עבור לתוכן

מהי הדרך הטובה ביותר לסידור המאווררים שלי?

Featured Replies

פורסם

כמו בכותרת.. זאת השאלה שלי בעצם.

אני מצרף כמה תמונות פה ואפרט על כל אחת איזה מאוורר ולאיזה כיוון הוא עובד.

רק רגע.. הייתה לי תקלה אני אעדכן שוב.. חח

זה מאוורר 120 שסידרתי לי בדלת בצד המארז (בעיקרון המקום הוא למאוורר 92, אבל המאוורר 92 שהיה לי שם נדפק אז שמתי 120 עם דפק דו צדדי כדי למנוע רעשים ולהדביק אותו טוב..) המאוורר הזה כרגע מוציא אוויר מהמארז.

http://img89.imageshack.us/img89/1574/dsc04707nq8.jpg

זה החלק הקדמי של המארז שלי. יש למטה כמו שרואים עוד מאוורר 120 שמכניס אוויר.

http://img87.imageshack.us/img87/986/dsc04708wu5.jpg

זה החלק האחורי של המארז שם יש 2 מאווררים.

למעלה מתחת לספק אפשר לראות מאוורר 120 שמוציא אוויר.

יותר למטה מתחת לחיבור של הכרטיס מסך חיברתי מאוורר 80 שמוציא אוויר.

http://img213.imageshack.us/img213/116/dsc04709vy2.jpg

ועכשיו לסיכום:

מאוור קדמי מכניס אוויר.

מאוורר צדדי, אחורי ומתחת לכרטיס מסך מוציאים אוויר.

יש דרך יותר מוצלחת לשפר את האיוורור של המארז?

הציעו לי בהתחלה לעשות שהמאוורר בצד המארז יכניס אוויר. ניסיתי לעשות את זה והתוצאות לא היו אחידות. הכרטיס מסך התחמם קצת ושאר הרכיבים טיפה התקררו.

יש עוד הצעות או רעיונות מה כדאי לי לעשות?

פורסם

ברור שהכרטיס מסך יתחמם אל תשכח ברגע שהוואיר נכנס מהצד הוא מגיע למעבד ישר יוצא החוצה אז זה מיותר

לדעתי מאורר מקדימה מכניס מאחורה מוציא מספיק

פורסם

אני מציע :

1. את המאוורר האחורי תחבר ללא תושבת הפלסטיק הסגול, ישירות למארז עם הברגים שתפסו את התושבת הזו שחוסמת מעבר אויר.

2. תסדר את החוטים במארז לקבלת זרימת אויר טובה יותר.

3. את כיוון המאוורר בדלת תשים בכיוון שיתן לך טמפ' הכי נמוכה.

לא הבנתי, איזה קרור יש למעבד ?

פורסם
  • מחבר

למעבד יש קירור סטוק

פורסם

חבל שה120 הזה יושב על חור של 80, הוא לא אפקטיבי ככה.

בכללי עדיף שהמאווררים העליונים יותר יוצאי אוויר והתחתונים יכניסו כי אויר חם עולה, כלומר להוציא אוויר מהתחתית של המארז זה להוציא אוויר יותר קר.

את האוורר 120 שיושב בצד הייתי הופך, שיכניס אוויר למעבד. ה120 האחורי שיוציא והקדמי שיכניס אוויר.

הייתי מוותר על התחתון, לדעתי הוא לא תורם לך הרבה, אבל תבדוק. אם הוא שם אז שיכניס אוויר.

פורסם
  • מחבר

חבל שה120 הזה יושב על חור של 80, הוא לא אפקטיבי ככה.

בכללי עדיף שהמאווררים העליונים יותר יוצאי אוויר והתחתונים יכניסו כי אויר חם עולה, כלומר להוציא אוויר מהתחתית של המארז זה להוציא אוויר יותר קר.

את האוורר 120 שיושב בצד הייתי הופך, שיכניס אוויר למעבד. ה120 האחורי שיוציא והקדמי שיכניס אוויר.

הייתי מוותר על התחתון, לדעתי הוא לא תורם לך הרבה, אבל תבדוק. אם הוא שם אז שיכניס אוויר.

המאוורר שבצד אפקטיבי, אבל לא בצורה מלאה.. העניין הוא שהמאוורר 92 שמתאים שם נדפק לי.. הוא מרעיש כמו משאית.. חח. וגם ככה אין לי שימוש אחר בשבילו.. אז למה לא? שיעשה מה שיכול..

גם הבעיה היא שזה פלסטיק... אם הדלת של המארז הייתה ממתכת הייתי לוקח מחבר מפתח כוסות ופשוט עושה לי איזה חור מתאים, או אפילו שניים.. ומתאים את המאווררים. אבל בגלל שזה פלסטיק זה עלול להיסדק... ואז סתם הרסתי הכל..

אממ.. לגבי שינוי הכיוון של הצדדי ושל התחתון אני אבדוק את העניין ואחזיר תשובה בקרוב..

תודה

פורסם
  • מחבר

טוב לגבי השינוי בטמפ'...

שוב לא אחיד.

הכרטיס מסך עלה בכמה מעלות (3-4) והלוח אם והמעבד ירד טיפה (1-2 מעלות..)

אין לי מושג כבר.. לא משנה..

גם ככה מעלות מצויינות xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים