עבור לתוכן

שאלה לגבי טיפול שיניים

Featured Replies

פורסם

חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו?

אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..

פורסם

יותר כואב לעשות את זה בלי הרדמה ::)

וזה לא כזה כואב, תלוי כמובן ברופא שלך, אבל זה לא אמור לכאוב כ"כ.

פורסם
  • מחבר

יותר כואב לעשות את זה בלי הרדמה ::)

וזה לא כזה כואב, תלוי כמובן ברופא שלך, אבל זה לא אמור לכאוב כ"כ.

חח ברור שכואב יותר בלי הרדמה אבל נגיד כואב כמו<? תן לי תיאור של הכאב או השוואה לכאב

פורסם

כאב זה כל כך סובייקטיבי. אמא שלי עשתה קעקוע ואמרה לי שזה מדגדג. אני עשיתי קעקוע וכמעט תלשתי למקעקע את האשכים.

זו דקירה לא נעימה לרגע. כמה לא נעימה? תלוי בסף הכאב שלך.

פורסם
  • מחבר

כאב זה כל כך סובייקטיבי. אמא שלי עשתה קעקוע ואמרה לי שזה מדגדג. אני עשיתי קעקוע וכמעט תלשתי למקעקע את האשכים.

זו דקירה לא נעימה לרגע. כמה לא נעימה? תלוי בסף הכאב שלך.

חח נראה לי שאני במצב שלך... שיט :s05:

פורסם

לא נראה לי שאתה במצב שלי. יש 2 דרכים בלבד שמישהו יצליח להכניס אותי למרפאת שיניים - מתה או חסרת הכרה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאתה במצב שלי. יש 2 דרכים בלבד שמישהו יצליח להכניס אותי למרפאת שיניים - מתה או חסרת הכרה.

עשית פעם סתימה?

פורסם

מי שלא הולך לרופא שיניים בסוף זוחל אליו.

פורסם
  • מחבר

מי שלא הולך לרופא שיניים זוחל אליו.

חחחחחח

פורסם

עשית פעם סתימה?

כן, כשהייתי בת 10 בערך. ברחתי לאסיסטנטית במסדרונות במשך רבע שעה ואח"כ הסכמתי להכנס רק בתנאי שאשב על אבא שלי משך כל הטיפול. למזלי יש לי גנים ממש טובים במה שנוגע לשיניים ולא הזדקקתי לטיפול מאז.

כשיגיע הרגע...אני מקווה שעד אז יהיה אפשר לשים שיניים ביוניות. :P

מי שלא הולך לרופא שיניים בסוף זוחל אליו.

ידוע.

פורסם
  • מחבר

כן, כשהייתי בת 10 בערך. ברחתי לאסיסטנטית במסדרונות במשך רבע שעה ואח"כ הסכמתי להכנס רק בתנאי שאשב על אבא שלי משך כל הטיפול. למזלי יש לי גנים ממש טובים במה שנוגע לשיניים ולא הזדקקתי לטיפול מאז.

כשיגיע הרגע...אני מקווה שעד אז יהיה אפשר לשים שיניים ביוניות. :P

ידוע.

שמחחה עשו לך זריקת הרדמה?

פורסם

זה מאוד תלוי גם ברופא, יש רופאים שעושים חרא של עבודה ויש רופאים שיודעים לעשות את העבודה. יש כמובן את האספקט הפסיכולוגי שאנשים מפחדים, אבל אין לך יותר מדי ברירה חוץ מלהתגבר עליו ולנסות, כנראה שלא תמות מזה.

פורסם

אני משערת שכן. הדחקתי.

מה שכן, אתה יכול לבקש גז צחוק אם רופא השיניים שלך משתמש, הבנתי שיש אנשים שזה מאוד עוזר להם להתמודד (לי אישית זה לא עזר, אבל כמו שאתה רואה אני ברמת פוביה מטורפת מרופאי שיניים).

פורסם

אתם אשכרה דנים בזה ? ילדים בני 3 לא בוכים אצל רופא שיניים ..

אתה מנקה את השיניים עם קיסם אבל לא מוכן לקבל דקירונת של מחט שיותר קטנה מזרעון של בן 6 ? זה לא כואב בשום מצב ומי שזה ממש מפריע לו זה בעייה פסיכולוגית שנקראת נידל פוביה שאפשר לטטפל בה.

אתה רואה יותר מדי TV....

חבל להתקע על זה, יש דברים הרבה יותר מסובכים בחיים...

פורסם
  • מחבר

אין לי פחד מזריקות האמת בידיים כאילו.. נגיד זריקות,שקיעות דם אני לא מפחד.. הרופאה שלי לא משתמשת בגז צחוק אבל אימא שלי שמטופלת אצלה הרבה אומרת שהיא די טובה..

אתם אשכרה דנים בזה ? ילדים בני 3 לא בוכים אצל רופא שיניים ..

אתה מנקה את השיניים עם קיסם אבל לא מוכן לקבל דקירונת של מחט שיותר קטנה מזרעון של בן 6 ? זה לא כואב בשום מצב ומי שזה ממש מפריע לו זה בעייה פסיכולוגית שנקראת נידל פוביה שאפשר לטטפל בה.

אתה רואה יותר מדי TV....

חבל להתקע על זה, יש דברים הרבה יותר מסובכים בחיים...

עשית פעם? מה זה באמת פחות כואב מלנקות את השיניים עם קיסם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים