עבור לתוכן

אם יש לי ארבע סלוטים לזכרונות,שני צמדים,ובכל צמד זוג קיט אחר,האם אני יכול לעשות

Featured Replies

פורסם

אובר לכל זוג בנפרד?

פורסם

אובר לכל זוג בנפרד?

לא.

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שאם אני רוצה להוסיף קיט של עוד שניים הם חיבים להיות זהים לשניים הקודמים?

פורסם

לא. אתה יכול לעשות OC אבל זה יכול להיות יותר בעייתי

פורסם
  • מחבר

אז הכי עדיף שהם יהיו ממש אותו דגם? ומה למשל אם יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף ארבע בדיוק מאותו דגם - רק שזה שני סטיקים של שניים - האם גם זה עלול להוות בעיה?

פורסם

אז הכי עדיף שהם יהיו ממש אותו דגם? ומה למשל אם יש לי 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף ארבע בדיוק מאותו דגם - רק שזה שני סטיקים של שניים - האם גם זה עלול להוות בעיה?

בעבודה רגילה עם זכרונות מסוגים או דגמים שונים, מה שיקבע את מהירות העבודה של כל ה 4 , זה המודולים האיטיים יותר.

OC למעבד במצב שבו יש יותר מ 2 מודולים של זכרון [גם אם זהים], מסובך יותר ונדרשת יותר התעסקות בתזמונים ומתחים בעיקר לגשר הצפוני.

למיטב ידיעתי, OC לזכרון יהיה קשה מאוד ואולי אף בלתי אפשרי לביצוע אם כל המודולים לא יהיו בדיוק ממש אותו הסוג והדגם, בעלי אותם תזמונים ומתחים.

פורסם
  • מחבר

אולי לא הובנתי טוב, כוונתי ששני הסטיקים שאוסיף יהיו בדיוק מאותו דגם ובאותם מתחים ואותו יצרן, אלא שנפח הזכרון שלהם יהיה גדול יותר - במקרה כזה האם אמורה להיות לי בעיה עם אוברקלוק?...

פורסם

אולי לא הובנתי טוב, כוונתי ששני הסטיקים שאוסיף יהיו בדיוק מאותו דגם ובאותם מתחים ואותו יצרן, אלא שנפח הזכרון שלהם יהיה גדול יותר - במקרה כזה האם אמורה להיות לי בעיה עם אוברקלוק?...

האם אתה מדבר על OC למעבד או לזכרונות ?

OC לזכרון יניב הבדל בלתי מורגש וממש לא קריטי.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שלא כדאי להשקיע בזכרונות זהים, כי אני יכול להשיג אחרים בזול יותר עם נתונים די דומים.

ואני מדבר על אוברקלוק למעבד, ואם זה יוסיף משהו משמעותי אז גם לזכרון.

פורסם

OC לזכרון יניב הבדל בלתי מורגש וממש לא קריטי/נחוץ.

OC למעבד במצב שבו יש יותר מ 2 מודולים של זכרון [גם אם זהים], מסובך יותר ונדרשת יותר התעסקות בתזמונים ומתחים בעיקר לגשר הצפוני.

אם כבר, אז לדעתי עדיף שהם יהיו ממש אותו דגם זהה לחלוטין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים