פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים שלום לכולםהעניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות.מכאן השאלות1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים שלום לכולםהעניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות.מכאן השאלות1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי? הגג שלך (מעל הדירה שלך והגג של כולם או שלך פרטי רשום בחוזה)?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אם אתה יכול להוכיח כי הגג נחשב לשטחך הפרטי אז תוכל לדרוש מוועד הבית את המפתחות בחזרה ולהעביר את האנטנות מגגךבקשר לשאלה 1 אם הגג הוא שלך וזה בטוח ומוכח כמו שלועד הבית אין את המפתח של הבית שלך אין לו רשות להיות בעל המפתח של הגג שהוא בעצם שלך..2.אם הגג הוא שלך כמו השאמרתה רק באישורך מותר להתקין אנטנהובקשר לזה שאם הוא פשוט הגג שמעל הדירה לא אומר שהוא שלך צריך להיות רשום בחוזה משהו על זה
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים לפי מיטב הבנתי אתה גר בבית קומות, ועל כן, מותר לכל דיירי הבניין להתקין צלחות\דודים\כל דבר שיהיה על גג הבניין.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר הגג אכן הוא שלי וכך רשום גם בחוזה.לפי מיטב הבנתי אתה גר בבית קומות, ועל כן, מותר לכל דיירי הבניין להתקין צלחות\דודים\כל דבר שיהיה על גג הבניין.אבל זה לא רק למטרת התקנת דודים ותיקונם? כי שאר האנטנות HOT YES ועוד אנטנות פרטיות מותקנות על הגג שמחסה את המדרגות . שהוא בטוח משותף.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים תפנה למישהו מקצועי או לכל הפחות לפורום מקצועי שיש בו אנשים שאשכרה מבינים משהו בנושא [נענע, YNET]
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אם הדירה שלך (כלומר אתה בעל הדירה) והגג שלך בטאבו, אז אנשים אחרים לא יכולים להתקין שום דבר שם ללא רשותך.אם הדירה שלך (כלומר אתה בעל הדירה) והגג לא שלך בטאבו, אז אין לך מה לעשות (אולי להתייעץ עם עו"ד, אבל תכלס לא יודעת מה ייצא לך מזה)אם אתה שוכר את הדירה, וכתוב בחוזה שהגג שייך לדירה זה לא אומר שום דבר בפועל ואתה צריך לברר עם בעל הדירה שלך, והוא צריך לעשות את המלחמות מול ועד הבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.