עבור לתוכן

כמה שאלות בנושא תעודת בגרות+ מספר שאלות כלליות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני ישתדל, בשבילי זה לא קל. משנה שעברה הייתה לי מורה לא משהו בכלל ונכנסתי לחתיכת פיגור בחומר.

ועכשיו ההורים שלי רוצים לקחת לי מורה פרטים אני לא ממש רוצה =\.

פורסם

אשתדל *

בין היתר הת'רד שהבאתי דיבר על זה, מר קור.

תתחיל מזה שתדייק בפורום על פעלים כמו שצריך.

פורסם

LOL.

איזו דריכה על יבלות.

בקשר למורה פרטי, קח אחד, במיוחד אם ההורים יכולים לממן.

פורסם
  • מחבר

LOL.

איזו דריכה על יבלות.

בקשר למורה פרטי, קח אחד, במיוחד אם ההורים יכולים לממן.

לא הבנתי מה ניסית להגיד במשפט השני שלך... [עם הדריכה על יבלות].

וLost Spirit אני יודע שזה אשתדל אבל אני סתם רגיל כבר לדבר ככה מהסביבה, אף אחד אצלנו לא באמת מדבר נכון, כולם עושים את הטעויות האלה.

פורסם

זהו הרגל מגונה, תתרגל לדבר כמו שצריך.

ואם אתה לא רוצה, אז לפחות תנסה כמה שיותר לדבר כמו שצריך על גבי הפורום, אל תדאג, לא נצחק עליך אם תדבר כראוי.

כך גם אתה במידה מה תכין את עצמך לקראת הבחינה בלשון.

פורסם

אחי תשמע לי תעשה איבחון ואולי תקבל את המבחן המותאם הזה.. לפחות ככה אני קיבלתי את זה.. יום שלישי אני מקבל את זה ואומר למורה ללשון בייי בייי.. (היא כזו מציקה וחופרתתתתתתתתת)

הרגשתי בדיוק כמוך לפני שבוע.. הייה לי נכשל בכול בוחן ומבחן אפשרי אבל במבחן האחרון הוצאתי 70 אחרי חרישה רצינית(בשביל אחד כמוני שקשה לי ממש ממש קשה לי עם לשבת ללמוד ולחרוש) וגם עם מורה פרטית.. קיצר תנסה את זה

פורסם

תשמע סה"כ חבל, זה מקצוע שבקלות אפשר להוציא את ה80-85 בלי הרבה מאמץ. אני זוכר שגם לי היו קשיים עם לשון בגלל מורה נורא מוכשרת שהורידה לי את הממוצע מ85 ל55, אבל למזלי באותה שנה היה איזה פרויקט "הזדמנות שניה\מחצית שניה" - לא זוכר בדיוק את השם, אבל נתנו לנו קורס בחופש הגודל של איזה חודש ואחריו עשינו את הבגרות בלשון, והוצאתי שם את ה86 שלי. תבדוק אם זה עדין קיים, כי תאכלס אין הרבה מה לדעת בלשון לקראת הבגרות, אפשר לסגור את זה בחודש, חבל להוריד את הממוצע ככה.

נזכרתי בתקופה לא נעימה... זה היה בכיתה י"א לפני 5 שנים. אני זוכר שלא משנה כמה למדתי (באותה תקופה לא הייתי קורא לזה למידה) בקושי הצלחתי לגרד עובר בלשון. בבגרות נכשלתי מן הסתם ועברתי רק בזכות המגן. (בתיכון ניפחו ציוני מגן כדי שתלמידים לא יכשלו בבגרויות ויורידו את אחוז הזכאות) אחרי הבגרות, לפני קבלת הציונים, הציעו לי להשתתף בפרוייקט במחיר סמלי של 500 שקלים (אם אני זוכר נכון) וסירבתי. לא הייתי מסוגל ללמוד את הבולשיט הזה. למזלי חיבור עברי קיבל 60% משקל מכלל הציוני בידיעת הלשון והבעה ובזכות החיבור סיימתי עם ציון סופי של 75.

פורסם
  • מחבר

אחי תשמע לי תעשה איבחון ואולי תקבל את המבחן המותאם הזה.. לפחות ככה אני קיבלתי את זה.. יום שלישי אני מקבל את זה ואומר למורה ללשון בייי בייי.. (היא כזו מציקה וחופרתתתתתתתתת)

הרגשתי בדיוק כמוך לפני שבוע.. הייה לי נכשל בכול בוחן ומבחן אפשרי אבל במבחן האחרון הוצאתי 70 אחרי חרישה רצינית(בשביל אחד כמוני שקשה לי ממש ממש קשה לי עם לשבת ללמוד ולחרוש) וגם עם מורה פרטית.. קיצר תנסה את זה

השאלה אם זה מבחן מותאם רק בלשון או גם במקצועות אחרים?

זה אבחון כללי לא?

בעיקרון אני לא צריך. בטח יגידו לי לך תלמד או משהו =\. אבחון מיועד לבעיות [איך מגדירים בעיות שהטבע גורם להם? בעיות מוחיות?\ אנשים שקשה להם ללמוד וכו' לא לאנשים שלא מבינים]

זהו הרגל מגונה, תתרגל לדבר כמו שצריך.

ואם אתה לא רוצה, אז לפחות תנסה כמה שיותר לדבר כמו שצריך על גבי הפורום, אל תדאג, לא נצחק עליך אם תדבר כראוי.

כך גם אתה במידה מה תכין את עצמך לקראת הבחינה בלשון.

אני אנסה :)

יקח לי קצת זמן להתרגל אבל אני אשתדל.

פורסם

ADD

וגם ADHD שזה ADD יחד עם היפראקטיביות.

פורסם

השאלה אם זה מבחן מותאם רק בלשון או גם במקצועות אחרים?

זה אבחון כללי לא?

בעיקרון אני לא צריך. בטח יגידו לי לך תלמד או משהו =\. אבחון מיועד לבעיות [איך מגדירים בעיות שהטבע גורם להם? בעיות מוחיות?\ אנשים שקשה להם ללמוד וכו' לא לאנשים שלא מבינים]אני אנסה :)

יקח לי קצת זמן להתרגל אבל אני אשתדל.

לא.. במקצעות רבי מלל(תנך,היסטוריה,אזרחות,ספרות) יש לך מבחן בעל פה אם אתה רוצה.. שמע איבחון זה אחד הדברים הטובים.. לי זה הביא כול כך הרבה הקלות

וגם מקצעות מדעים כנראה יורידו לי כי אני מבריז מהם לפעמים ולא לומד כי אין לי זין לזה.. מעדיף להשקיע במחשבים מטמתיקה ואנגלית לפי דעתי זה יותר חשוב

פורסם

זה נשמע כמו אוי אוי אוי, לדבר עברית תקינה אוי אוי אוי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=137747.0

נתחיל מזה שגם לך יש טעויות בעברית.

ורוב האנשים לא זוכרים איך כותבים\מדברים בציווי גם אחרי הבגרות, אתה ביניהם (וגם אני, לא מפריע לי). משום מה להגיד "שלושה" במקום "שלוש" זה קל, אבל לומר "היכנס" במקום "כנס" זה ממש מופרע.

פורסם

לי זה כן מפריע, אם רק תוכל להפנות אותי היכן בדיוק כתבתי תיכנס במקום היכנס? :-X

פורסם
  • מחבר

בואו נוותר על הוויכוחים האלה?

גם אם מידי פעם יש טעויות, כולם בני אדם ואי אפשר לצפות מאף אחד לדבר מושלם וכו'...

ולפעמים זה אפילו לא טעות מכוונת כאילו אנשים פשוט רגילים לדבר ככה מהיום יום.

פורסם

נזכרתי בתקופה לא נעימה... זה היה בכיתה י"א לפני 5 שנים. אני זוכר שלא משנה כמה למדתי (באותה תקופה לא הייתי קורא לזה למידה) בקושי הצלחתי לגרד עובר בלשון. בבגרות נכשלתי מן הסתם ועברתי רק בזכות המגן. (בתיכון ניפחו ציוני מגן כדי שתלמידים לא יכשלו בבגרויות ויורידו את אחוז הזכאות) אחרי הבגרות, לפני קבלת הציונים, הציעו לי להשתתף בפרוייקט במחיר סמלי של 500 שקלים (אם אני זוכר נכון) וסירבתי. לא הייתי מסוגל ללמוד את הבולשיט הזה. למזלי חיבור עברי קיבל 60% משקל מכלל הציוני בידיעת הלשון והבעה ובזכות החיבור סיימתי עם ציון סופי של 75.

^^

ככה בדיוק אני הולך לעשות. רק שאני יצאתי עם ציון סופי של 43, ואני סומך על החיבור שיציל אותי. תכלס, אני יודע לכתוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים