פורסם 2003 באפריל 2622 שנים אם אתה מחבר TV-OUT, תבדוק אם יש כניסת S-VIDEO.ליונדאי אין כניסת S-VIDEO ...מיקום הכניסות נוח מאוד (יש גם כניסות בצד ימין של הטלביזיה)על איכות התמונה:אני לא יודע אם הבדיקה שערכתי נכונה אבל בכל זאת:הטלביזיה היתה מחוברת לכרטיס מסך ראדון 9700 פרו של גיגאבייט ואיכות התמונה היתה טובה מאוד בסרטים וקצת פחות טובה בעבודה בדסקטופ.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר KILLISTלפי מה שהבנתי יש לך את הטלוויזיה הנ"לאז מה אתה אומר מומלצת או שעדיף לי להוסיף 50 דולר
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים יונדאי = Big No No.יש לי הצאה בשבילך, כשתיהיה בדיוטי, תסתכל טוב טוב על ה-LG ועל ה-JVC ותנסה לבחור לאיזה מהם יש איכות תמונה הכי טובה ותקנה. פלוס, תבחן פיצ'רים, כניסות ויציאות שונות (אם אתה צריך) וכו'. זה הרעיון הכי טוב.ומה יש לך נגד יונדאי?
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים KILLISTלפי מה שהבנתי יש לך את הטלוויזיה הנ"לאז מה אתה אומר מומלצת או שעדיף לי להוסיף 50 דולרלדעתי היא שווה את המחיר שלה.אבל אני לא יכול לערוך את ההשוואה משום שבביתי שהנסיון שלי בטלביזיות מגיע אך ורק מטלביזיות יקרות יותר שקיימות בביתי כך שאיני יודע מה הרמה של טלביזיות ברמת המחיר הזה בימינו.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר אני לא יודע מה איתכם אנשיםאתם סתם מלכלכים על יונדאיאני לא יודע מה להגיד אני מתאר לעצמי שהיא לא משהו מיוחדאבל כמה נוראית היא יכולה להיות נראה לי שהבדל של 50$שווה אפילו עם היא פחות טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.