עבור לתוכן

לכמה אני יכול לצפות מהמערכת הזו (Cאוברקלוק) ואיזה קירור כדאי לי להרכיב על המעבד?

Featured Replies

פורסם

אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180

Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard

שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם)

ספק 400W ג'נרי

ומארז sunbeam transfoermer.

איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות?

תודה מראש

פורסם

אני הולך להרכיב מערכת שתהיה מורכבת מ e2180

Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard

שני סטיקים של אחד גיגה 667 או 800 (החברה בהתאם להמלצתכם)

ספק 400W ג'נרי

ומארז sunbeam transfoermer.

איזה קירור מומלץ להרכיב למעבד (עלו תועלת מקסימלית) ולאילו ביצועים אני יכול לצפות?

תודה מראש

קודם כל, תן לי את המפרט שלך, כולל כ"מ, כולל הכל, כדי שאני אדע אם הספק הזה באמת יחזיק את המערכת שלך, לדעתי לא.. (סליחה אני בטוח שלא, קח משהו חזק יותר כמו מה שיש לי, או אפילו ליברטי 400)

עם המעבד הזה ניתן להגיע לOC טוב גם עם הקירור סטוק, אבל אם אתה בכל זאת רוצה לשדרג אז יש את הAC Freezer 7 Pro (תקציב נמוך-בינוני) ויש את הTT BigTyphoon (תקציב גבוה) או Sytche Ninja (תקציב גבוה) המומלץ מביניהם הוא TT BT.. עם הAC תגיע לתוצאות מכובדות גם כן מאחר שהמעבד הזה קריר יחסית.

או אם אתה ממש מטורף יש את הV1, ויש גם קירורי מים [:

פורסם

כמו שנאמר לפני, אם אתה לוקח כרטיס מסך חזק אז הספק שלך לא יחזיק את המערכת.

גם אם אתה לא לוקח כרטיס מסך חזק, הייתי ממליץ לך לקחת ספק יציב ולא להסתמך על ספק ג'נרי.

בקשר לקירור - הפריזר 7 יהיה בחירה מצוינת.

אם התקציב מאפשר, אתה יכול ללכת על קירורים שקטים יותר כמו ה BT או ה V1, אם אתה מעוניין להשקיע יותר אתה יכול ללכת על ה TR Ultra 120 Extreme (שלדעתי יהיה קצת מיותר כאן)

פורסם

כמו שנאמר לפני, אם אתה לוקח כרטיס מסך חזק אז הספק שלך לא יחזיק את המערכת.

גם אם אתה לא לוקח כרטיס מסך חזק, הייתי ממליץ לך לקחת ספק יציב ולא להסתמך על ספק ג'נרי.

בקשר לקירור - הפריזר 7 יהיה בחירה מצוינת.

אם התקציב מאפשר, אתה יכול ללכת על קירורים שקטים יותר כמו ה BT או ה V1, אם אתה מעוניין להשקיע יותר אתה יכול ללכת על ה TR Ultra 120 Extreme (שלדעתי יהיה קצת מיותר כאן)

זה לא יהיה קצת מיותר, זה יהיה מאוד מיותר, אני לא מאמין שהמעבד יתחמם לפני שהוא יגיע למקסימום שהוא יכול, הוא מעבד מאוד קריר, אפילו הסטוק מספיק כדי להגיע לתוצאות שלא יביישו את הFREEZER ...

פורסם

נכון, אבל השאלה היא לכמה הוא מתכנן להגיע ב OC.

פורסם

נכון, אבל השאלה היא לכמה הוא מתכנן להגיע ב OC.

לא הבנת, אני התכוונתי שאם הוא יתקין קירור כזה, אז המעבד יגיע למקסימום OC שהמעבד יוכל לעבור, והוא עדיין לא יתחמם, הרי אתה יודע, לכל מעבד יש את הגבול, גם אם הוא לא מתחמם.

אתה יודע עשו ניסוי על הE2180 נגד מעבד כ"ל מAMD ונגד E6750 נראה לי בTOMSHARDWARE, שאף אחד לא פעל עם קירור בכלל, הם היו חשופים בלי שום קירור, ורק הE2180 עבד, כל השאר לא עלו בכלל, והוא הציג ירידה מזערית יחסית בביצועים, זה רק מדגים עד כמה הוא קריר.

פורסם

אני יודע שה E2XXX מעבדים קרירים,

ולכן כמו שאמרתי, הפריזר 7 יהיה בחירה מצוינת.

פורסם
  • מחבר

תנו לי להבהיר את עצמי. אין לי ניסיון ב OC ואני שוקל את המערכת הזו אל מול מערכת של athlom 4800+ asaum m2avm

הכרטיס מסך באופן התחלתי יהיה משהו פשוט ביותר (radeon x550) והספק זה לא משהו שאני קונה במיוחד אלא משהו שיש.זהו שידרוג לא רכישה של מערכת חדשה לחלוטין.

התהייה שלי היא מה עדיף מבחינת ביצועים כאשר אני מוכן לבצע אוברקלוק.

ואם אפשר לקבל עם קירור הסטוק תוצאות טובות מה טוב.

פורסם

תנו לי להבהיר את עצמי. אין לי ניסיון ב OC ואני שוקל את המערכת הזו אל מול מערכת של athlom 4800+ asaum m2avm

הכרטיס מסך באופן התחלתי יהיה משהו פשוט ביותר (radeon x550) והספק זה לא משהו שאני קונה במיוחד אלא משהו שיש.זהו שידרוג לא רכישה של מערכת חדשה לחלוטין.

התהייה שלי היא מה עדיף מבחינת ביצועים כאשר אני מוכן לבצע אוברקלוק.

ואם אפשר לקבל עם קירור הסטוק תוצאות טובות מה טוב.

כמו שאתה יכול לראות בצד יש לי את המעבד הזה בגרסאת 65NM, ואני רק יכול להגיד לך שאני נהנה מכל רגע.

אך אם אתה יכול לעלות למהירות שעון של 4800 בOC למעבד E2180 אז מה טוב, זה יהיה כמעט אותו מעבד, אבל בלי OC ה4800 טוב כמעט בהרבה, חוץ מזה שלפי מה שהבנתי הPENTIUM D הוא בכלל מעבד מודבק .. (בדוק בארכיון OC עד כמה הצליחו להגיע עם המעבד הזה בקירור פשוט, כי אני לא יודע עד כמה גבוהות היכולות שלו, אבל הן גבוהות.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים