עבור לתוכן

צריך המלצה לוואקס לשיער...

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש מבין בכל העניין של טיפוח ועיצוב שיער, יש לי כרגע וואקס של לוריאל פריס אבל הוא לא ממש חזק והקוצים לא קוצים.

אני צריך וואקס שכמה שפחות הורס תשיער ומעמיד את השיער (סליחה על הביטוי מראש) כמו ז*ן בזיקפה מלאה.

תודה לעוזרים.

פורסם

תשמע , לי יש שיער ארוך עכשיו והוא בקוקו אבל לפני זה כשהוא לא יכל היה להיקשר בקוקו הצתרכתי להשתמש בוואקס, ועוקרונית הבנתי שוואקס הורס את השיער ויכול לגרום לנשירה (בגלל שהוא הורס את השיער) ומכיוון ובמשפחה שלי יש היסטוריה ארוכה של קירחות אז החלטתי לוותר על הוואקס ברגע שאני יכול לקשור קוקו.

מה גם שלדעתי זה לא נוח מהרבה סיבות (לפחות בשבילי - במיוחד כי אני לא יכול לחפוף את השיער כול יום - לוקח לו פשוט יותר מדי זמן להתייבש סוםית ואין לי את השעות האלה).

האמת אם יש למישהו המלצה למשהו טבעי שיכול לגרום לשיער לשמור על צורתו (ולא להתבלגן לי ברוח) אז בבקשה תמליצו גם עליו.

פורסם

הווקס של מון פלטין עושה את העבודה.

פורסם

האמת אם יש למישהו המלצה למשהו טבעי שיכול לגרום לשיער לשמור על צורתו (ולא להתבלגן לי ברוח) אז בבקשה תמליצו גם עליו.

תראה משתגעים על מרי, חלבונים זה בריא לשער...

:silly:

פורסם

דיי עם השטויות האלה.

הגיע הזמן שאנשים יבינו שאין קשר בכלל בין האם משהו הוא "טבעי" או לא לבין האם הוא "בריא" או לא "לא מזיק". :bash:

אין כזה דבר ווקס שלא הורס את השיער.

הווקס הורס את "השיער" בגלל שהוא יוצר על השורש והשיערה לחץ- וזה בעצם חלק ממהות פעולתו. :kopfpatsch:

ככל שהווקס יהיה יותר "חזק" הוא "יהרוס" יותר את השיער.

ואני מחזק את ההמלצה.

כל בן אדם שאני מכיר שמשתמש בווקס- פשוט חד משמעית מסכים שהווקס הכי טוב שיש (והוא גם לא יקר) הוא "מון פלטין".

פורסם

הוא חזק או לא?

כי אני לא צריך אחד חזק...

פורסם

תקנה אותו וזהו.

הוא הכי טוב.

(לא חייבים לשים הרבה, אתה יודע)

חלופה סבירה היא "Ice Wax". קצת פחות חזק, לדעתי פחות טוב.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים, הבנתי שעדיף את המון פלטין.

אם יש הצעות יותר טובות פשוט "תפציצו".

פורסם

הוואקס של שוקי זיקרי מאוד איכותי אבל too much expensive...

פורסם

הוואקס של שוקי זיקרי מאוד איכותי אבל too much expensive...

אני משתמש בגירסאת ה"מט" שלו, ממש טובה למיש שיש שיער ארוך יחסית..

ויקר? ממש לא, סה"כ 35 לקופסא שנגמרת אחרי יותר חצי שנה (ואני משתמש כל יום באופן קבוע..)

אחרי המלצות םה אני אלך ואקנה את המון פלאטין, ננסה גם אותו.

פורסם

אני משתמש בגירסאת ה"מט" שלו, ממש טובה למיש שיש שיער ארוך יחסית..

ויקר? ממש לא, סה"כ 35 לקופסא שנגמרת אחרי יותר חצי שנה (ואני משתמש כל יום באופן קבוע..)

אחרי המלצות םה אני אלך ואקנה את המון פלאטין, ננסה גם אותו.

יש לי את גרסאת הwax glowinghair שהוא 65 שקל לקופסא קטנה ממש, אבל זה היה במבצע אז המחיר יצא לי דווקא נוח.

פורסם

איפה יש ווקס של שוקי זיקרי ב 35 שח?

תמיד שאני רואה את זה בסופר פארם זה עולה איזה 100 ל קוספה של 100 מ"ל. :s05: :o

פורסם

מכירים את תעשי אווירית? (נמל תעופה..) אז יש שם חנות שבעיקרון מיועדת לעובדים, שא"ל.. אני קונה פעם בשנה שתי קופסאות, 70 שקל עולות לי יחדיו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים