פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים בכלל הבן אדם הזה לא עושה עלי רושם טוב, תקראו מדי פעם באתר של נאבא את ההודעות שלו תבינו לבד שמחתי לקרוא את הכתבה כן חומרים מזוייפים :nono: מסוכן! אתה יודע כמה עולים הדברים האלה? אתה משלם אתה רוצה לקבל תמורה
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים סתם עושים מזה סיפור.מפתחי גוף משתמשים בסטרואידים אנאבוליים וזה דבר ידוע. המכירות של החומרים הללו נעשות מתחת לשולחן בעיקר בארץ, וחבל. אם היה פיקוח רפואי וחוקי על הנושא לספורטאי פיתוח גוף, לא היינו במצב הזה.בסופו של דבר, מה שאלי האנה עושה תורם רבות לספורט הזה בארץ, שהוא מאוד חובבני. כמובן שזה גם תורם לו לכיס, והרבה, אבל אף אחד לא אמר שהוא צריך לעבוד לשם שמיים.אני בכלל לא מתייחס לעבירות המס כי זה עניין אחר לגמרי.
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים אם מה שכתבתה נכון אז אתה צודק 100% והוא תרם לספורט בארץמה שאני קראתי בפורם אחר של באדיבילדינג שמדובר בהרבה זיופים וב-YNET כתוב שחלק מהחומרים היו מיועדים לחיות..
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מחבר pocket הרבה מהחומרים האלו מיועדים לשימוש ווטרינרי אם אני זוכר נכון בן גונסון השתמש בסטרואידים שמיועדים לטיפול ווטרינרי בסוסים בעניין להפוך את זה לחוקי אני חושב שהרבה לא מבינים כמה החומרים האלו יכולים להזיק לגוף נכון רובם לא ממכרים כמו סמים אבל אלו חומרים חזקים שמיועדים לרפואה ווטרינריה ויש להם תופעות לוואי קשות
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים GH טוסטסטרון וכדומה אלה הורמונים שנמצאים בבני אדם. ייתכן וחלק מהחומרים לא צריכים להיות חוקיים, אבל חלקם הגדול יכול וצריך להיות חוקי(בספורט הזה -בלבד-) בפיקוח רופא. הרי בכל העולם מקובל שמפתחי גוף לוקחים סטרואידים אנאבוליים, אז איך אתה מצפה שמישהו בארץ יוכל להתמודד איתם ללא החומרים הללו?גם עם החומרים הללו מצבנו בכי רע כי אין השקעה בתחום ולמעשה חוץ מאלי האנה אין אדם אחד שבכלל הצליח להתחרות אפילו ברמה סבירה בעולם.ואגב, תופעות הלוואי נובעות בעיקר משימוש מוגזם ולא מושכל - זו בדיוק הסיבה שצריך פיקוח רופא
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מחבר ברור שצריך פיקוח רופא אבל מבחינתי המתאמנים צריכים להבין למה החומרים האלו יכולים לגרום זה שיש חומרים שיש גם בגוף לא אומר שזה בריא לקחת אותם מבחינתי אם ידעו את הסיכונים וזה יהיה בפיקוח לא תהייה לי בעיה אם זה
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים החומרים האלה מאוד מסוכנים בשימוש לא מושכל, וגם לא חסרים זיופים.ושוב - בשביל זה צריך פיקוח רופא ולא להוציא את הנושא כליל מחוץ לחוק. כי אז מה קורה? קמים אנשים כמו אלי האנה וכמו רבים אחרים שמוכרים מתחת לשולחן ללא פיקוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.