עבור לתוכן

אלי האנה חשוד בהפעלת רשת הסוחרת בסטרואידים

Featured Replies

פורסם

כן חומרים מזוייפים :nono: :nono: מסוכן!

פורסם

בכלל הבן אדם הזה לא עושה עלי רושם טוב, תקראו מדי פעם באתר של נאבא את ההודעות שלו תבינו לבד

שמחתי לקרוא את הכתבה

כן חומרים מזוייפים :nono: :nono: מסוכן!

אתה יודע כמה עולים הדברים האלה? אתה משלם אתה רוצה לקבל תמורה

פורסם

^^^ :D

פורסם

סתם עושים מזה סיפור.

מפתחי גוף משתמשים בסטרואידים אנאבוליים וזה דבר ידוע. המכירות של החומרים הללו נעשות מתחת לשולחן בעיקר בארץ, וחבל. אם היה פיקוח רפואי וחוקי על הנושא לספורטאי פיתוח גוף, לא היינו במצב הזה.

בסופו של דבר, מה שאלי האנה עושה תורם רבות לספורט הזה בארץ, שהוא מאוד חובבני. כמובן שזה גם תורם לו לכיס, והרבה, אבל אף אחד לא אמר שהוא צריך לעבוד לשם שמיים.

אני בכלל לא מתייחס לעבירות המס כי זה עניין אחר לגמרי.

פורסם

אם מה שכתבתה נכון אז אתה צודק 100% והוא תרם לספורט בארץ

מה שאני קראתי בפורם אחר של באדיבילדינג שמדובר בהרבה זיופים וב-YNET כתוב שחלק מהחומרים היו מיועדים לחיות..

פורסם
  • מחבר

pocket הרבה מהחומרים האלו מיועדים לשימוש ווטרינרי

אם אני זוכר נכון בן גונסון השתמש בסטרואידים שמיועדים לטיפול ווטרינרי בסוסים

בעניין להפוך את זה לחוקי

אני חושב שהרבה לא מבינים כמה החומרים האלו יכולים להזיק לגוף

נכון רובם לא ממכרים כמו סמים

אבל אלו חומרים חזקים שמיועדים לרפואה ווטרינריה

ויש להם תופעות לוואי קשות

פורסם

GH טוסטסטרון וכדומה אלה הורמונים שנמצאים בבני אדם. ייתכן וחלק מהחומרים לא צריכים להיות חוקיים, אבל חלקם הגדול יכול וצריך להיות חוקי(בספורט הזה -בלבד-) בפיקוח רופא. הרי בכל העולם מקובל שמפתחי גוף לוקחים סטרואידים אנאבוליים, אז איך אתה מצפה שמישהו בארץ יוכל להתמודד איתם ללא החומרים הללו?

גם עם החומרים הללו מצבנו בכי רע כי אין השקעה בתחום ולמעשה חוץ מאלי האנה אין אדם אחד שבכלל הצליח להתחרות אפילו ברמה סבירה בעולם.

ואגב, תופעות הלוואי נובעות בעיקר משימוש מוגזם ולא מושכל - זו בדיוק הסיבה שצריך פיקוח רופא

פורסם
  • מחבר

ברור שצריך פיקוח רופא

אבל מבחינתי המתאמנים צריכים להבין למה החומרים האלו יכולים לגרום

זה שיש חומרים שיש גם בגוף לא אומר שזה בריא לקחת אותם

מבחינתי אם ידעו את הסיכונים וזה יהיה בפיקוח לא תהייה לי בעיה אם זה

פורסם

החומרים האלה מאוד מסוכנים בשימוש לא מושכל, וגם לא חסרים זיופים.

ושוב - בשביל זה צריך פיקוח רופא ולא להוציא את הנושא כליל מחוץ לחוק. כי אז מה קורה? קמים אנשים כמו אלי האנה וכמו רבים אחרים שמוכרים מתחת לשולחן ללא פיקוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים