פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים שלום, לפי מה שנראה לי זה מעין וירוס שמבטל את העלייה של כל מה שנמצא ב MSCONFIG יש עדיין V ליד כל התוכנות שם ברשימה הן פשוט לא עולות מישהו נתקל בזה? יש פתרון? (חוץ משחזור מערכת..) עדכון: גם אם אני מנסה להפעיל ידנית את הקבצים שאמורים לעלות (כמו אנטי וירוס וכו') הוא עושה שגיאות מוזרות קובץ אינו חוקי של WIN32 וכל מיני הודעות מוזרות תודה
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים יש את ה AVPTOOL של הקאספרסקיhttp://ftp.kaspersky.com/devbuilds/AVPTool/setup_7.0.0.180_18.02.2008_19-09.exeתוריד אותו , ותפעיל אותו במצב בטוח SAFE MODE
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר מצב בטוח לא עולה לי גם..זה לא ממש וירוסקובץ EXE ששלחו לי ושהפעלתי אותו הוא העלים לי את האנטי וירוס והכל תוך שניהנכנסתי ל SERVICES.MSC וראיתי שכל הטאסקים של כל דבר שקשור לסימנטק על DISABLEשמתי אותם על אוטומטי ובהפעלה אחרי הם שוב חוזרים לDISABLE.תופעות ממש מוזרות אחת אחרי השניהלמישהו יש עוד רעיונות?נראה לי שאני הולך להתקין אנטי וירוס מחדש ונראה מה קורהמקווה שהוא ייתן לי בכלל להתקין..אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמחתודה
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים למה אתה בכלל עובד עם אנטיוירוס של סימנטק?מלכתחילה הוא לא זיהה את הבעיה ונתן לה להשתלט עליו ואתה רוצה להתקין אותו שוב?לך על אנטיוירוס שבאמת מזהה וירוסים כגון NOD32/Kaspersky או אם אתה חייב אז AVG החינמי.תריץ איתם סריקה והם בטוח יטפלו בוירוס, אם קיים כזה.בנוסף, לאחר מכן אם ישנן עדיין בעיות בהגדרות או קבצים ששונו- כדאי לך לבצע התקנת תיקון (upgrade) של הווינדוס שלך,שתשחזר את קבצי המערכת ללא שינוי הקבצים שלך.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר כתבתי כבר בהודעה הראשונה שאין אפשרות לשחזור..אבל יש התפתחות קצתזיהיתי שזה TROJAN מסוג wintems.exeוגם נקרא לפעמים germany.exeלא יודע מאיפה הוא הגיעאבל אי אפשר להוריד אותו באף דרך!ניסיתי לעלות מסידי מערכת הפעלה אחרת ולעשות סריקות ועדיין הוא לא יורד.בתוכנות כמו AD-AWARE הוא מתגלהאבל אי אפשר למחוק אותווגם את הטאסק שלו אי אפשר לסייםלמישהו יש ניסיון כבר איתו?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים הדרך הכי פשוטה להתמודד עם דבר כזה היא להתקין אנטיוירוס שיודע להתמודד עם דברים כאלה כפי שהמלצתי לך למעלה.בנוסף, הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי כל מיני אתרים שמתיימרים להריץ סריקה ותיקון לקבצים שציינת.אני לא בטוח עד כמה הם אמינים- לכן לך על האופציה הראשונה (כך גם תהיה מוגן בעתיד עם אנטיוירוס טוב).
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר ניסיתי להוריד אותו ולהתקין...דבר ראשון לא נותן לי להתקין אותודבר שני מצב בטוח לא עובד אצליוירוס שסוגר את כל הפינות נראה לי.....
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים או.קיי, אז ככה:1) תריץ סריקת און-ליין מהאתר של NOD32.2) תעבור אחר ההוראות להסרת הקבצים שציינת באתר הבא.3) תוריד את SpyBot החינמית והמעולה להסרת spyware.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.