עבור לתוכן

דעה סופית בקשר למפרט 4K למשחקים ועריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

שלום אני הזמנתי מהחנות TMS את המפרט הבא:

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU

כמות: 1 - מחיר: ¤1408

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤501

ספק כוח:

FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC

כמות: 1 - מחיר: ¤179

זיכרון:

Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz

כמות: 2 - מחיר: ¤123

קשיח למחשב שולחני:

WD 250GB SATA II 16MB KS

כמות: 1 - מחיר: ¤347

כרטיס מסך:

Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤1170

סה"כ: ¤3851

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/m54w6lp9

אני מקווה שלא עשיתי איזה טעות במפרט.. אם כן אז אנא להעיר את תשומת ליבי לטעות..

ועכשיו לשאלות:

1.כרגע במחשב הישן יש לי XP ואני מעוניין אחרי השדרוג שאני יעשה להישאר עדיין עם XP.. רציתי לדעת האם כדי להתקין directX10 אני זקוק לווינדוס ויסטה במחשב שלי?

2.את החלקים הם ישלחו לי הביתה ואני מתכוון להחליף את החלקים הישנים בחדשים ולהישאר עם אותו מארז... איך אני יוכל לדעת שהמארז שיש לי כרגע יהיה מספיק גדול בשביל כל החלקים הנ"ל?

3.אני מעוניין לקנות גם כרטיס firewire.. זה יכנס למארז בלי בעיה מסוימת נכון?

4.כל העניין הזה של הקירור.. האם אני זקוק לו במפרט כזה או שזה לא עד כדי כך הכרחי?

תודה רבה לכל מי שיענה אני פשוט די חדש בעסק הזה..

פורסם

הספק שלקחת הוא ג'נרי וחבל. לקחת מעבד וכרטיס מסך זוללי אנרגיה, וספק זול ולא איכותי יקצר משמעותית את אורך החיים שלהם ויפגע בביצועים.

לגבי קירור: המעבד וכרטיס המסך פולטים כמויות חום גדולות, ולפיכך דורשים קירור שירחיק את עודפי החום מהרכיבים האלקטרוניים שפולטים אותו. גם אם יש על שניהם קירור איכותי, עדיין החום ישאר בתוך המארז אם אין זרימה טובה של אויר, שמושגת ע"י מאווררים במארז. למערכת כזו באקלים שלנו לא הייתי מסתפק בפחות משני מאווררי 12CM, אחד מכניס אויר אחד מוציא. לא יודע מה יש לך במארז, אבל אם מדובר במארז ישן עם מאוורר 8CM אחד הייתי מציע שתחליף אותו.

מבחינת גודל המארז - אם הוא מתאים ללוחות ATX (כלומר כל ה MID TOWER וה FULL TOWER) לא תהיה בעייה.

לגבי FIREWIRE - אם חשוב לך, הייתי מציע שתקח מראש לוח אם עם יציאות FW מובנות.

פורסם

הספק שלקחת הוא ג'נרי וחבל. לקחת מעבד וכרטיס מסך זוללי אנרגיה, וספק זול ולא איכותי יקצר משמעותית את אורך החיים שלהם ויפגע בביצועים.

מצטער לנפץ לך את הבועה אבל FSP רחוקים מלהיות ג'רנים, הם אומנם במחיר עממי ולא מגיעים באריזה מפוארת או כבלים מודולרים, אבל רחוקים מלהיות "זבל סיני" כמו הרבה אחרים בשוק, הדגם הספיצי הזה מספק 27A ב2 מסילות של 12V, הוא יחזיק את המערכת אבל עדיף לקחת את הדגם הבא אחריו 450W PNR שנותן 30A או HEC 400TRT שנותן 29A

לגבי קירור: המעבד וכרטיס המסך פולטים כמויות חום גדולות, ולפיכך דורשים קירור שירחיק את עודפי החום מהרכיבים האלקטרוניים שפולטים אותו. גם אם יש על שניהם קירור איכותי, עדיין החום ישאר בתוך המארז אם אין זרימה טובה של אויר, שמושגת ע"י מאווררים במארז. למערכת כזו באקלים שלנו לא הייתי מסתפק בפחות משני מאווררי 12CM, אחד מכניס אויר אחד מוציא. לא יודע מה יש לך במארז, אבל אם מדובר במארז ישן עם מאוורר 8CM אחד הייתי מציע שתחליף אותו.

מסכים שיש צורך במארז מאווורר אבל הבחור לא רשום איזה מארז יש לו, מה שכן הכ.מסך שבחר מגיע עם קירור מצויין למחירו והמעבד מגיע עם קירור מעל הסטוק ככה שבלי OC גם מצויין

מבחינת גודל המארז - אם הוא מתאים ללוחות ATX (כלומר כל ה MID TOWER וה FULL TOWER) לא תהיה בעייה.

לגבי FIREWIRE - אם חשוב לך, הייתי מציע שתקח מראש לוח אם עם יציאות FW מובנות.

לא קריטי, תמיד אפשר להוסיף אחר-כך כרטיס FW שעולה 100שח או פחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים