עבור לתוכן

איך אתם מצהירים על רזולוציה לא נכונה למסכי מחשב

Featured Replies

פורסם

http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/LCD%20Monitors/User%20Guide/e2675_mw221_201.pdf

הנה החוברת, ואוו, מפתיע, אין התייחסות לפרוגרסיב, מעניין למה...

עכשיו ברור שאתה יודע בכלל מה זה פרוגרסיב ואתה הרי יודע ששידור של 720P נעשה בד"כ בקצב מקסימלי של 60Hz, אבל הפלא ופלא, למסך הזה יש יכולת עבודה של 60Hz (כמו כל מסך LCD).

פורסם
  • מחבר

אני ? אני סתם גולש באתר הזה כמוך... אם כבר דבריך צריכים להיות מופנים ל Bagheera.

לגבי החוברת אתה יכול לצלם במצלמה דיגיטלית ולשים פה באתר ו/או לכתוב פה את הניסוח המדוייק שמתייחס לאי היכולת פרוגרסיב.

היבואן לא מזיז לי, כי מלבד לספק את המוצר ולתקן במקרה של בעיה אני בספק אם הוא יודע פרטים כמו איזה פאנל הוא וכו'.

אם שלחת שאלה ליצרן וקיבלת תשובה שכזו אני יותר מאשמח לראות העתק של התשובה שלו פה.

איזה מצלמה דיגיטאלית

אתה רוצה שאני יקנה מצלמה בשביל לצלם את החוברת ?

אני קניתי את המסך של אסוס בתשלומים אז מצלמה איכותית שעולה כמו המסך גדול עלי .

שוב קיבלתי משני יצרנים של מסכים תשובות לגבי הפוגרסיב ,אחרי שקיבלתי וקניתי מסך מחקתי אותם מהמייל

לא ידעתי שיום יבוא ואצטרך להוכיח שלמסך שלי אין פוגרסיב , מילא היו כותבים שיש פוגרסיב היתה סיבה לשמור את המייל .

לא מובן איך אתם טוענים שאין לכם חוברת הוראות של המוצר שאתם טוענים שבדקתם אותו ?

כתבתי קודם תשובה מסודרת ושאלתי באם יש לכם קשר ליבואן שנתן לכם לבדיקה את המסך ?

אתם טענתם בפירסום שבדכתם 5 מסכים ,איך יתכן שאין לכם שום קשר עם שום יבואן לקבל אישור שיש למסך פוגרסיב ?

מדובר כאן על 5 מסכים שונים , 5 יבואנים שונים ואתם רוצים לומר שאף יבואן לא מוכן לתת לכם אישור כזה ?

פורסם

אתה יכול להגיד שחובת ההוכחה היא על מישהו אחר, זה נחמד, אבל.. יופי. (ותסתכל קודם, הבאתי לך לינק לחוברת של המסך).

אולי צריך גם לבקש מהיבואן (ששוב, למי איכפת מה הוא אומר) גם אישור שהמסך עובד על חשמל 220V ? ועל זה שהוא מוציא צבעים ?

פורסם
  • מחבר

http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/LCD%20Monitors/User%20Guide/e2675_mw221_201.pdf

עכשיו ברור שאתה יודע בכלל מה זה פרוגרסיב ואתה הרי יודע ששידור של 720P נעשה בד"כ בקצב מקסימלי של 60Hz, אבל הפלא ופלא, למסך הזה יש יכולת עבודה של 60Hz (כמו כל מסך LCD).

שוב אין קשר בין תדרי של ריענון כי פוגרסיב יש היום גם מ-24 ...

אין בכלל מנגנון של פוגרסיב במסכי מחשב 22"

וכבר ניסתם את התרגיל הזה בציטוטים לא קשורים מהאנציקלופדיה ומסרתם לכם ציטוטים מתוקנים .

יותר מכך רשמתי מספר פעמים בצורה ברורה למה אתם לא יכולים לקבל מ- 5 יבואנים אישור שיש למסך פוגרסיב

זה שאתם מנסים להשפיל אותי לא יהפוך את המסך לפוגרסיב .

האם מישהו חושב באם הוא יקלל אותי בכח המסך יהיה פוגרסיב ?

פורסם

אין מכשיר שמוציא 720P@24hz, ניתן לומר שסרט 720P שרץ ב 24 פרייימים בשניה הוא 720P@24hz אבל אף התקן לא יוציא

את זה החוצה ב 24hz אלא ימיר את האות ל 60hz ב progressive או 30hz אם מדובר על interlaced שבו המסך הנ"ל אכן אינו תומך.

פורסם

הממ.. אני הבאתי ציטוט: "Progressive scan is used for all LCD computer monitors" מהמאמר שמדבר על טכנלוגיות progressive scan.

לעמות הציטוטים שלך מנושא אחר של 720P

"ומסכי מחשב המסך שלהם אחר רובם היום לא מסכי HDTV

ובטח לא מסכי 22""

YOU DONT SAY... מסך מחשב זה לא מסך טלוויזיה ? תודה, לא ידעתי את זה לפני כן.

וגם הבאת את הציטוט הבא

"where a television picture is displayed to a high standard. A computer display device is usually either a cathode ray tube or some form of flat panel such as a TFT LCD. The monitor comprises the display device, circuitry to generate a picture from electronic signals sent by the computer, and an enclosure or case. Within the computer, either as an integral part or a plugged-in interface, there is circuitry to convert internal data to a format compatible with a monitor."

בציטוט הזה מדבר על television picture שמה לעשות בד"כ interlaced ולכן כדי להציג את התמונה על מסך progressive צריך לעשות המרה ע"י תהליך שנקרא de-interlacing מה שעומד בדיוק עם מה שרשמתי מקודם:

"לא יודע מה אתה מבלבל, אבל כל מסך LCD מציג פרוגרסיב, זה הדרך היחידה שהוא מכיר. דווקא בשביל לנגן דברים שהם interlaced הוא צריך לעשות מעבר מיוחד של deinterlacing עליהם."

הנה עוד ציטוט שלך "החוברת הוראות אומר לא , כולם אומרים לא תומכים בפוגרסיב" הבאתי לינק לחוברת ועדיין לא הראת איפה רשום שהיא לא תומכת בפגרוגרסיב.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד שחובת ההוכחה היא על מישהו אחר, זה נחמד, אבל.. יופי. (ותסתכל קודם, הבאתי לך לינק לחוברת של המסך).

אולי צריך גם לבקש מהיבואן (ששוב, למי איכפת מה הוא אומר) גם אישור שהמסך עובד על חשמל 220V ? ועל זה שהוא מוציא צבעים ?

שוב יש כאן אנשים שבמקום לבדוק ,מתנפלים עלי וחושבים שבאים יצעקו אז הם צודקים יותר ...

מעניין מדוע אף אחד לא חושב לפנות ליבואן להביא אישור שיש פןוגרסיב ?

כתבתי את זה אולי 3 פעמים מעניין אף אחד לא חושב שזה רעיון גאוני ?

הרי היבואן בשיחה אחת סוגר את העניין , יש מישהו שחושב שלא כך הדבר ? ממה הפחד ?

איך יתכן שיש 5 מכשירים מ5 יבואנים שונים ואתם לא יכולים להביא אישור אחד ?

אני בסך הכל חייל משוחרר וסטודנט למשפטים שחי באמת במינימום

ושקניתי מסך כל ש"ח היה חשוב לי ובמקרה בדקתי את הנושא .

כתבת חובת הוכחה על מישהו אחר - נכון אתה פירסמת כתבה והצהרת שיש למסכים הללו פוגרסיב

וכמו שאתה רואה אין לך הוכחה שיש למסך פוגרסיב , אז איך פרסמת נתון כזה ?

כתבת אין התיחסות לפוגרסיב - נכון כי אין למסך פוגרסיב , אז איך יהיה יתיחסות לפוגרסיב עם אין

אין גם התיחסות שאין למסך 1080P אז מה זה אומר שיש למסך 1080P ?

בכל מסך ששאתה רוכש מצויין הפוגרסיב שתוך באם 575P או 720 או 1080P

כאן אין התיחסות כי אין פוגרסיב , שוב תודה שהראת זאת .

בהסבר זה הבאתי ציטוט שמראה שיש הבדל בין מסכים שונים וגם סוגי LCD

where a television picture is displayed to a high standard. A computer display device is usually either a cathode ray tube or some form of flat panel such as a TFT LC

תרצה לקבךל זאת בבקשה לא תרצה נפלא למה לו תביא אישור מהיבואן שממנו לקחת את המסכים

שים לב אני שואל את זה פעם 4 , מה הבעיה להביא אישור מהיבואן ?

באם קיים פוגרסיב הוא גם יביא לך אישור מהיצרן ובחתימתו , אז מה הבעיה ?

פורסם

בתור סטודנט למשפטים אין לך את היכולת להבין שאני סתם גולש באתר כמוך, לא מקושר לאף אחד ובטח שלא כתבתי את הכתבה ?

אותי אישית זה גם לא מעניין וזה לא רעיון גאוני, אני צופה בהנאה רבה על מסכים כאלו בסרטים של 720P (שכמובן נמרח על המסך) ו 1080P (שכמובן מצתמצם לגודל המסך).

פורסם

אני רק אציין כי העובדה שהיבואן אומר משהו, אין זה בהכרח נכון,

הוא בסך הכל גוף המייבא מוצר מחו"ל, ואינו בהכרח מכיר את הנתונים הטכניים של המוצר.

פורסם
  • מחבר

אני רק אציין כי העובדה שהיבואן אומר משהו, אין זה בהכרח נכון,

הוא בסך הכל גוף המייבא מוצר מחו"ל, ואינו בהכרח מכיר את הנתונים הטכניים של המוצר.

נכון

אבל כמה אנשי מכירות או יבואנים אתה מכיר שלא משקרים לטובתם ?

אז מה כאן עשו כל אנשי המכירות יד והחליטו לומר שאין למסך פוגרסיב למחשבים , ולמסכים גדולים כן יש ?

באם אתה טוען כך אנא פנה לחמשת היבואנים שמייבאים את המסכים לארץ ,הם יותר מאשר ישמח לתת לך אישור שיש למסך או כל המסכים פוגרסיב , מדוע אתם לא מסכימים לשאול ? הרי בדקתם את המסכים ?

לכול יצרן בכזה קנה מידה יש מחלקת שירות לקוחות ליבואנים + מחלקת יחסיים בין לאומיים ומחלקה טכנית

שישמחו להראות אישור שיש להם פוגרסיב , יקח ליבואן שכמו שאתה טוען לא יודע 24 שעות

לקבל במייל אישור עם חתימת היצרן .

וזה אני מאמין יפתור סופית כל בעיה , משהו לא חושב כך

פורסם

בתור סטודנט למשפטים אין לך את היכולת להבין שאני סתם גולש באתר כמוך, לא מקושר לאף אחד ובטח שלא כתבתי את הכתבה ?

אותי אישית זה גם לא מעניין וזה לא רעיון גאוני, אני צופה בהנאה רבה על מסכים כאלו בסרטים של 720P (שכמובן נמרח על המסך) ו 1080P (שכמובן מצתמצם לגודל המסך).

זאת אינטרפולציה של המסך, ולא progressive scan

יש הבדל גדול באיכות השידור.

והבחור צודק! מסכי LCD למחשב לא תומכים בזה בכלל, צריך ממיר סיגנל לקבל איכות של progressive.

הינה כמה ממירים שיכולים לעזור לך:

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-g5-49-en-70-1ic5.html

http://www.goldenshop.com.hk/AI-trad/xbox/provga.htm

פורסם

ברור לי שזה אינטרפולציה, אבל א. זה עדיין progressive ב. אמרתי שאני נהנה מזה בלי בעיה.

הממירים שהבאת, אחד מהם זה מקומפוננט לחיבור מסך והשני זה ממיר מיציאות מסך למחשב (deinterlacer), מה הוכחת בדיוק שמסך מחשב הוא לא progressive ?

פורסם

באם אתה טוען כך אנא פנה לחמשת היבואנים שמייבאים את המסכים לארץ ,הם יותר מאשר ישמח לתת לך אישור שיש למסך או כל המסכים פוגרסיב , מדוע אתם לא מסכימים לשאול ? הרי בדקתם את המסכים ?

עדיין לא ברור לי מדוע אתה חושב שכל משתמש זוטר פה הוא בעצם מנהל אחראי על המסכים או אפילו עורך הביקורת.

זהו פורום, וישנם משתמשים רבים כאלו ואחרים, במידה וישנה חדשה או ביקורת, אין זה אומר שכל המשתמשים היו שותפים להכנתה, ועל כן, אל לך לפנות לנו, למשתמשים,

כאחראיים על דברים כאלו ואחרים.

ואני אבקש ממך להירגע כי ברגעים אלו, אתה פשוט נלחם בתחנות רוח.

ואין כל טעם לנהל דיון שבא לדרוס אחד את השני.

פורסם

הדיון הזה מיצה את עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים