פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אין סיבה שסתם ככה לא תצליח לישון. האפשרויות הם: מחלה נפשית לחץ פחד מבחנים/למודים בעיות כלכליות ומחשבות אני אישית לא אצלחתי לישון בתקופות המבחנים. אז לילה טוב ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אכן נכון שחוסר שינה יכול לגרום למחלת נפש.זה פשוט מטריף אותך!הייתה לי תקופה שבה לא יכולתי להירדם במשך כמה שעות ולקראת הסוף התחלתי כבר להשתגע (מתחיל לזוז כול שניה מנסה להרגיע את עצמך אבל לא יכול כי זה משגע לשכב סתם ככה בלילה בלי להירדם)
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים לא יודע מה גורם לך לא לישון אבל מה שאני יכול להגיד לך זה אל תלחם בזה...להחליט "עכשיו אני שוכב במיטה עד שאני נרדם" זה ממש לא מה שיעזור, להפך...אסור להלחם בזהתראה סרט או משו לעייף תעיניים, תנסה להרדם עם מוזיקה מרגיעה, תעשה אמבטיה לפני שאתה הולך למיטה, תנסה להרדם עם טלויזיהוגם תשתדל לא להסתכל על השעון אם אתה קם באמצע הלילה זה גורם לזה שאתה לא תצליח להרדם שוב
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים לא יודע מה גורם לך לא לישון אבל מה שאני יכול להגיד לך זה אל תלחם בזה...להחליט "עכשיו אני שוכב במיטה עד שאני נרדם" זה ממש לא מה שיעזור, להפך...אסור להלחם בזהדווקא אם הוא לא ילך לישון אז אני מתאר לעצמי שהוא ימצא את עצמו נרדם ב5-6 כשהוא צריך להתעורר ב7 (נגיד...)
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אתה צריך ללכת לישון כשאתה עייף לי כי החלטת שאתה רוצה ללכת לישון...אתה לא תרדם ככה
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים קרירין כתב לך תשובה רצינית ואיכפתית,חבל שאתה מזלזל בה. שבועיים עם כל הסימפטומים שאתה מתאר יכולים לנבוע מכל מיני סיבות רפואיות,ויכולים גם לגרום להחרפת המצב אם לא מטפלים בו. במקומך הייתי הולך לרופא משפחה ומספר לו את מה שכתבת פה.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים קרירין כתב לך תשובה רצינית ואיכפתית,חבל שאתה מזלזל בה. שבועיים עם כל הסימפטומים שאתה מתאר יכולים לנבוע מכל מיני סיבות רפואיות,ויכולים גם לגרום להחרפת המצב אם לא מטפלים בו. במקומך הייתי הולך לרופא משפחה ומספר לו את מה שכתבת פה. כן פשוט כי קרירין לא מבלבל במוח אף פעם...
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים להמליץ ללכת לרופא זה לא בלבולי מוח חבל שיש אנשים בפורום שנותנים עצות רפואיות \עצות תזונה\עצות אימונים\וכו בלי להבין מספיק בתחום ובלי לזכור כלל יסוד שלא נותנים עצות כאלו בלי לראות את הבן אדם ובלי לבדוק כלום אתה לא יודע כמה נזקים אפר לעשות ככה
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר טוב חברה אני שמח לבשר לכם כי אחרי כמה לילות של ניסויים למיניהם מצאתי את התרופה - חום. פשוט לא היה לי מספיק חם. לרוב אני ישן עם חלון קצת פתוח, אני לא יכול לישון עם מחנק בחדר, מה שמקרר משמעותית את החדר שלי. פשוט לבשתי מכנסיים וחולצה ארוכה וישנתי כמו תינוק תודה לכם על ההצעות וההמלצות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.