עבור לתוכן

בעייה עם הזיכרונות ב- OC המחשב עושה מסך כחול בבדיקה של BLEND

Featured Replies

פורסם

עשיתי בדיקה של BLEND ונהיה מסך כחול כנראה שהבעייה בזיכרונות לכן מי שיודע מה אני אמור לכוון או מה אני אמור לעשות כדי שהוא כן יהיה יציב אני ישמח מאוד כי כרגע אני מבואס מאווודדד

בכל אופן הנה הנתונים ששמתי בביוס

EIST ו- C1E על DISABLE , מכפלה של x11 , באס 273 , חלוקה 1:1 שזה יוצא לפי הביוס 800 מופיע בצד שמאל של הביוס, וסמוך לו בצד ימין 546 זה מה שהוא מראה כאשר אני שם לו 1:1

לגבי הזיכרונות כיוונתי 4,4,4,12 , וב-ADVENCED TIMING CONTROL לא נגעתי .

אם מישהו יודע אולי מה אני אמור לשנות פה כדי שזה כן יהיה יציב אני יודה לו מאוד על על זה

מפרט:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK

Gigabyte GA-P35-DS3L

Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

8800 gt

פורסם

עשיתי בדיקה של BLEND ונהיה מסך כחול כנראה שהבעייה בזיכרונות לכן מי שיודע מה אני אמור לכוון או מה אני אמור לעשות כדי שהוא כן יהיה יציב אני ישמח מאוד כי כרגע אני מבואס מאווודדד

בכל אופן הנה הנתונים ששמתי בביוס

EIST ו- C1E על DISABLE , מכפלה של x11 , באס 273 , חלוקה 1:1 שזה יוצא לפי הביוס 800 מופיע בצד שמאל של הביוס, וסמוך לו בצד ימין 546 זה מה שהוא מראה כאשר אני שם לו 1:1

לגבי הזיכרונות כיוונתי 4,4,4,12 , וב-ADVENCED TIMING CONTROL לא נגעתי .

אם מישהו יודע אולי מה אני אמור לשנות פה כדי שזה כן יהיה יציב אני יודה לו מאוד על על זה

מפרט:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK

Gigabyte GA-P35-DS3L

Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

8800 gt

אתה יכול לשים תמונות של CPU-Z מכרטסות CPU + MEMORY + SPD ?

מה המתח של הזכרונות ?

פורסם
  • מחבר

הנה תמונות

1zzhloz.jpg

34pz48l.jpg

ic1lja.jpg

פורסם

תוודא שאתה נותן 2V לזכרונות.

אם עברת SMALL FFTS אבל לא BLEND והזכרונות תקינים - אז כנראה שאתה צריך לנסות להעלות מתח לגשר הצפוני.

המתח לגשר הצפוני ניקרא GMCH OVERVOLTAGE CONTROL אצלך לפי דעתי.

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות היו על 2V, ליתר דיוק 2.032 ועשיתי את הבדיקה של SMALL FFTS וזה עבר בהצלחה אבל בבדיקה של BLEND נהיה מסך כחול

ניסיתי לעלות מתח באופציה שנקראת GMCH OVERVOLTAGE CONTROL התחלתי באפשרות הראשונה שזה: 0.1 והווינדוס לא עלה בכלל , ניסיתי 0.2 וגם לא עלה

עריכה:

עשיתי אתמול בלילה שוב פעם בדיקה של BLEND והפעם זה כן עבר בהצלחה אבל מה שמוזר זה שאני משחק ב-NFS PRO STREET אז לפעמים הוא עושה מסך כחול, ובמשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT שאני עושה קוויק LOAD אז הוא כותב לאחר כמה שניות סגור , זה מאוד מוזר מכיון שהמחשב עבר את הבדיקות SMALL FFTS וגם BLEND למישהו יש רעיון?

פורסם

הזיכרונות היו על 2V, ליתר דיוק 2.032 ועשיתי את הבדיקה של SMALL FFTS וזה עבר בהצלחה אבל בבדיקה של BLEND נהיה מסך כחול

ניסיתי לעלות מתח באופציה שנקראת GMCH OVERVOLTAGE CONTROL התחלתי באפשרות הראשונה שזה: 0.1 והווינדוס לא עלה בכלל , ניסיתי 0.2 וגם לא עלה

עריכה:

עשיתי אתמול בלילה שוב פעם בדיקה של BLEND והפעם זה כן עבר בהצלחה אבל מה שמוזר זה שאני משחק ב-NFS PRO STREET אז לפעמים הוא עושה מסך כחול, ובמשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT שאני עושה קוויק LOAD אז הוא כותב לאחר כמה שניות סגור , זה מאוד מוזר מכיון שהמחשב עבר את הבדיקות SMALL FFTS וגם BLEND למישהו יש רעיון?

תנסה לצורך בדיקה לשחרר תזמוני זכרונות ל 5.5.5.15 ב 1.8V .

האם כרטיס המסך ב OC ?

האם ה PCI נעול על 100 MHZ ?

פורסם
  • מחבר

שיניתי כמו שאמרת 5.5.5.15 אבל זה לא עזר במשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT אני חושב שזה באג מהמשחק

הכרטיס מסך לא ב- OC

ולגבי ה PCI הוא נעול על 100

יש לי עוד שאלה: אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך?

פורסם

שיניתי כמו שאמרת 5.5.5.15 אבל זה לא עזר במשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT אני חושב שזה באג מהמשחק

הכרטיס מסך לא ב- OC

ולגבי ה PCI הוא נעול על 100

יש לי עוד שאלה: אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך?

תוריד את התוכנה RIVATUNER מכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

אח"כ תקרא את המדריך הזה: http://www.guru3d.com/article/article/449/

שים לב שבעמוד הראשון הוא לוחץ למטה על driver settings .

בעמוד השלישי הוא לוחץ למעלה על ה adapter .

פורסם
  • מחבר

שאני מעלה את ה-CORE אז הוא מעלה לי גם את ה-SHADER בו זמנית, אני צריך לבטל את העלאה של ה- SHADER?

הנה תמונה:

ואיך אני יבדוק את היציבות מה אתה ממליץ?

2zqan2b.jpg

פורסם

שאני מעלה את ה-CORE אז הוא מעלה לי גם את ה-SHADER בו זמנית, אני צריך לבטל את העלאה של ה- SHADER?

הנה תמונה:

ואיך אני יבדוק את היציבות מה אתה ממליץ?

לא.

בדיקות יציבות:

http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/3/

פורסם
  • מחבר

אין דרך יותר קצרה ע"י תוכנה כלשהי ?

פורסם

אין דרך יותר קצרה ע"י תוכנה כלשהי ?

אתה יכול להפעיל משחק עם גרפיקה כבדה אבל אני ממליץ שלתדרים הקבועים שאתה מעוניין להשאיר , תבצע בדיקה כמו במדריך בקישור.

פורסם
  • מחבר

בסוף החזרתי את הכרטיס מסך לדיפולט, רק הבעייה שעכשיו שאני משחק ב-NFS PRO STREET הוא עושה שוב מסך כחול , לכן החלטתי להחזיר את מהירות המעבד ל2.2 (דיפולט ללא OC) ואני יראה למשך שבוע אם בכל זאת הוא יעשה לי מסך כחול

אני יעדכן אותכם בסוף השבוע ..

עריכה:

הצלחתי להגיע ל- OC 3.0ghz והכל בסדר ותודה רבה לכל מי שעזר לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים