פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים אהלן,האם אפשר לקבל המלצה לאיזה הגדרות צבע\בהירות\ניגודיות יש לכוון את המסך הנ"ל על מנת לקבל את האיכות הטובה ביותר האפשרית למסך הזה?כמו כן היכן נמצאת השליטה במנגנון הOverDrive המוזכר??? תודה מראש,
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים יש לך במסך למטה כפתורים. תלחץ על הכפתור השני משמאל (קשת כזאת..) ותבחר את האפשרות המתאימה לך באותו רגע...Game,Internet,dynamic contracts.video וכו'... דניאל
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים המלצות לצבעים.. אממ תשאיר את זה איך שהחברה הביאה את זה..(אם אני לא טועה 50% כולם..) שמח שעזרתי
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים הגדרת הצבעים שהביאה לנק' לבנה אופטימלית של sRGB הייתה.אדום - 51ירוק - 43כחול - 29אני ממליץ לא לגעת ב MagicBrightness הוא לא תורם בכלום חוץ מלהוריד את איכות התמונה.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים הגדרת הצבעים שהביאה לנק' לבנה אופטימלית של sRGB הייתה.אדום - 51ירוק - 43כחול - 29אני ממליץ לא לגעת ב MagicBrightness הוא לא תורם בכלום חוץ מלהוריד את איכות התמונה.תודה, מה לגבי בהירות וניגודיות? על כמה כדאי לשים כדי שתהיה תמונה איכותית ולא מכאיבה בעיניים?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים גם אני בעלים של 226BW ואני מרוצה ממנן מאודעל כמה אני צריך להגדיר את הFINE ואת הSHARPNESS???!?!?!?ועוד שאלה אם אפשרראיתי שאתה ממליץ לא להתעסק עם המג'יק ברייטנסאבל כשהגדרתי את הRGB להגדרות המומלצות שרשמת R51 G43 B29אז המג'יק ברייט עובר למצב CUSTOM ואכן משבש לי את הצבעים!!! וכל הצבעים באתר הזה למשל הופכים מגוון אפור כחלכל לצבע אפור כתםתם (יכול להיות שאלה באמת הצבעים של HWZONE ?!)האם ברגע שמשנים הגדרות RGB המגיק ברייט חייב לעבור למצב CUSTOM ?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים כן, ה MagicBrightness עובר ל custom.אם זה נראה לך אדום זה בגלל שהעינים שלך התרגלו לנק' לבנה כחולה מאוד.בנוסף אין התחייבות שההגדרות הנ"ל מתאימות בבירור לכל 226BW, תמיד יש שינויים קטניםבין מסכים(כמו הבדלי גיל שמשפיעים מאוד) ובנוסף יכול להיות בהחלט שברשותך 226 עם פאנל שונה מזה שנבדק בהשוואה.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים כן, ה MagicBrightness עובר ל custom.אם זה נראה לך אדום זה בגלל שהעינים שלך התרגלו לנק' לבנה כחולה מאוד.בנוסף אין התחייבות שההגדרות הנ"ל מתאימות בבירור לכל 226BW, תמיד יש שינויים קטניםבין מסכים(כמו הבדלי גיל שמשפיעים מאוד) ובנוסף יכול להיות בהחלט שברשותך 226 עם פאנל שונה מזה שנבדק בהשוואה.את האמת להגיד לך אני מאוד מאוד מרוצה מהמסך שלי קניתי אותו לפני חצי שנה ב1940 שח מKSPואני חייב להגיד שאני מאוד מרוצה ממנו ולא הרגשתי שום צורך בכיול הצבעים מכיוון שהמבעים נראים מצויין ודווקא אתמול כששינתי לפי ההגדרות שרשמת אז ממש לא אהבתי את הצבעיש מצב שיש לי פאנל S ?ושוב על כמה אני צריך להגדיר את הFINE ואת הSHARPNESS?
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים הגדרת הצבעים שהביאה לנק' לבנה אופטימלית של sRGB הייתה.אדום - 51ירוק - 43כחול - 29אני ממליץ לא לגעת ב MagicBrightness הוא לא תורם בכלום חוץ מלהוריד את איכות התמונה.ראיתי מדריך באתר וטל כץ כתב את זה וכתוב שם כך:בהירות:100ניגודיות:55אדום:48ירוק:30כחול:5מה אתה אומר יותר טוב? מה שהבאת או מה שכתבתי?תודה,דניאל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.