עבור לתוכן

הממשלה תקים עיר ערבית חדשה בגליל - גזענות לשמה?

Featured Replies

פורסם

שטחים בבעלות ערבית?....כל השטח בארץ ישראל שייך לממשלה שלך ולא משנה אם סיימתה לשלם עליו משכנתה אם גרתה בו 300 שנה או אם בניתה אותו במו ידיך

הרעיון לעצמו הוא גרוע למה לא עיר מעורבת? עצם הרעיון הוא פשיסטי וגזעני על פי הגדרת השמאל

אני מתאר לעצמי איזה מהפכות היו הולכות בתל אביב אם היו בונים עיר רק ליהודים....

כל השטחים שאנשים חיו בהם לפני 48 הם שטחים שלא נמצאים בבעלות המדינה.

הערבים של נצרת לדוגמה חיו פה עוד מלפני הקמת המדינה ומעבר לכך שהבתים שלהם בבעלותם הבלעדית בגלל זה, היו להם גם חזקות בלעדיות על אדמות בקרבה שעליהם הם כבר בנו היום. למדינה אין אפילו את החלק הכי קטן באדמות האלה, הן בבעלות הבלעדית של הערבים, בניגוד לאדמות שלנו שכוחרו מהמדינה.

למה לא עיר מעורבת? כי זה ברור שאף ערבי לא יגור בה.

כביכול כל הערים שלנו הן 'מעורבות' מטבען, והנה אף ערבי לא בא לגור בהן.

• תגובות 33
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפו היא עיר מעורבת. למיטב ידיעתי גם עכו מעורבת. אני בטוחה שיש עוד כמה דוגמאות.

פורסם

עוד עיר!?! לא מספיק כרמיאל מוקפת בכפרים :s07::bash:

שגורמים לבאלגן רב בעיר

פורסם

ברגע שהאדמה שייכת למדינה והפיקוח על הבניה נעשה ע"י המדינה אין שום סיבה שהעיר הזו תיראה כמו עזה.

מעצם היותה עיר מסודרת לפי העקרונות הראשונים שלה, יעברו אליה רק אנשים שתומכים ברעיון של עיר מסודרת שמתוכננת ע"י המדינה.

לא יעברו לשם אנשים ויתחילו לבנות שם בניה בחמולות.

כן... בטח... גם האדמה של הכפרים שלהם שייכת בעיקרון למדינה, ומתי פעם אחרונה שמעת על ניידת משרה שעברה בכפר בלי ליווי של ימ"מ?

ברגע שבעיר יהיו יותר משתי משפחות הם יתחילו לעשות מה שהם עושים עכשו בכפרים שלהם, ותוך שנתיים גג העיר הזהו תראה כמו עזה.

אגב, זה לא ערבים שלא יגורו עם יהודים... זה יהודים לא יגורו עם הערבים (אם הם שפויים...)

פורסם

יש לכם מזל שאתם לא רואים מהצד את עצמכם, בושה.

פורסם

LOL

יותר נכון יש לך מזל שאתה לא רואה את עצמך מהצד (ואני לא מדבר רק על הת'ראד הזה :screwy:)

פורסם

יש לכם מזל שאתם לא רואים מהצד את עצמכם, בושה.

גם אני חושב ככה.

יש פה אנשים שאשכרה תומכים ברעיון הזה!

מטורפים.

כאילו הדבר האחרון שהערבים צריכים בשביל לתבוע את הגליל לעצמם זה הגושפנקה של המדינה, וזה בדיוק מה שניתן להם?

פפפפפפפפפ.

פורסם

גם עכשו הם תובעים את הגליל לעצמם... וגם את שאר המדינה... עיר ערבית זה מה שמפחיד אותך?

וזה שמשטרה צריכה לקבל אישור מיוחד מה"ראשים" שלהם כדי להכנס לכפר לעצור פושע, זה בסדר?

זה שהם פועלים במסגרת החופש שיש במדינה, ומתוך הכנסת כדי לעזור לגופי טרור שהמטרה שלהם זה להרוג את כל היהודים ולהפיל את המשטר בארץ זה לא מפחיד אותך?

פורסם

אתה מדבר הרבה בתור אחד שברח מהארץ...ולא חי פה את המציאות היום יומית

אני גר בעיר שבחיים לא היו ולא יהיו פה ערבים(אם זה תלוי בי)

לפני חצי שנה ערבים בנו פה בנייין ממשלתי אם המוסיקה הערבית שלהם על הבוקר בסדר הבלגתי מה לעשות בונים

לפני חודש וחצי מתה זקנה בבניין שלי דירה לידי

לפני שבועיים פתאום מישהו דופק בדלת אני רואה ערבי שואל אותי "כרגע עברתי לפה לדירה לידיך אתה יכול להראות לי איפה הארון חשמל?"

אמרתי לו חבל שתעבור לפה....

הוא השתתק ונכנסתי לדירה בינתייים לא ראיתי אותו

[br]פורסם בתאריך: 23.02.2008 בשעה 20:38:04

הם משתלטים על הכול

וחבל אני לא מטורף כמו האנשים בעיר שלי אם הם יגלו שזאת הדירה שלו הם ישרפו ובדרך בגללו הדירה שלי תישרף

ומי יודע אולי כל הבניין

אני פשוט מנסה להגן על עצמי

עדיף בלי ערבי מאשר דירה שרופה

פורסם

אל מי לעזאזל אתה פונה :s05:

פורסם

LOL

יותר נכון יש לך מזל שאתה לא רואה את עצמך מהצד (ואני לא מדבר רק על הת'ראד הזה :screwy:)

מתי עשית את הבגרות שלך בהיסטוריה? עשית אותה?

בתוכנית של המשרד החינוך הישראלי יש דגש מאוד גדול על לימודי השואה מהסיבות הברורות. אם תחליף את המילה "ערבים" ביהודים בכל התרד הזה ,זה יראה בדיוק 1:1 כמו פורום נאצי תרתי משמע.

פורסם

נכון, רק כשדובר על יהודים, לא הייה ביסוס לטענות- בניגוד לטענות כלפי הערבים.

פורסם

אתה רוצה להגיד שלא היו בתקופה ההיא יהודים שפשעו? כמובן שהיו אבל הרעה של האנצים שהם הכלילו את כולם, בדיוק כמו שאתם עושים פה.

פורסם

וכמה מהיהודים תמכו בפושעים?

וכמה מהפושעים היו רוצחים סידרתיים או רבי גנבים?

התגובה הזו היא עבור אנשים אחרים שלא הבינו את הכוונה שלי בהודעה הקודמת... אני לא מתכוון לענות להודעות שמשוות בין הפשעים ההמוניים של הערבים ל"פשעים" של היהודים באירופה (שהיו עורכי דין, רופאים, מורים ובעלי עסקים ששלמו מיסים ואפילו שרתו בצבאות הארופאיים...)

פורסם

אין זה מפתיע אותי כלל וכלל.מפני שאחת הבעיות הקשות במדינה היא דאגת יתר לערבים.אפשר לחשוב שכל בעיותינו נפתרו (הכלכליות,הבטחוניות,המדיניותוכ"ן) ורק נשאר לדאוג לרווחתם של הערבים.כיצד ששכחנו את התפרעויות הערבים לפני מספר חודשים בגליל?כיצד ששחכנו את התפרעויותיהם לפני מספר שנים בגליל?וגם עכשיו ערביי ישראל מתפרעים במזרח ירושליים וכמעט שחטו שם שני פקחים.עד לאן הדרדר רמת פיגורינו?עד לאן הדרדר רמת כסילותינו?האם לא מספיק אנו סבלנו ועדיין סובלים מהערבים?האם לא שילמנו דם יקר ורב עבור רצונינו הכן לשלום?הייתי אומר לשטרית" עניי עירך קודמים"קודם דאג לאחיך בני עמך ולאחר מכן תדאג לגויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים