עבור לתוכן

ועד בית פותח דלתות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות.

מכאן השאלות

1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום

2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

פורסם

שלום לכולם

העניין הוא כזה . ועד הבית שיש ברשותו את מפתחות הבית לגג (שאכן נימצה ברחושתי) פתח את אותה הדלת אל פי בקשת השכנים מלמטה למטרת התקנת אנטנות לויין אשר הותקנו על הגג שלי ולא על הגג המשותף שמחסה את המדרגות.

מכאן השאלות

1.עם חייב להיות מפתח לגג לועד בית? כשהוא לא בעל המקום

2.עם השכנים היו רשאים להתקין את האנטנות על גגי?

הגג שלך (מעל הדירה שלך והגג של כולם או שלך פרטי רשום בחוזה)?

פורסם

אם אתה יכול להוכיח כי הגג נחשב לשטחך הפרטי אז תוכל לדרוש מוועד הבית את המפתחות בחזרה ולהעביר את האנטנות מגגך

בקשר לשאלה 1 אם הגג הוא שלך וזה בטוח ומוכח כמו שלועד הבית אין את המפתח של הבית שלך אין לו רשות להיות בעל המפתח של הגג שהוא בעצם שלך..

2.אם הגג הוא שלך כמו השאמרתה רק באישורך מותר להתקין אנטנה

ובקשר לזה שאם הוא פשוט הגג שמעל הדירה לא אומר שהוא שלך צריך להיות רשום בחוזה משהו על זה

פורסם

לפי מיטב הבנתי אתה גר בבית קומות, ועל כן, מותר לכל דיירי הבניין להתקין צלחות\דודים\כל דבר שיהיה על גג הבניין.

פורסם
  • מחבר

הגג אכן הוא שלי וכך רשום גם בחוזה.

לפי מיטב הבנתי אתה גר בבית קומות, ועל כן, מותר לכל דיירי הבניין להתקין צלחות\דודים\כל דבר שיהיה על גג הבניין.

אבל זה לא רק למטרת התקנת דודים ותיקונם? כי שאר האנטנות HOT YES ועוד אנטנות פרטיות מותקנות על הגג שמחסה את המדרגות . שהוא בטוח משותף.

פורסם

זה כולל התקנות צלחות לווין.

פורסם

תפנה למישהו מקצועי או לכל הפחות לפורום מקצועי שיש בו אנשים שאשכרה מבינים משהו בנושא [נענע, YNET]

פורסם

אם הגג שלך ב טאבו אין להם רשות .

פורסם

אם הדירה שלך (כלומר אתה בעל הדירה) והגג שלך בטאבו, אז אנשים אחרים לא יכולים להתקין שום דבר שם ללא רשותך.

אם הדירה שלך (כלומר אתה בעל הדירה) והגג לא שלך בטאבו, אז אין לך מה לעשות (אולי להתייעץ עם עו"ד, אבל תכלס לא יודעת מה ייצא לך מזה)

אם אתה שוכר את הדירה, וכתוב בחוזה שהגג שייך לדירה זה לא אומר שום דבר בפועל ואתה צריך לברר עם בעל הדירה שלך, והוא צריך לעשות את המלחמות מול ועד הבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים