עבור לתוכן

היבהובים במסך של CHIMEI..

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב

יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה..

אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם..

מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?

פורסם

לפני 8 חודשים לא שמת לב לזה?

האם זכור לך שפירקת וחיברת כמה פעמים את החיבורי VGA/DVI לפני שהופיעו הריצודים? אם יש לך עוד מחשב נסה לבדוק את המסך עליו רצוי עם כבל וידאו אחר.

אם זה לא קשור לתקינות מחברי כבל הוידאו / מאיץ גרפי יש שתי אפשרויות: מודולציה גרועה של התאורה האחורית בבהירות נמוכה, דבר שמוביל להמלצה להימנע מלרכוש מסכים מבוססי פאנל TN לעבודות משרדיות. האפשרות השנייה נורות אחוריות קרובות לסוף חייהן היבהובים הם גם סימן מובהק לכך. מומלץ שתפנה בהקדם במסגרת אחריות למעבדת שירות לאיבחון. אם יגידו לך שהכל תקין אתה רגיש למודולציה הלא יעילה של הנורות האחוריות מומלץ בפעם הבאה לרכוש מסך מבוסס פאנל איכותי VA או IPS שבהם שמים מהפך יקר ואיכותי.

פורסם

יש לך במקרה מודם של הוט?

תנתק אותו שניה, זה הפסיק?

פורסם
  • מחבר

יש לך במקרה מודם של הוט?

תנתק אותו שניה, זה הפסיק?

פי אחי תותח !

תודה רבה לך

איך עלית על הפאק הזה?

פורסם

מודם של הוט?

אין לי את הבעיה הזאת ואין לי מסך כזה אבל בכל מקרה מעניין אותי לדעת למה זה קורה?!

פורסם

פי אחי תותח !

תודה רבה לך

איך עלית על הפאק הזה?

זה קרה לי במסך אחר.

תתקשר אליהם ותגיד שישלחו לך טכנאי שיביא לך פילטר

והם יגידו שזה לא בגלל המודם... אל תקשיב להם

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי במסך אחר.

תתקשר אליהם ותגיד שישלחו לך טכנאי שיביא לך פילטר

והם יגידו שזה לא בגלל המודם... אל תקשיב להם

פילטר של מה מזאת אומרת הם בטח מבקשים כסף

פורסם

לא זה חינם

זה מן דבר שמחברים בין האנטנה למודם

פורסם

אחד הפתרונות ההזויים אני חייב לציין :)

פורסם
:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים