עבור לתוכן

המלצות לפינוק החברה

Featured Replies

פורסם

אני בעד ארוחה קטנה בבית עם דגש על קינוח איכותי משוקולד... והרבה ממנו!

בהצלחה

אגב תשמור באמת שלא יהיה יותר מידי אוכל אבל שזה לא יראה כאילו אתה מתקמצן. כאילו לכל הבנות בגיל הזה יש רמה כזו או אחרת של הפרעות אכילה אז פשוט אל תגיע למצב שלא נעים לה ממך בגלל שיש יותר מידי אוכל או משהו מאוד משמין. נכון שמה שאמרתי שולל את ההצעה של הדגש על הקינוח אבל רוב הבנות מוכנות לזנוח את ההפרעות אכילה שלהן (שוב אני מדבר על הפרעות קלות מאוד מהסוג המאוד נפוץ) בשביל הרבה שוקולד איכותי...

אגב: טוב לדעת - (אני מרגיש לאללה כמו אינציקלופדיה עכשיו) שוקולד גורם לחרמנות ברמות משתנות אצל בנות, יש בנות שאחרי רבע כוס שוקולד אין לך מה לצאת מהבית למשך הערב ויש בנות וזה סתם משפיע אבל לא ברמה משמעותית.... תמיד כדי לבדוק כמה חברה שלך מגיבה לשוקולד זה משהו שיעיל לדעת.

אני לא יחזור עכשיו אחורה כדי לראות איפה אתה גר אבל אמרת שאתה גר בחיפה לא? אם אני זוכר נכון אז היה פה דיון שבוע שעבר על חנויות שוקולד באזור חיפה. תחפש את ההמלצות שם, תקפוץ לאחת החנויות ותביא משהו שאתה יכול או לעשות בבית או להכין בבית

פורסם

מסאז' בשמן ארומטי? נרות מפוזרים ברחבי החדר, קטורת....

אממ ארוחה שאתה הכנת+קינוח ::)

פיקניק במקום מיוחד (עדיפות למקומות בהם יש נוף עוצר נשימה...)

נחש מה חשבתי לפני שסיימתי לקרוא את המשפט. ::)

ולנושא...

אתה יכול לקנות פרלינים(שוקולדים מתוצרת עצמית) ולעשות לה פיקניק בלילה עם שתיה שהיא אוהבת מתחת לכוכבים.

פורסם

מה קרה למוסד השידוכים הטוב והישן? היום דברים כל כך מורכבים. בשביל לרצות בחורה צריך חמישה יועצים אסטרטגיים ומודיעין.

זכויות לפיקה לא? ;D

פורסם
  • מחבר

אני בעד ארוחה קטנה בבית עם דגש על קינוח איכותי משוקולד... והרבה ממנו!

בהצלחה

אגב תשמור באמת שלא יהיה יותר מידי אוכל אבל שזה לא יראה כאילו אתה מתקמצן. כאילו לכל הבנות בגיל הזה יש רמה כזו או אחרת של הפרעות אכילה אז פשוט אל תגיע למצב שלא נעים לה ממך בגלל שיש יותר מידי אוכל או משהו מאוד משמין. נכון שמה שאמרתי שולל את ההצעה של הדגש על הקינוח אבל רוב הבנות מוכנות לזנוח את ההפרעות אכילה שלהן (שוב אני מדבר על הפרעות קלות מאוד מהסוג המאוד נפוץ) בשביל הרבה שוקולד איכותי...

אגב: טוב לדעת - (אני מרגיש לאללה כמו אינציקלופדיה עכשיו) שוקולד גורם לחרמנות ברמות משתנות אצל בנות, יש בנות שאחרי רבע כוס שוקולד אין לך מה לצאת מהבית למשך הערב ויש בנות וזה סתם משפיע אבל לא ברמה משמעותית.... תמיד כדי לבדוק כמה חברה שלך מגיבה לשוקולד זה משהו שיעיל לדעת.

אני לא יחזור עכשיו אחורה כדי לראות איפה אתה גר אבל אמרת שאתה גר בחיפה לא? אם אני זוכר נכון אז היה פה דיון שבוע שעבר על חנויות שוקולד באזור חיפה. תחפש את ההמלצות שם, תקפוץ לאחת החנויות ותביא משהו שאתה יכול או לעשות בבית או להכין בבית

אני גר בעכו (למי שלא מכיר אז לא חשוב חחח )

וזה ממש חור אין פה שום דבר לעשות וללכת למקום יפה גם לא

אני יחפס איזה משהו מתוק שנוכאל ביחד וזהו חח

פורסם

מה קרה למוסד השידוכים הטוב והישן? היום דברים כל כך מורכבים. בשביל לרצות בחורה צריך חמישה יועצים אסטרטגיים ומודיעין.

ממש לא צריך את זה בשביל לרצות בחורה.

זה רק מה שאנשים טיפשים חושבים. :nixweiss:

הבחור בן 15, עוד יש לו מה ללמוד.

פתוח הנושא, למה אתה צריך לפנק את חברה שלך?

שתפנק אותך.

מה זה בכלל "פינוק"?!

תעשו ביחד משהו שאתם אוהבים ותהנו. מה צריך יותר מזה?

for crying out loud

אם אתה ממש מתעקש, תעשה לה מסז'.

כל השאר זה שטויות במיץ, עם כל הכבוד.

שים נר בחדר (גם את זה לא ממש צריך), שים מוזיקת ambient, קח שמן ופאקינג תעשה לה מסג' (ואני אישית ממליץ לנסות להמשיך את זה לדברים אחרים).

פורסם

תזמין עוד ידידה, תפזר בוץ על הרצפה ותגיד להן להתחיל להאבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים