עבור לתוכן

לא מצליח לישון

Featured Replies

פורסם

אין סיבה שסתם ככה לא תצליח לישון.

האפשרויות הם:

מחלה נפשית

לחץ

פחד

מבחנים/למודים

בעיות כלכליות

ומחשבות

אני אישית לא אצלחתי לישון בתקופות המבחנים. :nixweiss:

אז לילה טוב ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

פורסם

אכן נכון שחוסר שינה יכול לגרום למחלת נפש.

זה פשוט מטריף אותך!

הייתה לי תקופה שבה לא יכולתי להירדם במשך כמה שעות ולקראת הסוף התחלתי כבר להשתגע (מתחיל לזוז כול שניה מנסה להרגיע את עצמך אבל לא יכול כי זה משגע לשכב סתם ככה בלילה בלי להירדם)

פורסם

לא יודע מה גורם לך לא לישון אבל מה שאני יכול להגיד לך זה אל תלחם בזה...

להחליט "עכשיו אני שוכב במיטה עד שאני נרדם" זה ממש לא מה שיעזור, להפך...אסור להלחם בזה

תראה סרט או משו לעייף תעיניים, תנסה להרדם עם מוזיקה מרגיעה, תעשה אמבטיה לפני שאתה הולך למיטה, תנסה להרדם עם טלויזיה

וגם תשתדל לא להסתכל על השעון אם אתה קם באמצע הלילה זה גורם לזה שאתה לא תצליח להרדם שוב

פורסם

לא יודע מה גורם לך לא לישון אבל מה שאני יכול להגיד לך זה אל תלחם בזה...

להחליט "עכשיו אני שוכב במיטה עד שאני נרדם" זה ממש לא מה שיעזור, להפך...אסור להלחם בזה

דווקא אם הוא לא ילך לישון אז אני מתאר לעצמי שהוא ימצא את עצמו נרדם ב5-6 כשהוא צריך להתעורר ב7 (נגיד...)

פורסם

אתה צריך ללכת לישון כשאתה עייף לי כי החלטת שאתה רוצה ללכת לישון...אתה לא תרדם ככה

פורסם

קרירין כתב לך תשובה רצינית ואיכפתית,חבל שאתה מזלזל בה. שבועיים עם כל הסימפטומים שאתה מתאר יכולים לנבוע מכל מיני סיבות רפואיות,ויכולים גם לגרום להחרפת המצב אם לא מטפלים בו. במקומך הייתי הולך לרופא משפחה ומספר לו את מה שכתבת פה.

פורסם

אולי ריצה מייגעת תעזור

תרגיש טוב בכל אופן

פורסם

קרירין כתב לך תשובה רצינית ואיכפתית,חבל שאתה מזלזל בה. שבועיים עם כל הסימפטומים שאתה מתאר יכולים לנבוע מכל מיני סיבות רפואיות,ויכולים גם לגרום להחרפת המצב אם לא מטפלים בו. במקומך הייתי הולך לרופא משפחה ומספר לו את מה שכתבת פה.

כן פשוט כי קרירין לא מבלבל במוח אף פעם...

פורסם

להמליץ ללכת לרופא זה לא בלבולי מוח

חבל שיש אנשים בפורום שנותנים עצות רפואיות \עצות תזונה\עצות אימונים\וכו בלי להבין מספיק בתחום

ובלי לזכור כלל יסוד שלא נותנים עצות כאלו בלי לראות את הבן אדם ובלי לבדוק כלום

אתה לא יודע כמה נזקים אפר לעשות ככה

פורסם

לשפשף לפני שינה זה תמיד עוזר

פורסם
  • מחבר

טוב חברה אני שמח לבשר לכם כי אחרי כמה לילות של ניסויים למיניהם מצאתי את התרופה - חום. פשוט לא היה לי מספיק חם. לרוב אני ישן עם חלון קצת פתוח, אני לא יכול לישון עם מחנק בחדר, מה שמקרר משמעותית את החדר שלי. פשוט לבשתי מכנסיים וחולצה ארוכה וישנתי כמו תינוק :smile1:

תודה לכם על ההצעות וההמלצות.

פורסם

תוריד את הגוף קירור ממך זה יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים