פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים שלום.אני ראיתי שהמון עושים OC למעבד שלהם עכשיו אני רוצה לעשות גם אוברלוקינג כי אני משחק במשחקים והם זזים די לאט המשחקים הכבדים יותר ...יש לי כרטיס מסך 7300GS של לידיטק ...מעבד E6300 1.8 עכשיו הייתי רוצה לשאול אותכם לכמה מהירות מ 1.8 לדעתכם אפשר להגיע? ואני רוצה משהו יציב אם אפשר ולא כבד מדי אלא להיות בטוח ושהיה יציב ..עכשיו קראתי מדריכים באתר והם ממש לא מובנים ולא הבנתי כלום ביקשו שמה להוריד תוכנות ולא הבנתי למה הם משמשות ואיך לעלות את מהירות המעבד וכו'.עכשיו אם אפשר בבקשה עזרה או מדריך והסבר מה אני צריך לעשות ולאיזה מהירות מעבד חדשה אני יכול להגיע אני יודה בבקשה תגיבו ואני ישתף פעולה איך שרק צריך.תודה מראש לכל העוזר ובבקשה אני רוצה לעשות את זה אני יודע שאין לכם כוח ממש להסביר אבל אני ממש רוצה לנסות.והאם זה יעזור ככה להריץ משחקים יותר טוב?לוח אם MSI RC410M2-L X300 ATI
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר UPמה הולך פה חשבתי בפורום הזה מגיבים לכל אחד מה איתכם אי אפשר דקה עזרה =[ ?
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים תקשיב דבר ראשון אין לך נסיון לפני שאתה מחליט לעשות OC תקרא קצת הרבה באתר ומחוצה לו ותכיר את העניןדבר שני OC לא יעזור לך המחשב שלך לא זז במשחקים לא בגלל המעבד אלא בגלל הכרטיס מסך הגרוע שלא מיועד יותר מסרטים ואופיס תקנה כרטיס חדש והכל יסתדר לך המעבד שלך ושלי הם זהים ושלי מריץ קריסיס על הגדרות בנוניות ואם היה לי כרטיס יותר טוב אז גם יותר מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.