פורסם 2003 באפריל 2222 שנים שלום לכולם אני רציתי לדעת באיזה יום חוזרים ללימודים לא שאני מצפה לזה אלא להיפך אבל בבקשה תעזרו כדי שאני ידע ;Dתודה מראש Turbo GT
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים ביום ראשון אבל גם זה לא בטןח ממש כי יכול להיות שתהיה שביתה בעזרת השם !http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2581373,00.html
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים בעיקרון ביום ראשון הולכים לביה"ס. אבל המשופם (עמיר פרץ -יו"ר הסתדרות), הולך להשבית את הלימודים. אני בכיתה י' ואני לא יודע אם זה טוב או לא כי יש לי מגן עוד מעט וגם בגרויות אז אני גם וגם :'(
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים בעיקרון ביום ראשון הולכים לביה"ס. אבל המשופם (עמיר פרץ -יו"ר הסתדרות), הולך להשבית את הלימודים. אני בכיתה י' ואני לא יודע אם זה טוב או לא כי יש לי מגן עוד מעט וגם בגרויות אז אני גם וגם :'( אמן אמן ושוב אמן... 2 מבחנים אחרי החופשה זה לא טוף............
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים פתאום כל הלא מאמינים בה' מתחילים להתפלל, אה? (המשך לת'ארד "אתם שומרים כשרות בפסח" )
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים המשך לת'ארד "אתם שומרים כשרות בפסח"עשו טובה, ואל תעשו לתרד הזה המשך... (של פסח)
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים עשו טובה, ואל תעשו לתרד הזה המשך... (של פסח) הפסח כבר נגמר במילא ... עכשיו יהיה האפשר לחזור ללחם
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים ישתבח שמו לעד לא שוכח אך אחדהקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך! בעזרת השם אם ירצה האל תיהיה שביתהימך שמו של ערפאת ושאל סחאף יהיה בריא למה אז לא יהיה מצחיק בעולם הזה
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים ישתבח שמו לעד לא שוכח אך אחדהקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך! בעזרת השם אם ירצה האל תיהיה שביתהימך שמו של ערפאת ושאל סחאף יהיה בריא למה אז לא יהיה מצחיק בעולם הזהאמן ;D
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים הפסח כבר נגמר במילא ... עכשיו יהיה האפשר לחזור ללחם dope אתמול, שלישי היה ערב חג שני. היום רביעי עדיין יום חג...
פורסם 2003 באפריל 2322 שנים אסור שביתהיש בגרויות ומתכונות ויש מצב רע מאוד בחלק מהם..ככה שצריך ללמודBSמותר ואף רצוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.