עבור לתוכן

stage 6 הולך להסגר [נסגר] ב 28 לחודש, או מישהו מכיר תחליף טוב לS6?

האם השתמשתם אי פעם בstage 6? 1,459 הצבעות

1. 1. האם השתמשתם אי פעם בstage 6?

• מעולם לא שמעתי עליו
    • נכנסתי פעם ב...
    • העלתי סרטונים מידי פעם
    • היה בשבילי תחליף לyoutube

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ב28 לחודש הזה, יום חמישי, stage 6 הולך להסגר סופית. הסיבה שdivx נתנו זה פשוט כי אין להם תקציב בשביל האתר.

כולנו יודעים שזה לא נכון. divx קיבלו תלונות על הפרות זכויות יוצרים ואפילו ביקרו בבית המשפט פעם או פעמיים בגלל אותה הסיבה. אימו עליהם שיתבעו אותם על הפרות זכויות יוצרים אם הם לא יסגרו את השירות.

מתברר שאנחנו הם אלה שאשמים בסגירת האתר. אנחנו העלנו סרטים שמוגנים בזכויות יוצרים ואנחנו עכשיו סובלים.

לקראת סגירת האתר היתי רוצה לדעת כמה מהפורום השתמשו בו באופן קבוע או אפילו נכנסו פעם ב... לראות סרטון באיכות גבוהה.

בשבילי סטייג' 6 היה תחליף ליוטיוב, ועכשיו אני צריך לחזור לאיכות הח** של יוטיוב :'(

http://www.stage6.com/blog/107/

• תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי נכנס לאתר בתדירות של ככה פעמיים שלוש בשבוע, בעיקר בשביל למצוא קליפים והופעות של מוסיקה, מאגר די גדול, איכות מעולה ומהירות גבוהה, לא הייתי צריך יותר. חבל מאוד שהאתר הולך לסיים את דרכו.

פורסם

חבל, אבל היה ברור שזה יקרה.

ברור שיהיה תוכן מפר זכויות יוצרים! בשביל זה השתמשתי באתר! בשביל לראות כל מיני סיטקומים ישנים וחדשים והופעות סטנד-אפ למיניהן.. לא בשביל לראות קליפי ליפ-סינקינג של משועממים!

חבל, אבל ככה העולם מסתובב.

פורסם

לא נכון...?! :-X

פורסם

הייתי נכנס לאתר בתדירות של ככה פעמיים שלוש בשבוע, בעיקר בשביל למצוא קליפים והופעות של מוסיקה, מאגר די גדול, איכות מעולה ומהירות גבוהה, לא הייתי צריך יותר. חבל מאוד שהאתר הולך לסיים את דרכו.

אמת!

בעבר הייתי אף משתמש באתר כל היום לחלוטין.

פורסם

:-\ חבל שניסגר, האיתי ניכנס פעם-פעמיים בשבוע לראות קליפים..

פורסם

השתמשתי פעם ב...

בעיקר בגלל האיכות הטובה אבל לא השתמשתי בוא כול הזמן בגלל שלקח לי הרבה זמן לראות סרטון קצר.

פורסם

חבל מאוד :'(

הרזולוציה של הסרטונים שם, בניגוד ל-youtube, הייתה סבירה בהרבה למסכי 24".

פורסם

מההההההה? למההההה? עד שיש משהו טוב..אפשר לחשוב שב youtube אין סרטונים שמפרים זכויות יוצרים..

פורסם

וואלה כשיו נזכרתי... אתר דיי טוב, ראיתי בו כמה סרטים פעם..

פורסם

דווקא כשיש אתר נורמאלי לצפייה ישירה הוא נסגר איזה באסה :'(

פורסם

ממש חבל.

עוד מישהו פה היה צופה של ./shutdown?

פורסם

אולי מישהו מכיר תחליף?

פורסם
  • מחבר

יש תקווה?

העמוד הראשי חזר וראיתי שמישהו העלה סרטון (זה הודיע לי על סרטון חדש בchannel אחד, אבל לא ראיתי אותו ברשימה של הסרטים. אבל כן הוסף 1 לסה"כ סרטים באותו הchannel)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים