פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים תגידו לי מה זה הפיגור השכלי הזה!!!הבחורה שם לא מספיק כוסית בשביל להעביר את התת רמה הזו!!WTF ?!!??!מישהו ראה???
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אין לי הוט אבל ראיתי אצל חבר איזה פעם או פעמיים ואני יכול להגיד שהיא בהחלט מספיק כוסית
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים זאת תוכנית גאונית, אתה כנראה פשוט עסוק בבחורה בביקיני ולא מבין את הגאונות של התוכנית הזאת...
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אולי פעם הבא תיתנו תמונות ? זאת השחקנית? לא זאת לא טופי....שניה אניי מחפש לך תמונה יערך בקרוב עריכה:
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים תוכנית גאונית, פשוט גאונית. רואים שהיוצרים שלה אנשים אינטלגנטים בטירוף והם פשוט בוחרים סגנון הומור שהוא "כאילו" נמוך. אחת התוכניות הגאוניות אי פעם, כזאת שרק אנשים חכמים יכולים להבין את הגאוניות שלה(כמו בגדי המלך החדשים ).
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים לא זאת לא טופי....שניה אניי מחפש לך תמונה יערך בקרוב עריכה: God Bless the Bippp (ביפ גם תרתי משמע ) מה שמה של המיידלע הצעירה?
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אחת התוכניות הגאוניות אי פעם, כזאת שרק אנשים חכמים יכולים להבין את הגאוניות שלה(כמו בגדי המלך החדשים ). בבגדי המלך החדשים בסוף הבינו שזה הכל שטויות. אני מת על סדרות כמו SOUTHPARK ו FAMILY GUY שקצת מזכירות לי את הסיגנון. אבל בתוכנית הזאת, לא מצאתי משהו חכם במיוחד
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים ראיתי פרק אחד ואני דורש החזר! עכשיו!המון זמן מאז שראיתי זבל כ"כ גדול, חבל שהערוץ הזה יפיל ת'עצמושיקנה סדרות ישנות וזהו...
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים בבגדי המלך החדשים בסוף הבינו שזה הכל שטויות. אני מת על סדרות כמו SOUTHPARK ו FAMILY GUY שקצת מזכירות לי את הסיגנון. אבל בתוכנית הזאת, לא מצאתי משהו חכם במיוחד כי זה באמת הכל שטויות זו לא סאטירה מתוחכמת או משהו כזה, זה פשוט שטויות, אבל שטויות איכותי שהרבה זמן לא נראה בארצנו, תוכנית מצויינת. אלקטריק בום - הערוץ מפיל אותו עם כמות השידורים חוזרים שלו, אני עומד להשתגע, כמה אפשר לטחון את הפרוייקט ביפ הזה?! נחמד שהם החזירו את מ.ק 22, אחת הסדרות האיכותיות שנוצרו בארץ.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים בבגדי המלך החדשים בסוף הבינו שזה הכל שטויות.אני מת על סדרות כמו SOUTHPARK ו FAMILY GUY שקצת מזכירות לי את הסיגנון.אבל בתוכנית הזאת, לא מצאתי משהו חכם במיוחדסאות'פארק מצחיקה וגם פאמילי גיי. אבל זה באמת עניין של המכנה המשותף הנמוך ביותר.גם טופי והגורילה וגם חיות פשע גאוניות בכמה שהם מפגרות. כשאתה רואה תכנית כזאת ונפעם מכמה שהיא מפגרת, זה רק מעיד כמה גאון היה הבנאדם שכתב אותה. וכן, זאת תוכנית מצחיקה.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים שחכתם את זה כבר?http://www.flix.co.il/tapuz/Search.asp?qTxt=%E2%E5%F8%E9%EC%E4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.