עבור לתוכן

המלצה לקירור ל GTS G92

Featured Replies

פורסם

תראו אני כנראה אקנה את של GIGABETY וראיתי באיזה מקום שאמרו שיש לו בעיות יציבות ב OC של 700 (כנראה בגלל הקירור אני מנחש)

אז אם זה נכון, ואני באמת אתקל בזה (אם בכלל זה נכון ועוד משהו מפה שמע על זה אולי?) אז איזה קירור כדאי ליקנו בשביל OC "רציני"

2 הצעות:

הצעה אחת למשהו טוב ומולמץ במחיר סביר, כי אני כמעט לא יודע את הטווח המחירים של הקירורים לכרטיס, אבל אני יודע שעד 200 יש משהו טוב.

הצעה שניה משהו יותר חייתי, כמובן שבתקציב יותר גבוהה.

ועכשיו ראיתי קירור שהוא די חדש של TT ה DuOrb - הוא ניראה די קטלני (2 מאוורים, Heatpipe) אז הוא גם טוב או שהוא רק ניראה ככה ?

פורסם

הקירור הכי טוב\משתלם כיום ודגש על שניהם - ACCELERO S1 בתנאי שיש לך מקום במארז.

לתמונות הקירור, כנס לגלריה שלי.

דרך אגב, עם הקירור סטוק לא היה לי בעיה להגיע ל-750 ליבה.

פורסם
  • מחבר

הקירור הכי טוב\משתלם כיום ודגש על שניהם - ACCELERO S1 בתנאי שיש לך מקום במארז.

לתמונות הקירור, כנס לגלריה שלי.

דרך אגב, עם הקירור סטוק לא היה לי בעיה להגיע ל-750 ליבה.

ומה זה ה 2 מאוורים שיש לך ? זה אתה הרכבת, לא ? ועכשיו בדקתי וראיתי שיש לך לזה מאוורר מומלץ: Arctic Cooling Turbo Module וזה משפר בעוד יותר מ 10 מעלות. וזה עוד 2 מאוורים קטנים 80MM ושלך זה 2x120, אז בטח מה הולך אצלך, על כמה מעלות זה ?

ואיזה חברה הכרטיס שלך, כי מה שאמרתי לגבי אי יציבות ב OC זה רק ב GIGABETY.

פורסם

ה-Arctic Cooling Turbo Module אלה סתם מאווררים שרוצים למכור לך בנוסף לצלעות הקירור.

בפועל אתה יכול לשים איזה מאווררים שאתה רוצה, אחד או שניים ולא משנה גודלם.

אני פשוט אוהב מאווררי 120מ"מ לכן חיברתי אותם לכרטיס.

הכרטיס כרגע במנוחה על 34 מעלות ובמאמץ הוא נמצא על 44 מעלות.(כולל לגבי כל המשחקים חוץ מקרייסיס)

בקרייסיס הטמפ' מגיעה ל-54 מעלות(המשחק היחידי אצלי שהטמפ' מגיע לזה)

הכרטיס שלי הוא של INNO3D.

פורסם

אני בעל אותו כרטיס שאתה רוצה לקנות ואין צורך בקירור מיוחד לOC רציני כי הקירור הזה שיש עליו מסיבי מספיק.....

אני עם הOC המובנה שלו כשהמאוורר על מהירות שיא הכרטיס נמצא על 39 מעלות במנוחה ו62 במאמץ

פורסם

אני בעל אותו כרטיס שאתה רוצה לקנות ואין צורך בקירור מיוחד לOC רציני כי הקירור הזה שיש עליו מסיבי מספיק.....

אני עם הOC המובנה שלו כשהמאוורר על מהירות שיא הכרטיס נמצא על 39 מעלות במנוחה ו62 במאמץ

למרות שהמאוורר שלך על 100% ובטח רועש כמו רעשן בפורים אני מתקשה להאמין שהטמפ' שלך במנוחה 39 ומאמץ 62.

אצלי עם הקירור סטוק ומאוורר על 60%, הייתי במנוחה 61 ומאמץ 77.

פורסם
  • מחבר

לגבי המאווררים: אתה אומר אני יכול לסים כל מאוורר שאני רוצה, אבל איך ? איך אני אחבר אותם ?

ולגבי ה DuOrb של termaltake - הוא טוב ? ראיתי סרטןו של משהו שב GTX ב OC של 900 למעבד זה היה על 90 מעלות, אז נריאה לי זה מצוין !?!?

ויש עוד קירורים מומלצים ? יותר פשוטים, יענו שלא צריך להתחיל להוסיף מאווררים ובלגנים, שהכל יבוא קופלקט.

פורסם

מאוורר מוסיפים עם קליפסים.

90 מעלות נשמע לך בסדר? :s05: ממש לא

לך על הS1 ותוסיף מתחתיו מאוורר או 2, או שתקנה את הטורבו מודול אם קשה לך לחבר קליפסים

פורסם
  • מחבר

מאוורר מוסיפים עם קליפסים.

90 מעלות נשמע לך בסדר? :s05: ממש לא

לך על הS1 ותוסיף מתחתיו מאוורר או 2, או שתקנה את הטורבו מודול אם קשה לך לחבר קליפסים

אם ה GTS עם הקירור סטוק ובלי OC נמצא ב 70 מעלות, אז 90 מעלות בשביל ה GTX ב OC של 900 זה לא טוב :s05:

פורסם

למרות שהמאוורר שלך על 100% ובטח רועש כמו רעשן בפורים אני מתקשה להאמין שהטמפ' שלך במנוחה 39 ומאמץ 62.

אצלי עם הקירור סטוק ומאוורר על 60%, הייתי במנוחה 61 ומאמץ 77.

הוא מגיע ל39 מעלות צירפתי לך תמונה.... לפני כמה זמן הגעתי גם ל37.....

אם היה לי זמן הייתי מראה לך גם במאמץ...

ודרך אגב שאני על מצב אוטומטי(שזה בערך 36 אחוז) במאוורר הטמפ' במנוחה סביב ה51 מעלות.

כנראה המארז שלך לא משהו....

[attachment deleted by admin]

פורסם

עדיין זה נשמע מופרח, באף ביקורת לא היה כתוב שהקירור סטוק של ה-GTS ממש טוב, אלא להפך כאופייני לקירור סטוק.

צריך לשמוע מאוד אנשים מה הטמפ' קירור סטוק שלהם.

כנראה המארז שלי באמת לא משהו...

פורסם

לא נורא לפי דעתי הקירור שמגיע איתו הוא חזק מאוד וגם קראתי שהGTS שכחתי באיזה מאמר הקירור שלו מאוד חזק.... אני אומר לך היה לי את הGTS הישן עם ה640 מגה ובלי אוברקלוק הוא היה תנור(57 מעלות במנוחה!) לעומת הכרטיס הזה.....:

א. כי טכנולוגיית המעבדים קטנה ל 65 ננו מטר

ב.כי המאוורר החדש ששמו הרבה יותר חזק

ג.גם שמו עליו יותר אלומיניום

להשקיע על קירור בכרטיס מסך כזה זה ביזבוז לפי דעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים