פורסם 2003 באפריל 2222 שנים שלום לכל חברי הפורום, לצןרך השלמת עבודה דחופה אשר תשפיע על התקבלותי לתיכון אני זקוק להסבר מפורט ומקצועי מאחד מכם, שמבין בזה שיענה על השאלה "מהי ממשלה רחבה בישראל ומהי ממשלה צרה בישראל" (2 שאלות) לצערי אחרי חיפושים רבים לא מצאתי חומר שיענה לי על השאלה.. יגמרו אותי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעבודה הכל כך חשובה שלי.. תודה מראש! חזיר בר
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אולי אני לא מבין גדול, אבל ממשלה רחבה זה ממשלה קואליציונית שמורכבת מהרבה מפלגות/מנדטים וממשלה צרה מורכבת מהמינימום ההכרחי, כלומר 61-65 או משהו כזה.יש ספר באזרחות שלפיו הולכת הבגרות, נסה אותו (או לשאול את הורים שלך).
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר תודה אבל את הרעיון הבנתי אני צריך משהו ארוטך מפורט כזה מקצועי שאני יוכל לשים בעבודה אני לא יכול לרשום ככה שתי שורוןת... בכל מקרה מי שיכול לרשום לי את התשובות בהרחבה אני יעריך מאודבינתיים אני הולך לבדוק בספרים
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אנחנו למדנו את זה ב-ח'...ממשלה רחבה - כאשר מקיימת הסיעה הנבחרת את מעשה המרכבה (חותמת הסכמים קואליציוניים עם סיעות\מפלגות אחרות) עםסיעות\מפלגות רבות.דבר זה יכול לעזור לה במימוש דעות בכנסת, ע"י כך שרבים מחברי הכנסת יצביעו בעדה, ודבר זה אף יכול למנוע את הפלתהשל הממשלה בהצבעת אי-אמון.ממשלה צרה - כאשר מקיימת הסיעה הנבחרת את מעשה המרכבה עם מספר מועט של סיעות\מפלגות, הקרוב למינימום ההכרחי.ממשלה כזאת לא תהיה ממשלה עמידה לרוב, ויהיה לה קשה לממש את דעותיה בכנסת.היא אף עשוייה ליפול בהצבעות אי-אמון, ועלולים להתקומם נגדה קבוצות רבות. (כגון מפלגות אחרות, רוב העם וכו')זה הפירוט הכי מפורט שיכולתי לתת... למדנו על זה מזמן אז אני לא ממש זוכר, ואני גם לא חושב שיש עוד משהו לכתוב.מקווה שעזרתי.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר תודה לוח אב הכנסתי את זה לעבודהגבי nice 1 יש בספר הזה גם על המבנה של הממשלות האלה ועל יתרונות וחסרקונות שלהם?
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר חחחחחח יה לוח אב... יש רומן בין לוח אב ולוח אם.. אולי יש גם לוח דוד :: :asthanos:אבל אני חזיר הבר הגדול מכולם
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים יש רומן בין לוח אב ולוח אם.. אולי יש גם לוח דוד :: :asthanos: זה היה ט-ו-ב! :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.