פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אלוהים אדירים..אספדהבכל מקרה לי יש את הסיבות שלי לטענות שלי אני לא בטוח שזה יעניין מישהו אז אני לא אכתוב אותם...ומסכים עם דובי
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים בן אדם אתה בן 30... ואני בן 20... אז מה? מה לעשות שאנימה זה פאק רציני באישיות שלי אני אוהב אנימה, ואני גאה בזה וגאה גם בכל ה1.5T של האנימה שלי (למרות שפה זה מתחיל להיות מפחיד וחולני )
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מצטער אבל באנימה כבר לא יכול להיות קרב מעניין... אולי בגלל שאתה לא אוהב אנימה ? וסדרות שלא נגמרות זה חרא ! תראה סדרות מקסימום 50 פרקים עם קצת חריגה .. ועוד דבר , אנימה זה טוב לבריאות
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אין לי מושג מאיפה אתה כל כך בטוח שאני לא אוהב אנימה (כנראה בגלל שלא קראת את התראד)ואל תנסה להתווכח על זה כי אתה הולך להפסיד בוויכוח וזה סתם יגרור ספאם
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים שיהיה , פשוט איך זה שאתה אוהב אנימה ולא אוהב את הקרבות מי בכלל רוצה להתווכח ?? רק רוצה לדעת למה אתה חושב שקרבות באנימה זה לא יפה . ומה כבר כתבת בת'רד ??
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אז הניסוח שלך לוקה בחסרבכל מקרה הקרבות באנימה (או בכל דבר אחר) לא מעניינים בגלל שתמיד יש את אותם תוצאות1.הטוב מנצח באיזה התקף זעם (סטייל ביצי דרקון)2.הטוב מנצח כי הוא טוב יותר3.הטוב מפסידאין כבר לאיפה ללכת אתה תמיד תגיע לאחד מהנקודות האלהלכן אני מעדיף סדרות קומדיה על פעולה (או פעולה שונה כמו למשל דקסטר/דט' נות)
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים קומדיה זה טוב , אבל צריך לגוון ופעולה שאין בה "קרבות" כאלה ^ זה לדוגמה elfen lied או death note כמו שאמרת . בקשר לתוצאות , אתה יכול להגיד מה עוד יכול לקרות חוץ מהפסד וניצחון ? (כמו בכל דבר אחר שקשור באנימה , או לא ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.