עבור לתוכן

חובבי אנימה -בבקשה המליצו לי על סדרות

Featured Replies

פורסם

ואני בן 20... אז מה?

מה לעשות שאנימה זה פאק רציני באישיות שלי

אני אוהב אנימה, ואני גאה בזה

וגאה גם בכל ה1.5T של האנימה שלי (למרות שפה זה מתחיל להיות מפחיד וחולני :lol::screwy:)

קצת פספסת למה דובי התכוון.

הוא התכוון לזה שבנאדם בן 30 פולט שורה כמו "זה קרב בין [הכנס גיבור ג'נרי בסדרה שהפכה להיות תת-רמה] ל [הכנס מיד-בוס ג'נרי באותה סדרה] מההכי חזקים" עם 20 שגיאות כתיב על הדרך, זה די.... טוב, חסרה לי מילה S:

זה לא קשור לגיל, מעולם לא היה ולעולם לא יהיה קשור לגיל.

תראה את נוריו ואקאמוטו. הבנאדם בן 63, עבר מזהיר בתור בכיר במשטרה, מדריך קנדו, והעבודה שלו כבר מעל 10 שנים זה Voice actor בכל מיני סדרות, ביניהן תפקידים הזויים שלא היית מעלה בדעתך.

• תגובות 66
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל תפסיקו ללכלך על בלי'ץ עדיין יש לי סימפטיה נורה גדולה לסדרה, למרות שהתחילו למתוח אותה יותר מידי (כנראה לא רוצים לתפוס את המנגה יותר מידי מהר ואז להתקע שוב עם פיילרים) אבל לפחות היא מתקדמת לאנשהו, ועומדת להשתפר עוד מעט (דעתי האישית) לקראת סוף הסאגה בהויאיקו מונדו (א. מקווה שכתבתי את זה נכון. ב. לא יודע בדיוק עוד כמה יש להם שם, אבל הם כבר בתותחים הכבדים שם 8) )

וסיימתי לצפות עכשיו אתמול ב Fate\stay night וזו סדרה לא רעה בכלל, די הצליחה לתפוס אותי, אולי בגלל שהיה לי רעב לאנימה .

שבוע הבא נתחיל כבר משהו חדש.

פורסם

....זה לא ללכלך, זה פשוט שהיא ביאסה אותי בטירוף.

זו הפעם הראשונה שראיתי סדרה שהצליחה לשמור על רמה ועקביות מסוימת גם במהלך פילרים, ודווקא בחלק מהסיפור היא נהיית זבל |:

אני לא שולל אפשרות שהרמה תעלה חזרה. זה קורה, מדי פעם.

סיימת F/SN?

תמשיך עם הסדרות של Type_Moon ותוריד Shingetsutan tsukihime

ואחרי שסיימת את אלו, תוריד Welcome to the NHK

פורסם
  • מחבר

אתה באמת מצפה מסדרה של 161 פרקים שעוד נמשכת שתשמור על עקביות?

ובכלל בליץ התחילה חלש עד החלק שהם הלכו להציל את רוקיה

עכשיו לפחות סוף סוף יש קרבות רציניים יותר

פורסם

כן, סיימתי את F/SN עכשיו צריך לסיים את העונה הראשונה של super natural שכבר התחלתי ואז סדרת אנימה נוספת :)

מה ההמלצה שלך לסיפור הטוב ביותר, משהו ממש מעניין....

פורסם

Welcome to the NHK

Higurashi no naku koro ni

100% שתתחבר מאוד לפחות לאחת מהן.

אם אתה צריך משהו להעביר את הזמן, ואתה חובב פיצוצים, חוסר הגיון, ודברים.......גדולים, תוריד TTGL

:smile1:

פורסם

Welcome to the NHK

נראה נחמד. אבל הפעם נקח את הסדרה יותר לאט :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים