פורסם 2003 באפריל 2422 שנים שלום לכולם! אני קונה בקרוב טלוויזיה 21" ורציתי חוות דעת ראיתי אצל המון אנשים את הJVC והLG מהדיוטי ב200$ היום יש את ה HUNDAY ב150$ הבדל לא קטן אז רציתי לדעת איך היונדאי? או שכבר עדיף להוסיף 50 $ תודה לכולם!!!
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אני ממליץ לך ללכת על חברה אמינה כמו JVC שנמצאת הרבה שנים בשוק במקום להתעסק עם חברה שאמורה לייצר מכוניות...לפני כמה חודשים כשנסעתי לתקן ת'סטריאו שלי ראית במקום שתי טלוויזיות יונדאי עם קטמים כחולים בצדדים (צריך לעסיק מסקנות :-\)
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים מחבר אחי אתה אומר את זה בקלילותכן אני בטוח ש JVC תיהיה טובה יותראבל עם ההבדל קטן אז החמישים דולר האלה לא חבל? ???
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אם כבר אתה קונה, לך על בטוח, למה להמר?חוצמזה זה סה"כ 960 שקל. בשביל טלוויזיה של JVC זה כלום.תתחדשנ.ביש לי JVC מהדיוטי פרי (A Series) ואני מאוד מרוצה
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים גם לי יש JVC A SERIES מהדיוטי פרי.... טלויזיה טובה, רק יסכימו איתי שהשלט די מעצבן....
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים לי יש את ה LG ,סאונד מעולה ,תמונה טובה, שלט עם הכלרק חבל שאין לה כניסת S-Videoכדאי
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים מחבר אוקי תודה על התגובותאבל אמרתי לכםאת הLG והJVC ראיתי צלא פעמיםאני צריך תגובות על היונדאי ממי שראה אותןתודה
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים היא לא רעה על פ ההתנסות שלי איתה בטרקלין חשמלד"א JVC היא בבעלות מיצובישי אז ומיצובישי היא בבעלות פוגי אז אסור לקנות אטלוויזיה מיצרן מכוניות שבמקור מייצר פילים?
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים היא לא רעה על פ ההתנסות שלי איתה בטרקלין חשמלד"א JVC היא בבעלות מיצובישי אז ומיצובישי היא בבעלות פוגי אז אסור לקנות אטלוויזיה מיצרן מכוניות שבמקור מייצר פילים?הרווח העיקרי שלה הוא לא מפילמים. היא מתקינה ציוד לפיתוח צילום בחנויות, זה העסק שבאמת מביא רווחים.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים את כל המוצרים של יונדאי מרכיבים במחסן האחורי מאחורי סקאל דיוטי פריזה בטח משהו סיני עלום שם עם מדבקה ברשיון של יונדאייש לי DVD של יונדאי מסקאל ואני דווקא מרוצה ממנולדעתי קניה טובה יחסית למחיר
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים יונדאי = Big No No.יש לי הצאה בשבילך, כשתיהיה בדיוטי, תסתכל טוב טוב על ה-LG ועל ה-JVC ותנסה לבחור לאיזה מהם יש איכות תמונה הכי טובה ותקנה. פלוס, תבחן פיצ'רים, כניסות ויציאות שונות (אם אתה צריך) וכו'. זה הרעיון הכי טוב.
פורסם 2003 באפריל 2622 שנים מחבר אני לא יודע מה הבעיה שלכם עם יונדאיהייתי בסקאל (בקניון לא בדיוטי פרי)התמונה בשלושת הטלויזיות כמעט זהה רק היונדאי מכוערת נוראאז אני לא חושב שיש סיבה שאני לא יקנה אותה אלא אם כן מישהו יודע על בעיות ספציפיות ושטויות כאלהוכן הטלוויזיה תתחבר למחשב בעזרת TV-OUT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.