותה בעיה כשלך.

שים לב, לפני שאתה הולך לישון, קח דף, עשה רשימה של דברים שיש לך לעשות ביום שאחרי, גם הדברים הקטנים.

בפעם הראשונה שתתחיל עם זה, תראה שיש לך המון דברים לעשות שאתה לא עושה, אז בימים הראשונים יהיה מעט לחץ.

אח"כ תראה איך הזמן מתפנה לאט לאט ויש לך זמן. עוד עצה, אחרי שאתה פועל בשיטה הזאת, לך לישון יותר מוקדם.

אתה הזמן הפנוי הקדש לפרוייקט שאתה עושה/עבודה/גלישה באינטרנט.

הכי חשוב זה להימנע ממסך פתוח, זה ממש מפתה, במיוחד להגיב בפורומים ולקרוא כתבות בYNET.

אתה תראה שגם תרגיש יותר טוב עם עצמך במקום להרגיש שאתה מבזבז את החיים שלך ולא מתקדם לשום מקום.

פורסם

תעשה מה שעשיתי בשביל להתחיל להתאמן לגיבוש-

שיהיה מישהו שיציק לך לגבי הדברים החשובים, אבל מישהו קרוב אליך, לא מהסוג שתנפנף ותתעלם ממנו.

פורסם
  • מחבר

תעשה מה שעשיתי בשביל להתחיל להתאמן לגיבוש-

שיהיה מישהו שיציק לך לגבי הדברים החשובים, אבל מישהו קרוב אליך, לא מהסוג שתנפנף ותתעלם ממנו.

כמו שאמא שלי כול הזמן מנדנדת או כמו חברה שאתה עושה גם בשבילה?

פורסם

טיפים לניהול זמן אתה צריך להתחיל לעבוד כמו היקים - לוח זמנים ושעות

זה הכי טוב תאמין לי

ובשביל להכריח אותך אתה צריך ללמוד לדחות סיפוקים, אין מה לעשות אם אתה לא מכריח את עצמך אולי לא משתלם לך לעשות את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים