פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים טוב אז ככה מהסדרות שמשודרות כרגע הגעתי לאיזון גם בנארוטו וגם בבליץ אני מחפש סדרות בסגנון כמובן אני צופה בגרסאות היפניות אם כתוביות באנגלית או עברית אז בבקשה תשלפו סדרות בסגנון
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים לאהיא נקראת Fate/Stay Nightבדיוק ככה, עם הסלאש והכל.אבל זה לא יתאים לך. תוריד Tengen Toppa Gurren Lagann.אם אתה מחליט סוף סוף לראות משהו עם רמה או עומק-Fullmetal AlchemistSayonara Zetsubou sensei+ ההמשך (Zoku SZS)ומשהו קליל בהרבה אבל עדיין לא יורד לרמה של שתי אלו שהזכרת-Gintama
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר אפשר איזה הסבר קצר על הסדרות ? לדוגמה באיזה פרק הסדרה מה הבסיס וכו ?
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים en.wikipedia.org/wikiבאמת שאין לי כוח (או רצון) להתחיל לפרט לגבי כל אחת מהסדרות, במיוחד אלו שהעלילה שלהן קצת יותר מסובכת.לגבי פרקים-Fate/Stay Night26/26Tengen Toppa Gurren Lagann27/27Fullmetal Alchemist52/52Sayonara Zetsubou Sensei12/12, וההמשך כרגע בפרק 5 מתוך 13Gintama82 מתוך -?-וכרגע עד פרק 48 תורגםעל הדרך, תראה גם Death note37/37
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר על Hentai שמתי באמת ואני מת לראות אותה רק היום אחי הקטן בחופש מהלימודים והוא נצמד לי לWII שמחובר לאותו המסך של המחשב בגלל זלדה WW טוב לפחות הוא לקראת הסוף כבר אני נותן לו שעות לשחק שיעבור כבר ואני יוכל לצפות בסדרות נורמליות ולא בזבל שמשדרים פה
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים על Hentai שמתי באמת ואני מת לראות אותה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: יש לי הרגשה שהתכוונת להלסינג הנטאי זה...... טוב, ניתן לויקיפדיה להסביר http://en.wikipedia.org/wiki/Hentai
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים אחינו. זרום על הקלסיקות שאי אפשר להתאכזב מהם.... Berserk Trigun Hellsing Cowboy Bebop Full Metal Alchemist Death Note Elfan Laid Claymore (למרות שהיא די חדשה אבל אני בטוח שתהפוך לקלסיקה ע"י הרוב ) זה מה שעולה לי בראש עכשיו. השאלה ממה אתה הכי נהנה באנימה שלך? שנוכל לכוון אותך יותר...
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: יש לי הרגשה שהתכוונת להלסינג הנטאי זה...... טוב, ניתן לויקיפדיה להסביר http://en.wikipedia.org/wiki/Hentai לא התכוונתי לכלום יצא לי לשמוע את המילה הזאת הרבה פעמים ושכתבו אותה חשבתי שזה שם של סדרה מוכרת כן כן פדיחה שלי -אתם מוזמנים להכניס לחתימה
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים אחינו. זרום על הקלסיקות שאי אפשר להתאכזב מהם.... Berserk Trigun Hellsing Cowboy Bebop Full Metal Alchemist Death Note Elfan Laid Claymore (למרות שהיא די חדשה אבל אני בטוח שתהפוך לקלסיקה ע"י הרוב ) זה מה שעולה לי בראש עכשיו. השאלה ממה אתה הכי נהנה באנימה שלך? שנוכל לכוון אותך יותר... שונן ג'נרי ובלתי נגמר, בעיקרון, תסתכל על הפוסטים והת'רדים הקודמים :\ דברים בסגנון DBZ/Bleach/Naruto אין טעם לשלוף את הביג גאנס O: לתת לקרירין לראות אלפן לייד זה כמו לטעון של GAINAX חסר תקציב X: ואגב, כותבים את זה Elfen Lied
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.