עבור לתוכן

מסך חדש תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה מסך איכותי ולא מסך זבל תצטרך להוסיף תקציב למסך 19" מבוסס VA. הזול ביותר כיום הוא Lenovo L192P שמחירו מתחיל ב-1475 ש"ח. חסרונו בהיעדר מנגנון לפיצוי זמן תגובה כך שהוא נועד בעיקר לתחום המשרדי.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה מסך איכותי ולא מסך זבל תצטרך להוסיף תקציב למסך 19" מבוסס VA. הזול ביותר כיום הוא Lenovo L192P שמחירו מתחיל ב-1475 ש"ח. חסרונו בהיעדר מנגנון לפיצוי זמן תגובה כך שהוא נועד בעיקר לתחום המשרדי.

רגע, אז אתה בעצם אומר לי שבשביל מסך איכותי אני צריך לשלם 2000 שקלים? זה לא מוגזם?

ואני כבר אמרתי שאני לא רוצה מסך ממש ממש מעולה, יספיק לי מסך בסיסי.

פורסם

מה ההבדל בין מסך TN שעולה 1000 ש"ח לבין מסכי TN יקרים יותר גם של מותגים ידועים ומפורסמים ? אין שום הבדל מבחינת איכות המתבטאת בזוויות צפייה טובות יותר ואחידות גוונים על פני כל הפאנל החשובות לקריאת טקסט וצפייה בסרטים. מסכים מבוססי TN אינם איכותיים בצורה גורפת. נקודה. אבל אם בגיימינג בלבד עסקינן, קח כל מסך שנראה לך כי באמת אין משהו מומלץ במיוחד בעלות של 1000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אין בכול זאת משהוא מומלץ?

ודרך אגב, אני מעדיף שהמסך יהיה טוב גם לגלישה באינטרנט ושימושים כאלה.

פורסם

מה שרוב האנשים פה מנסים להגיד לך,שב-1000 שקל,אין מסך איכותי (לא TN ), ולכן זה לא משנה מה תרכוש.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאני צריך לעשות זה להקשיב למוכר בחנות וללכת יותר על מותגים?

פורסם

תלוי מה אתה רוצה אם אתה יכול להרשות לעצמך מסך למשחקים ברזולוציה של 1680X1050 , הוסף 200 ¤ ל-221D של צ'אי מאי. הגודל שלו יהנה אותך בהם יותר מסתם מסך 19" שעולה 1000 ¤. ליישומים משרדיים אני לא ממליץ בכלל לקנות אף מסך, שמבוסס על פאנל TN, אבל אם אתה לא יכול להרשות לעצמך מסך כמו VP930 או 971P , קח LG L1953TR לפחות הוא יהיה אמין עם שירות תמיכה סביר - גם איכות התצוגה שלו גרועה כשל מסך מדבקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים