עבור לתוכן

לא מצליח לישון

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום.

כבר כשבועיים שאני לא מצליח לישון כמו שצריך. עוברות שעות רבות בערב עד שאני נרדם, וכשאני כבר נרדם אני מתעורר כל שעה ולא מצליח לחזור לישון.

חוסר השינה משגע אותי. קשה לי לתפקד בכל התחומים. בנוסף לכך אני מרגיש חולי; כאבי ראש, כאבי גרון ועוד.

אני מעדיף שלא לקחת כדורי שינה.

אם מישהו יכול לעזור לי אשמח. תודה

פורסם

אני אישית לוקח לפעמים כדורי שינה, לא ממש מבין מה כל האנטי נגדם, הם עוזרים בצורה נהדרת והם ממש לא ממכרים כמו שטוענים, אני משתמש בהם רק במקרים קיצוניים (כמו מה שאתה מתאר), או לפני יום חשוב שאני רוצה לישון טוב לפניו.

אם אתה ממש נרתע מכדורי שינה "מסורתיים", יש מגוון די גדול של תכשירים טבעיים שמשרים שינה בבתי המרקחת, כנס לאחד מהם ותתייעץ עם הרוקח.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

זו יותר התנגדות של ההורים מאשר שלי.. בכל אופן על איזה סוג אתה ממליץ (מניסיון)?

פורסם

אני משתמש בברוטיזולאם (בונדורמין), זה דורש מרשם של רופא, יכול להיות שהרופא שלך ימליץ לך על סוג אחר, זה תלוי בכל מיני גורמים אני מניח (גיל\משקל וכו')

פורסם

יש לי בדיוק את אותה בעיה, זה התחיל לא מזמן, ואין לי בעיות נפשיות כלשהן או שאני בדיכאון..

פורסם

אתה קם עם יובש נוראי בפה? זה מה שקרה לי לא מזמן לא עזר לי כלום חוץ מלשתות כוס וחצי מים לפני השינה ולדאוג להשתין..

אם אתה לא נרדם בכל זאת חלב חם מרדים מנסיון וערוץ הקניות ;D

פורסם

The R.E

לך כמה שיותר מהר לרופא

חוסר שינה זה בעיה רצינית מאוד

ועלול לגרום למגוון מחלות חמורות כולל מחלות נפש

ככה שתתן לרופא לבדוק אותך בהקדם האפשרי

פורסם

The R.E

לך כמה שיותר מהר לרופא

טוב שלא הגזמת..מחלות נפש.

אתה יודע כמה חברים שלי כשהם היו מוטרדים הייתה להם תקופה של חוסר שינה וקשיים ליהרדם,ככה זה כשמחשבות תופסות את הראש קשה לישון..

אין מה לעשות כשיש תקופה כזאתי צריך למצוא את התנאים הכי טובים וללכת לישון,מקסימום עם ממש חשוב (מבחן או משהו שדורש ריכוז) לוקחים כדור שינה סבתא שלי לקחה כאלה הרבה פעמים (יש כאלה שכן ממכרים צריך להיזהר).

אם לא מדובר באיזו אינסומניה כרונית הגוף דואג לסדר את זה,לא כל אחד גומר באיזה מוסד..למה צריך רופא על כל דבר כזה :-\ .

פורסם

Omerole לא מדובר על איזה 2 ימים של חוסר שינה

פותח הדיון מדבר על הרבה ימים כאלו וזה כן יכול לגרום לבעיות חמורות

ובמקרים כאלו בטח צריך יעוץ רפואי

או שאתה רוצה לקחת אחריות על העצות הרפואיות שלך ?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בברוטיזולאם (בונדורמין), זה דורש מרשם של רופא, יכול להיות שהרופא שלך ימליץ לך על סוג אחר, זה תלוי בכל מיני גורמים אני מניח (גיל\משקל וכו')

אם הבעיה תמשיך אדאג לפנות לרופא.

אתה קם עם יובש נוראי בפה? זה מה שקרה לי לא מזמן לא עזר לי כלום חוץ מלשתות כוס וחצי מים לפני השינה ולדאוג להשתין..

אם אתה לא נרדם בכל זאת חלב חם מרדים מנסיון וערוץ הקניות ;D

אין לי שום יובש בפה או כל תופעה גופנית אחרת.. מלבד ההרגשה הזאת של החולי, כאילו יש לי שפעת.

The R.E

לך כמה שיותר מהר לרופא

אני חושב שלך יש מחלת נפש :S

טוב שלא הגזמת..מחלות נפש.

אתה יודע כמה חברים שלי כשהם היו מוטרדים הייתה להם תקופה של חוסר שינה וקשיים ליהרדם,ככה זה כשמחשבות תופסות את הראש קשה לישון..

אין מה לעשות כשיש תקופה כזאתי צריך למצוא את התנאים הכי טובים וללכת לישון,מקסימום עם ממש חשוב (מבחן או משהו שדורש ריכוז) לוקחים כדור שינה סבתא שלי לקחה כאלה הרבה פעמים (יש כאלה שכן ממכרים צריך להיזהר).

אם לא מדובר באיזו אינסומניה כרונית הגוף דואג לסדר את זה,לא כל אחד גומר באיזה מוסד..למה צריך רופא על כל דבר כזה :-\ .

יש מצב שזה בגלל התקופה העמוסה... יש הצעות למקרה שזה משהו בסגנון?

או אולי תרופות סבתא למיניהן? (כמו הזה שהציע חלב חם :P הערב אני אנסה את זה)

פורסם

SEX התרופה הטובה ביותר לכל המחלות. :xyxthumbs:

פורסם

Omerole -

+1 על החלב החם.

מתכון ארגנטינאי ישן לשינה טובה, תמיד עובד לי , ואני מוסיף את ערוץ 1 ברקע על טיימר לחצי שעה.

:lol:

פורסם

רמת הפעילות שלך במשך היום השתנתה בתקופה הזאת שהתחילו הבעיות עם השינה?

פורסם

חלב חם<<

ומה עושה מי שלא שותה חלב בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים