פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מישהו יכול להסביר למה אני חייב להתקין את המסנג'ר הכי עדכני כדי שהתוכנה תפעל??? אני לא מעוניין בוידאו [יש סקייפ] ולא בכל השטויות שזה מציע אלה רק לדבר עם כמה חברים.אז למה ברגע שהכל עובד בגרסה 6.2 או 7 ברגע ההפעלה התוכנה אומרת "על מנת שהכל יעבוד עליך להוריד גרסה חדשה".אבל אני לא רוצה גרסה חדשה !!!! . אני רוצה לעבוד עם הישנה.אבל אם אני לא מתקין את החדשה אז התוכנה לא מפעילה את עצמה.. עזרה בבקשה.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים אתה שואל ברצינות? פרסומות : : : יש לך סקייפ, תעביר את החברים שלך לשם וזהו. מן הסתם לא חוקי לפרוץ את זה או שתתקין pidgin
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים רגע אתה משתמש את הWINDOWS MESSENGER שמגיע עם XP?אם לא, תנסה.אם כן, תעבור לWINDOWS LIVE MESSENGER 8.5, מה זה כ"כ משנה? ותוריד לה את הTABS בצד כמוני.
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מחבר הבעיה היא שכאשר אני נכנס בתוכנות ישנות יותר הכל עובד בתהליך הראשוני כלומר התוכנה מפעילה את עצמה.אבל כאשר אני עובד עם 8 הסיסמא שלי לא מכניסה אותי בכלל.כלומר בגרסאות ישנות - אני מצליח להתחבר לשירות בגרסאות חדשות - הסיסמא לא תקינה.(ולא התחברתי כמעט שנה...)
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מייקרוסופט אומרים שזה בגלל פרצות אבטחה חמורות בגרסאות הישנות.נסה לשנות את הסיסמא למשהו פשוט, או לעבוד עם תוכנה אחרת (מסנג'ר של Win או תוכנות חלופיות).
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים יש פאצ ל MSN להוריד פירסמות ככה שזה לא הסיבה היה וירוס שהיה מודיע לכולם על לינקLOOK MY PHOTOS ואז מביא לינק לאתר עם וירוסבגלל שלא יכלו לטפל בזה במהירות העדיפו לשחרר גירסה חדשה ולחסום את הגירסה הישנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.