פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים זאת תוכנית מעולה לבדיוק חמש-עשר דקות, שזה האורך של כל פרק שלה. הקטעים עם העץ הכי חזקים. היה פרק שהוא רב עם הקוף והתחיל לקלל אבל הוא עלק מיושן כזה אז הוא דיבר בהטעמות והגייה נכונה. זה היה באמת מצחיק. לרוב סתם נחמד להתסכל עליה וזהו.גם חיות פשע ממש אהבתי. גל זייד מלך.וקרירין, וואו, איך אפשר לבלבל בין טופי לנעמה נטיב? זה כמו לבלבל בין נזירה לזונה.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים זאת תוכנית מעולה לבדיוק חמש-עשר דקות, שזה האורך של כל פרק שלה. הקטעים עם העץ הכי חזקים. היה פרק שהוא רב עם הקוף והתחיל לקלל אבל הוא עלק מיושן כזה אז הוא דיבר בהטעמות והגייה נכונה. זה היה באמת מצחיק. לרוב סתם נחמד להתסכל עליה וזהו.זה בהחלט היה קטע חזק.. ;Dהעץ הוא בכלל טיפוס משעשע..
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים וקרירין, וואו, איך אפשר לבלבל בין טופי לנעמה נטיב? זה כמו לבלבל בין נזירה לזונה.מי בדיוק הנזירה? ;D
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים זה בהחלט היה קטע חזק.. ;Dהעץ הוא בכלל טיפוס משעשע..בן זונה מסריח, אני אלמד אותך כיצד לדבר אלי!
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים :lol: "אני יודעת שהכושים הם אתלטיים מצטיינים. זאת משום שיש להם שריר אחד נוסף."
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1245780 שוקי אתה יודע מי ברא את העולם? - השטטןןןן!!!!111111 לא משנה פיענחתי את זה
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים הקטע שהכי הרג אותי הוא ה"קוסם" עם הסרט מדידה.... צריך ללמד את זה בבית ספר לקולנוע
פורסם 2008 במרץ 217 שנים כל קטע שמופיעות בו שתי האצבעות שמוצגות כ"מנהלי הארוץ" הוא גאוניאין על האצבעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.