עבור לתוכן

מאיפה משיג טיפות רסקיו?

Featured Replies

פורסם

אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה.

אשמח לעזרה. תודה!

פורסם

בית מרקחת/חנות טבע

עזוב אותך רסקיו,roll and rock :cool2:

פורסם

יש מצב סופר פארם

אבל מה אתה לחוץ אף אחד לא עובר טסט ראשון

פורסם

אני עברתי ראשון! :yelclap:

פורסם

אני עברתי ראשון! :yelclap:

כל הכבוד :]

פורסם

בעדינות עם הרסקיו, יש אנשים שחושבים שזה עובד כמו תרופת הרגעה ודופקים שלוקים כאילו אין מחר כי זה לא מרגיע אותם מספיק. קח בחשבון שזה גם לא עובד על כולם, כמו כל תרופה הומאופתית.

הדרך הכי טובה להרגע זה לנשום. אני יודעת שזה נשמע טיפשי, אבל רגע לפני שאתה מתניע לבקש שניה מהטסטר, לעצום את העינים, לקחת נשימה עמוקה בטירוף, לנשוף לאט. לעשות כמה כאלה עד שהדופק יורד, ואז לנהוג. אתה לא מאמין כמה שזה משנה את ההרגשה.

פורסם

אח שלי עבר טסט פעם 4 חחח משוגע הוא :silly:

פורסם

חח גם אני עברתי ראשון.

עברתי טסט ראשון ותיאוריה ראשונה.

מה יש להלחץ זאת כולה בדיקה של ימינה שמאלה..

פורסם

בנאדם אל תילחץ ואל תיקח תרופות שההשפעה שלהן על הגוף לוטה בערפל !

עדיף כמו שגיימרית אמרה, תירגע ותצליח ואם לא אז יש עוד תאריכים לטסט אתה לא תפספס את הרכבת.

הדבר היחיד זה שתצטרך לשלם עוד 500 שקל עד הטסט הבא, ביג דיל, הרשיון יישאר איתך כל החיים !(אם לא תעשה שטויות אחכ).

בקיצור לך תעשה במקרה הכי גרוע תוציא עוד 500 ש"ח, רוב האנשים לפי סטטיסטיקה עוברים טסט שלישי (כמוני), וזה ממש לא

השפיע להם על החיים, יש לי חבר שעבר טסט שישי והוא נוהג הרבה יותר טוב ממישהו אחר שאני מכיר שעבר ראשון, זה הכל ידע

כישורי הנהיגה שלך (שאני בטוח שהם מספיק טובים כי הוגשת לטסט) וקצת יום טוב שלך ושל הטסטר.

אז be cool :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים הרגעתם אותי קצת. במיוחד גיימרית אני אקשיב לעצה שלך! תודה!

פורסם

גם אני הייתי לחוץ לפני הטסט שלי.

אבל אני נלחץ ברמות (הרגליים והידיים שלי מתחילים לרעוד וכו').

לקחתי גם טיפות רסקיו ועוד איזה כדור שאמור להרגיע, ואת האמת.... כלום לא עזר. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים