עבור לתוכן

מי פה לומד בג'ון ברייס?

Featured Replies

פורסם

אני לומד קורס טכנאי PC בג'ון ברייס בקריות, ואני מקליט את השיעורים בטייפ מנהלים דיגיטלי ואח"כ מעביר אותם למחשב. אני מחלק כל שיעור לשניים: חלק ראשון- מתחילת השיעור ועד ההפסקה, וחלק שני- מאחרי ההפסקה ועד סוף השיעור. הקטע הוא שאת כל השיעורים עד עכשיו אני מספיק להקליט ולהעביר למחשב- חוץ מהשיעור על המעבדים. המורה שלי הוא ערן הרמן, דווקא מורה טוב. בחלק השני של השיעור הראשון על המעבדים נגמר לי המקום בטייפ (זה היה בדיוק ב-10 דקות האחרונות של השיעור, בהן הוא הסביר על עמוד 61 בחוברת). בחלק הראשון של השיעור השני על המעבדים ערן חזר על עמוד 61 בחוברת, אבל בחלק השני של השיעור נגמרו לי הסוללות אחרי 17 דקות ו-35 שניות והפסדתי הרבה חומר. הוא עבר בחברת על pentium 4, celeron. pentium 4 with hyper threading, pentium dual core, xeon, זיהוי המעבד. בשיעור עזר שהיה שבוע לאחר התקרית האיומה הזו (שעד היום אני מצטער עליה) השלמתי את כל החומר עם שיאון רצקין, שגם הוא מלמד קורס טכנאים, וכיסינו את כל החומר הזה במשך 20 דקות בערך. איך אפשר לכסות חומר של שעה וקצת במשך 20 דקות? האם אני אמור לדעת הבדלים בין מעבדים (נניח e600 לעומת e7000, או סדרת QX לעומת סדרת Q- למשל q6600 לעומת q6700 או לעומת qx6700)? בעוד חודש בערך יש לי מבחן על החומרה, ואני מת להצליח. מישהו פה למד כבר קורס טכנאים בג'ון ברייס ויכול לשמור איתי על קשר? לספר איך היה ואיך אפשר לנצליח במבחנים? למשל, כשדיברנו בשיעור הקודם על מסכים וכרטיסי מסך, ערן לא דיבר על ההבדל בין סדרות gt,gts,gtx,gs ועל כל מה שקשור ב- high/middle/low end. הוא אמר שאנחנו לא לומדים את זה כי אנחנו מתייחסים לכרטיסי מסך כטכנאים ולא כאלקטרונאים (מה הקשר?). מה ההבדל בין 32 ל-64 ביט? אני צריך הרבה עזרה ואנשים שיעשו לי הרבה סדר בראש.

פורסם

תיכנס לויקיפדיה ותקרא את הנושאים הבעייתים, זה לא שהרמה שמצפים מכם יותר גבוהה מזה.

סתם בשביל העניין, המבחנים שלהם אמריקאים ? יש דוגמאות של "מבחן חומרה" איפשהו ?

פורסם

עשיתי את המבחן של התכנאי PC שם קלי קלות.. לדעתי לא קורס ששווה משהו באמת אולי זה קורס מקדים

פורסם

אין לך מה לדאוג ....הנקודות שאתה ציינתה הם נקודות שבנקל ניתן למצוא להם תשובה ברשת .

אני מניח שהיה טוב יותר עם תשתמש ב רשת כמקור להשלומות.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר ללמוד בג'ון ברייס.

אפשר ללמוד בג'ון ברייס 100 דברים אחרים.

אפשר לדעת את הדברים האלה בלי ללמוד בג'ון ברייס.

:nixweiss:

פורסם

אבל אם אנשים לא ילמדו את זה שם, ג'ון ברייס יקבלו פחות כסף...

פורסם

כמה עולה ביכלל קורס טכנאי פיסי היום?שאלה דיי חשובה אנשים....

אני מאוד אודה לכל מי שיענה

פורסם

לדעתי תלמד לבד ותעשה שם רק את המבחן כי זה ממש שטויות

פורסם
  • מחבר

זה עולה מעל 10,000 ש"ח.

פורסם

על רגל אחת

32 ביט ו64 מתייחס לגודל המקסימלי של אוגרי הזיכרון על המעבד

ההבדל בין QX לQ זה שהמכפלה בQX ניתנת לשינוי

ההבדל בין Q6600 לQ67 זה שה7 מגיע עם מהירות שעון גבוהה יותר מהמפעל

בתכלס זה לא חומר מסובך במיוחד (אלה אם אתה מדבר על הקטע האלקטרוני) והכל אפשר למצוא בויקי

פורסם

זה קטע מסובך הרבה לפני הקטע האלקטרוני. ו 64 ביט מתייחס גם כמובן לרוחב מיפוי הכתובות.

פורסם

לא נכון

למרות שמעבד 8086 נקרא 16 ביט יש לו עדיין 20 צינורי כתובות

פורסם

מזל ש 8086 לא 64 ביט. ובכל מקרה, דיברתי בכלליות שזה מתייחס לכך שלמעבדים יש מרחב מיפוי כתובת ישיר גדול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים