עבור לתוכן

ח"כ בניזרי: הסיבה לרעש האדמה - משכבי זכר

Featured Replies

פורסם

ימח שמו וזכרו של הגרביל המטומטם הזה :lol:

• תגובות 88
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ימח שמו וזכרו של אלוהים המטומטם הזה :lol:

פורסם

udii, מגיע לך באן, אתה לא מכבד את האמונה שלי.

לפי האמונה שלי, הגרביל הוא האל העליון.

לפי האמונה שלי, בגלל אנשי מכס ואנשים כמוך(הנושאים את שם הגרביל לשווא) יש רעידות אדמה.

טפוי!

פורסם

Judas Iscariot

הבנתי את הנקודה שלך :) , זה בסדר גם אני נגד כפיה דתית .

בכל מקרה רק רצית להגיד לגרביל שלך שילך קיבנימאט :lol:

פורסם

לא מדובר פה על כפיה דתית.

מדובר על טמטום טהור.

(הכוונה היא לאמירת בניזרי)

פורסם

מה הולך בפורום הזה?? הסתה נגד יהדות ודת?

תתביישו לכם

תמשיכו ככה לא רחוק היום שלא תישאר לכם מדינה..יותר נכון תישאר אבל יקראו לה פלסטין...או הארץ ליהודים חסרי מוח וחסרי חיים

פורסם

הסתה נגד יהודים...? מה?

"חד מיניות היא הסיבה לרעידות אדמה"

ולזה אתה לא קורא אמירה חסרת מוח?

GTFO.

פורסם

מה הקשר בין הישרדות המדינה לטימטום הנובע מ"משכב זכר גורם לרעידות אדמה"?

מי הם אותם יהודים חסרי מוח וחסרי חיים? אנשים כדוגמת בניזרי? אם כן, אז אני מסכים איתך(אבל אני יודע שלא, אז אני לא מסכים איתך).

להפך, ככל שהעם יאמץ "דעות"(וזאת כבר לא דעה אלא פשוט... גועל נפש) כאלה יותר ויותר, סיכויי הישרדותה של מדינת ישראל נופל.

המדינה הזאת קמה על ידי יהודים חילונים ודתיים בשביל יהודים חילוניים ודתיים, לא רק בשביל אלו ולא רק בשביל אלו.

ויש לי חדשות בשבילך, לא אנשים כמו בניזרי אשר שמים 100% ממבטחם בתורה שומרים על המדינה "בחיים" אלה כאלו שלא נותנים לספר להכתיב את חייהם וכאלה שמבינים את המשמעות המטאפורית והמוסרית של התנ"ך, ולא מברברים על כך שרעידות אדמה מקורן בשני גברים ששוכבים אחד עם השני... -_-

פורסם

פשוט תקראו את התגובות בדף השני....אני לא דתי או משהו

אבל איך שהם מכלילים את כל הדתיים בגלל האמירה של החבר הכנסת הזה

הפכו אותם לאפסים עניים חסרי השכלה ורודפי בצע...[br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 01:46:19

כמה שכבר נמאס לי מהשמאל הקיצוני בארץ הם לא מבינם שכל מה שהם אומרים הוא רק נגדנו ולא לטובתנו כמו שהם חושבים

הערבים יצליחו לחסל אותנו ואתם יודעים למה? בגלל שהם מלוכדים תבינו מזה ש95 אחוז מהערבים(מוסלמים) בדעה אחד נגדנו ורוצים להשמידנו, הם מאוחדים בדתם ובמטרות שלהם...תראו לי ערבי אחד ששונא את דתו???

ועוד שלא נדבר מישהו יגיד משהו על הדת שלהם הם יהרגו אותך על המקום

ובזמן שאנחנו היהודים כל הזמן מלקים את עצמינו מפולגים ויש כאלו שפשוט שונאים את עצם יהדותם מדינתם ודתם

כמו שאני תמיד אומר לא טוב לכם? לכו מפה אנחנו לא צריכים גיס חמישי בתוך עצמינו

ורק שתדעו בלי הדתיים הייתם עכשיו לומדים לשחות טוב מאוד בים 8)

פורסם

זה מגיע לרמה של עלילת דם מילולית.

כמו שיש אנשים חמורים ואדיוטים במגזר החילוני, יש גם במגזר החרדי, זה שבנאדם חרדי זה לא הופך אותו לצדיק על, לסופר-מן שלא צנוע שלא פולט מילה רעה או שנייים.

להכליל זה טיפשי וחסר שחר, שלא נדבר שזה גובל בילדותיות, אני יכול לומר יותר מכך, ועזבו לרגע את בניזרי הזה למנוחה שהוא אדיוט חסר טקט בצורה שלא תתואר.

הדתיים\חרדים בישראל הם בעלי דרך ארץ\מוסר\כבוד הדדי\ערכים\חינוך הרבה יותר גדול ומהולל משל החילונים.

ואני מוכן להשבע בכך.

בתור "חילוני"

[br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 02:48:28

פשוט תקראו את התגובות בדף השני....אני לא דתי או משהו

אבל איך שהם מכלילים את כל הדתיים בגלל האמירה של החבר הכנסת הזה

הפכו אותם לאפסים עניים חסרי השכלה ורודפי בצע...[br]פורסם בתאריך: 22.02.2008 בשעה 01:46:19

כמה שכבר נמאס לי מהשמאל הקיצוני בארץ הם לא מבינם שכל מה שהם אומרים הוא רק נגדנו ולא לטובתנו כמו שהם חושבים

הערבים יצליחו לחסל אותנו ואתם יודעים למה? בגלל שהם מלוכדים תבינו מזה ש95 אחוז מהערבים(מוסלמים) בדעה אחד נגדנו ורוצים להשמידנו, הם מאוחדים בדתם ובמטרות שלהם...תראו לי ערבי אחד ששונא את דתו???

ועוד שלא נדבר מישהו יגיד משהו על הדת שלהם הם יהרגו אותך על המקום

ובזמן שאנחנו היהודים כל הזמן מלקים את עצמינו מפולגים ויש כאלו שפשוט שונאים את עצם יהדותם מדינתם ודתם

כמו שאני תמיד אומר לא טוב לכם? לכו מפה אנחנו לא צריכים גיס חמישי בתוך עצמינו

ורק שתדעו בלי הדתיים הייתם עכשיו לומדים לשחות טוב מאוד בים 8)

אחי זה קרה וזה יקרה, המדינה הזאת לא תשאר עוד הרבה זמן כאן לצערי.

זה קרה לפני 1980 שנים כאשר בר כוכבא ניסה לאחד את עם ישראל למלחמה בשלטון הרומאי.

אבל האוכלוסייה היתה מפולגת לחלוטין

היו מספר רב של קבוצות דתיות, חלקם היו נטרליות לחלוטין ולא רצו למרוד נגד הרומאים בטענה ש"מה שצריך לקרות יקרה".

היו משיחיים - נציגי בר כובא שנקרא בפי רוב ישראל "מלך המשיח" באו אליהם בבקשה שיעזרו במרד ובהכנות אליו, אך הם אמרו לא, ישוע בר יוסף (ישו) הוא המשיח וכל עוד לא תכירו בו, לא נלחם לצדכם.

לעזאזל, המדינה שלכם בוערת, על מה אתם מתווכחים, על מי הוא משיח האמת, על אמירה מטופשת של השר בניזרי?, על מה?

כולכם יהודים, סיקריים, משיחיים, קנאים, שמלאנים, מה שלא תהיו.

לא אכפת לי!

אבל אל תלכלו על המדינה\דת שלכם ברמה של קבלת תענוג מכך, זה משקף עלילת דם וזה פשוט דוחה!

פורסם

1) להכליל זה טיפשי וחסר שחר, שלא נדבר שזה גובל בילדותיות, אני יכול לומר יותר מכך, ועזבו לרגע את בניזרי הזה למנוחה שהוא אדיוט חסר טקט בצורה שלא תתואר.

2) הדתיים\חרדים בישראל הם בעלי דרך ארץ\מוסר\כבוד הדדי\ערכים\חינוך הרבה יותר גדול ומהולל משל החילונים.

ואני מוכן להשבע בכך.

בתור "חילוני"

מ1 ו 2 נובע שאתה טיפש.

פורסם

פיקה, יא מלך!

ג'ורג' קרלין הוא אחד הקומיקאים האנרכיסטיים הכי גאוניים שקיימים. ליד הביטוי "אין לו אלוהים" צריכה להיות תמונה שלו.

פורסם

גיימרית- יצאת גדולה :xyxthumbs:

זכית בשק נסורת עץ משובחת למכרסמים.

AZTEC-

משעשע איך שאתה סותר את עצמך, במיוחד לנוכח העובדה ש 90% מההודעות שלך מתבססות על....... אוויר, למעשה. דברים בסגנון:

"זה נכון.

-למה זה נכון?

-תאמינו לי, זה נכון".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים