פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים שתדע גם שזה לא מסיר 100% ובטח שלא לצמיתות. אני עשיתי את זה וזה היה אחד הדברים המיותרים שעשיתי. בזבוז של כסף, זמן וכאב.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^ באיזה מכשיר עשית ובאיזו עוצמה?עשית על שערות שחורות או בהירות?אשמח מאוד לקבל תשובה מפני שגם אני בתהליךתודה!
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר דיי כבר לזיין את השכל,למה אנשים חייבים להגיב סתם?מה הקשר שאתה בהיר???טיפול בלייזר יותר אפקטיבי למי שבהירזה לא עושה שום צלקות וזהו מאוד עוזרושתגדל תבין למה לא משתמשים במשכחי כאבים (ולמה מומלץ לעשות את הטיפול מגיל 20)לכל החברה שמעבירים פה ביקורת,עצם העובדה שבנאדם מעוניין בטיפול כזה אומרת שהוא לא מעוניין בשיערוהוא צריך לעשות מה שהוא רואה לנכון,אולי חלק פה שלמים עם זה, אבל הוא לא, ואם הוא רוצה לעשות ולא יעשה זה ירדוף אותו לכל החיים.וואלה.. בן אדם שמבין אותי סוף סוףויוטוב... תגיד באמת איפה עשית? לאיזה שערות עשית? ואיזה מכשיר הישתמשת/העומק שלו?
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים ולמה לא משתמשים משכחי כאבים?אאל"ט אפשר לשים משחת אילחוששתדע גם שזה לא מסיר 100% ובטח שלא לצמיתות. אני עשיתי את זה וזה היה אחד הדברים המיותרים שעשיתי. בזבוז של כסף, זמן וכאב.מסכים. זה לא מוריד לצמיתות. לשואל - מציע שתעשה קודם שעווה. עדיף לעשות 3-4 פעמים בשנה. הרבה יותר זול וגם כן מדלל את השיער לטווח הרחוק
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים גיגלתי קצת את הנושא ,קראתי כמה מאמרים והרבה תגובות ונשארתי עם שתי מסקנות:1.אם להוריד על לייזר אז רק אצל " ד"ר ג'יימס" במרכז הארץ איפשהו. זה המקום הכי יקר אבל שם הבנתי שכל הסלבריטאים מורידים וזה המקום היחיד שלא קראתי עליו אף תגובה שלילית.2.הדרך הטובה ביותר להוריד שיער היא כנראה לא לייזר אלא אפילציה. מוריד לצמיתות ובלי כאבים.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים זה כן מוריד לצמיתותכל שורש שערה שנפגע מהלייזר לא יחזור לתפקדא-ב-ליכולים לצוץ שורשים חדשים לחלוטין שלא היו בכלל בזמן ביצוע הטיפולוהם מהווים מספר אחוזים בודדים לעומת מה שהיה בעבר פחות מ5%ואז ניתן לתקן גם את השורשים האלה במספר דקות של טיפול.בנוסף, כל התהליך, מגרה את השרושים הרדומים "להתעורר", ואז גם הם מושמדותלגבי ה100% הסרה זה נכון, אין 100%, מה שנשאר זה שערות דקות ובהירות,אבל השערות השחורות/חומות העבות והארוכות (AKA שערות ביצים) מתות לצמיתות.גיגלתי קצת את הנושא ,קראתי כמה מאמרים והרבה תגובות ונשארתי עם שתי מסקנות:1.אם להוריד על לייזר אז רק אצל " ד"ר ג'יימס" במרכז הארץ איפשהו. זה המקום הכי יקר אבל שם הבנתי שכל הסלבריטאים מורידים וזה המקום היחיד שלא קראתי עליו אף תגובה שלילית.2.הדרך הטובה ביותר להוריד שיער היא כנראה לא לייזר אלא אפילציה. מוריד לצמיתות ובלי כאבים.למה לא לקרוא ולבדוק לפני שמפרסמים תגובה?סתם בשביל לצאת גבר העיקר להגיד משהו?אפילציה, זה הדבר הכי כואב שיש, זה שוק חשמלי לשורשועושים את זה שערה שערה, זה בלתי אפשרי לגבריםהשימוש היחיד שאפשר לעשות עם זה, הוא גבות לנשים (או לגברים) ושפם לנשים, כי אפשר לכסות את השטחים הקטנים האלה בזמן הגיוני יחסית.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים דווקא קראתי הרבה ,ואללו המסקנות שקיבלתי- בעיקר מהתגובות לכתבות שקראתי. כמובן שלא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות שום דבר בלי להתייעץ עם המטפל קודם!!!נ.ב. בהצלחה עם השערות בביצים.
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים אבל השערות השחורות/חומות העבות והארוכות (AKA שערות ביצים) מתות לצמיתות.לא חושב שכדאי לעשות שם לייזר. אחרי הכל מדובר בשיטה חדשה ועדיין לא יודעים מה יהיו השלכות ארוכות הטווח. הלייזר שורף את השורש. מי מוכן להסתכן בלייזר שם?זה כן מוריד לצמיתותכל שורש שערה שנפגע מהלייזר לא יחזור לתפקדא-ב-ליכולים לצוץ שורשים חדשים לחלוטין שלא היו בכלל בזמן ביצוע הטיפולוהם מהווים מספר אחוזים בודדים לעומת מה שהיה בעבר פחות מ5%ואז ניתן לתקן גם את השורשים האלה במספר דקות של טיפול.בנוסף, כל התהליך, מגרה את השרושים הרדומים "להתעורר", ואז גם הם מושמדותשיער הגוף זה דבר טבעי ותמיד ישאף לצמוח, לפחות כל עוד יש הורמונים מתאימים שלצערנו פוחתים עם הגיל. למי איכפת משערות של בני 60?
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים דווקא קראתי הרבה ,ואללו המסקנות שקיבלתי- בעיקר מהתגובות לכתבות שקראתי. כמובן שלא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות שום דבר בלי להתייעץ עם המטפל קודם!!! נ.ב. בהצלחה עם השערות בביצים. מה זה המסקנות שקיבלת, אתה עוד לא רופא אין לך מושג על מה אתה מדבר, וכנראה שלא קראת בכלל אתה מדבר שטויות אפילציה זה כאבים נוראיים וזה שערה שערה וואי ואתם כאלה טמבלים, לא התכוונתי באמת לשערות בביצים, :s07: המילה שערות ביצים זה רק מונח לשערות שחורות עבות מגעילות כאלה. לא חושב שכדאי לעשות שם לייזר. אחרי הכל מדובר בשיטה חדשה ועדיין לא יודעים מה יהיו השלכות ארוכות הטווח. הלייזר שורף את השורש. מי מוכן להסתכן בלייזר שם?שיער הגוף זה דבר טבעי ותמיד ישאף לצמוח, לפחות כל עוד יש הורמונים מתאימים שלצערנו פוחתים עם הגיל. למי איכפת משערות של בני 60? דייייייייייייייייייייייייי איזה השלכות ארוכות טווח יכולות להיות!!! זה פאקינג שורף לך את השורש של השערה, זה לא משנה לך את הDNA ושיער יכול לשאוף לצמוח עד מחר, על עוד הוא אינו מחובר למחזור הדם אין לו ממה לצמוח ואתה סוטר את עצמך, אתה אומר שזה לא לצמיתות וזה חרא, ואז אתה בעצם אומר שלמי איכפת מהשערות של בני 60
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים קרובת משפחה שלי עושה טיפולים כאלה והיא ממליצה לא לעשות לייזר אלא טיפולים אחרים. (איזה אני לא יודע בידיוק.)היא אמרה בידיוק אותו הדבר, שאין לדעת מה הנזק של הדבר לטווח הארוך.אפרופו שערות ביצים....אם אני עושה לייזר מסביב ל...."אשכים", זה לא נחשב מסוכן? בכל זאת לייזר בידיוק על הביצים (יכול לקרות כזה דבר בטעות באמצע ניתוח לא?) שלך לא נשמע לי הכי בריא(O_o)
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים פאק זה פשוט משגע אותי, אנשים מטעים אנשים ואין להם מושג על מה הם מדבריםהקרובת משפחה שלך לא ממליצה לעשות את זה כי זה כואבהיא "ממליצה" על IPL כי זה פחות כואב,א---ב---ללגברים הIPL יתן תוצאה פחות טובה מהלייזר, הIPL מיועד לנשים בעיקר למקומות עם מעט שערותובפעם המיליוןןןןןןןלא דיברתי באמת על שערות בביצים,השתמשתי בזה בתור מ-ו-נ-ח להבהיר שערות שחורות ועבות, ואלה הן השערות שהלייזר מסיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.