עבור לתוכן

ח"כ בניזרי: הסיבה לרעש האדמה - משכבי זכר

Featured Replies

פורסם

אני פשוט לא מאמין, במיוחד לתגובות האחרונות, איך בני אדם יכולים אפילו לדון בשאלה של "האם מפלצת הספגטי המעופפת קיימת?" אם הייתם מעמיקים קצת בקיראה של ספר המתכונים האיטלקי, האיתם רואים הוכחות ברורות לקיומה של מפלצת הספגטי המעופת.

וגם האיתם מבינים ממה ניגרמת התחממות כדור הארץ:

FSM_Pirates.png

• תגובות 88
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגרביל אכל את את מפלצת הספגטי המעופפת.

תם שלטונה והחל שלטון חדש, יחי הגרביל! הלאה אנשי המכס!

פורסם

אין פלא שאתה האדמו"ג. תגיד, אתה מדבר עם הגרביל ישירות? אפשר לקבל ברכה להצלחה בפרנסה?

הגרביל מוכן לברך אותך בפרנסה תמורת תשלום סמלי של 19.90 ש"ח לחודש (כפול 36 תשלומים שווים ללא ריבית), לא כולל דמי משלוח. שימי לב כי הצעה זו תקפה לשעה הקרובה בלבד, במהלכה הגרביל פותח את כלובו לאנשים שלא שפר עליהם מזלם ומביא עליהם שפע ופרנסה, בכפוף לתנאי המבצע.

ט.ל.ח

פורסם

הגרביל אכל את את מפלצת הספגטי המעופפת.

תם שלטונה והחל שלטון חדש, יחי הגרביל! הלאה אנשי המכס!

תנסה לאכול אטריה אינסופית.

טמבל.

פורסם

אתה שוכח שלגרביל יש מזלג מסתובב בעל הספק של אין סוף סיבובים לשנייה, כמו כן לגרביל פה אינסופי.

לאטרייה שלך לא היה שום סיכוי, אתה סתם מתכחש לאמת.

יש לי הרגשה שאתה בכלל איש מכס! :pissed:

פורסם

אני חייבת לציין שהת'רד הזה מרעיד את עולמי.

בניזרי! הזהר! הגרביל מאחוריך

עריכה: מאחוריך באופן תמים, כמובן. לא רוצים עוד רעידות אדמה פה

פורסם

מנהל אני מבקש ממך תנעל.

זה ת'רד ילדותי...

פורסם

אתה שוכח שלגרביל יש מזלג מסתובב בעל הספק של אין סוף סיבובים לשנייה, כמו כן לגרביל פה אינסופי.

לאטרייה שלך לא היה שום סיכוי, אתה סתם מתכחש לאמת.

יש לי הרגשה שאתה בכלל איש מכס! :pissed:

תכף אני בא עליך עם כל מיני הצהרות מע"מ. תיזהר, יא עוצר ב(מסלול) ירוק.

מזלג מסתובב.. כן.. הכל נפלא.. שום דבר לא יכול לאיטרייה אינסופית. שום דבר לא יכול למפלצת הספגטי המעופפת, ירום הודה.

גם אם אתה בבורותך חושב שיש ל"גרביל" שלך סיכוי כלשהו, מדובר אך ורק ברמזים שהוד אטריותה השאירה בעולם הגשמי שלנו, על מנת שלא נבחין בנוכחותה.

אנשים כמוך עיוורים למציאות!

ראמן.

פורסם

מנהל אני מבקש ממך תנעל.

זה ת'רד ילדותי...

אותו מנהל שאתה מבקש ממנו לנעול את הת'רד הוא זה שבכלל העלה את נושא הגרביל :smile1:

פורסם

מנהל אני מבקש ממך תנעל.

זה ת'רד ילדותי...

למה?

פורסם

מנהל אני מבקש ממך תנעל.

זה ת'רד ילדותי...

אתה טוען שכשמדברים על מפלצת הספגטי המעופפת (ירום הודה), או לחלופין על הגרביל הקסום האדיר, זה ילדותי?

בניגוד למה? לאלוהים שאתה מאמין בו? אתה לא חושב שיש כאן קצת ניגוד אינטרסים?

בשיא הרצינות - אתה לא מבין מה אבסורדי במה שכתבת בהתייחס לרעיונות שהוזכרו כאן, או שאתה פשוט לא מבין אותם?

אם לדעתך הרעיונות שהועלו בדיון הזה עד כה, הם ילדותיים, ושוב - אני מדבר בשיא הרצינות - אז יש לך בעית הבנה קשה.

אולי יש כאן אפילו, הייתי מעז לומר - קנאת אלים? כשאל של מישהו אחר מגניב יותר משלך, צריך לנעול את הדיון?

תסלח לי, אבל לא להאמין במפלצת הספגטי המעופפת, זו פשוט צרות עין.

אני מתפלל למענך, שהאטריה תגע גם בך יום מן הימים.

פורסם

נראה אם מישהו יזהה:

Do you beleive in god?

No. -BOOM- yes.

Do you beleive in my god?

No. -BOOM- yes.

MY GOD HAS A BIGGER DICK THAN YOUR GOD!

זה בדיוק המקרה. LOL.

פורסם

אתה טוען שכשמדברים על מפלצת הספגטי המעופפת (ירום הודה), או לחלופין על הגרביל הקסום האדיר, זה ילדותי?

בניגוד למה? לאלוהים שאתה מאמין בו? אתה לא חושב שיש כאן קצת ניגוד אינטרסים?

בשיא הרצינות - אתה לא מבין מה אבסורדי במה שכתבת בהתייחס לרעיונות שהוזכרו כאן, או שאתה פשוט לא מבין אותם?

אם לדעתך הרעיונות שהועלו בדיון הזה עד כה, הם ילדותיים, ושוב - אני מדבר בשיא הרצינות - אז יש לך בעית הבנה קשה.

אולי יש כאן אפילו, הייתי מעז לומר - קנאת אלים? כשאל של מישהו אחר מגניב יותר משלך, צריך לנעול את הדיון?

תסלח לי, אבל לא להאמין במפלצת הספגטי המעופפת, זו פשוט צרות עין.

אני מתפלל למענך, שהאטריה תגע גם בך יום מן הימים.

לך יש בעיית הבנה לא לי.

אני לא רוצה שינעלו את זה בגלל אינטרסים.

ברגע שבחורים בני 24-28 מתחילים להתווכח כאן בחוסר טעם תוך כדי הזכרת שמות כמו מפלצת ספגטי מעופפת או גרביל סקסי, אמורה להדלק נורה אדומה אצל הקורא.

זה הומור אדיוטי.

שיגועים טיפשיים למשועממים.

יודע מה אולי זו טעות בכלל שהגבתי.

מבחינתי הנושא הזה מת.

פורסם

"להרעיד את איבריו"

אז ככה קוראים לזה היום :anim-jjd:

פורסם

ברגע שבחורים בני 24-28 מתחילים להתווכח כאן בחוסר טעם תוך כדי הזכרת שמות כמו מפלצת ספגטי מעופפת או גרביל סקסי, אמורה להדלק נורה אדומה אצל הקורא.

אז אתה כן חושב שהוא סקסי !!! הגרביל מוסר לך את אהבתו (כמובן שהוא לא יכול להגיע אליך בעצמו, לכן הוא שלח את אהבתו עם שליח סקסי במיוחד של FedEx אשר יגיע לביתך בשעות הקרובות וימסור לך, אישית, את אהבתו האינסופית של הגרביל המענג והמעונג).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים