עבור לתוכן

מי לעזאזל בוחר את הבנות לתחרות מלכת היופי?

Featured Replies

פורסם

וואי אני משתגע מאיפה מביאים את הסמרטוטים האלה....

עכשיו ראיתי בוואי נט את המועמדות למלכות היופי ואני פשוט לא מצליח להבין מי לעזאזל בוחר אותן....

אין בהן כלום... שום דבר שיכול להגיד לי וואו... אפשר לעבור ברחוב ולראות פי 1000 בנות יותר יפות (אשדוד,אשקלון,ירושלים,מישור אדומים)... בנות שיגרמוו לך פשוט להזיל עליהן ריר..

מגעיל מה שיש שם בתחרות

פורסם

אתה באמת רואה את זה?? :screwy:

פורסם

מילים כדרבנות, ואני רציני...

פורסם

יש לי בכיתה מישהי כוסית מהן פי 100

לא סתם כל הבנים באים כל יום :silly:

פורסם

מי לעזאזל רואה את השטות הזו?

פורסם

לא בוחרים.

משלמים להיכנס ;D.

חוץ מזה מי רואה את זה ? זה כבר מזמן נהיה חרא של תחרות..

פורסם
  • מחבר

כתוב איפשהו שאני רואה את זה?

אמרתי שניכנסתי בוואי נט ושם הראו את הבנות שהולכות להיתחרות... אז חשבתי אולי השנה יהיה משהו יותר טוב

פשוט בושה....

פורסם

א. אפשר לינק?

ב. אין מה לעשות רוב הבנות בארץ פה לא משהו, אנחנו לא חייים בצ'כיה/פינלנד..

פורסם

^ אחד מהדברים היותר דפוקים שקראתי קודם כל יש לך בארץ מספיק פצצות כוסיות אחושרמוטה למה אתה חושב פינלנד\צ'כיה כולן כוסיות לך לך תחפש את חברים שלך שיסבירו לך מה זה כוסית

פורסם

קודם כל, מתמונה אחת קטנה אתה לא יכול לשפוט יופי של בן אדם.

ידידה שלי היא אחת המתמודדות שם, התמונה שלה שם היא בגדר "טובה" אבל בחיים הבחורה הזאת מדהימה.

ויש הבדל גדול בין כוסית לבין מישהי יפה... מישהי יפה תמיד תיהיה יפה, ללא קשר לכמה חומרים סינתטים יש לה על הפנים.

פורסם

בצ'כיה ובסקנדינביה אכן הבחורות נראות יותר טוב.

כמובן שזה עניין של טעם במידה מסויימת (אני ממש אוהב בלונדיניות, לדוגמה. יש לי חבר שאוהב אתיופיות), אבל שם בהחלט יש פחות שמנות\חסרות טעם לחלוטין בלבוש.

פורסם

וצריך להוסיף גם שבתחרות עצמה, הבחורות צריכות גם לענות על שאלות פסיכומטרי קשות מצד "חבר השופטים" כמו פנינה רוזנבלום.. :puke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים