עבור לתוכן

לגיימרים - אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יוד&#

אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יודעים לתפעל אותו ? 1,440 הצבעות

1. 1. אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יודעים לתפעל אותו ?

• כן בטח זה ממש פשוט, אני אתן הד שוטים על ימין ועל שמאל
    • כן, אבל אולי תיהיה לי בעיה עם לכוון אותו...
    • ניראה לי, אבל במצב לחץ אין סיכוי...
    • נשק ? מה זה ? כמו הרובה כבידה ב HL ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רפלקסים כאלו מתפתחים מהר מאוד אצל לוחמים אחרי שהם קולטים שמדובר בחיים שלהם ולא באיזה רטיו בטבלה...

עוד משהו חשוב, מצב בעייתי במשחק מחשב זה לא מצב בעייתי במציאות...

שמעו, כלי נשק זאת מכונה פשוט מכיוון שצריך לה תיפעול קל ומהיר אבל זה לא אומר שכולם יודעו לירות כמו שצריך באותה מידע שכולם יצליחו לצלם תמונה באמת מוצלחת ויפה. כי בתכלס אני לא מאמין שאף אחד ששיחק משחקי מחשב ובלי ידע קודם יודע איך לפתור מעצור (ככה קוראים לזה ?), לדעת לירות למטרה ולהתמודד עם הרתע. בסדר להכניס מכסנית ולדרוך וללחוץ על ההדק כל יד בן 6 יוכל לעשות השאלה היא במי הוא יפגע וכמה כדורים הוא ישחרר...

כמו שהיא אמרה פה : "עצם המחשבה שיש קשר בין מישהו שיודע לכוון את העכבר שלו וללחוץ קליק שמאלי, לאדם שיודע לתפעל נשק (לתפעל זה יותר מללחוץ על ההדק ולקוות שייצא כדור מהצד השני) היא מגוחכת "

"עוד משהו חשוב, מצב בעייתי במשחק מחשב זה לא מצב בעייתי במציאות..." תלוי איזה, כמה, ולמה.

בכלל, לא אמרתי שזה זהה, רק אמרתי שלפי דעתי יש יתרון :)

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חולם בצורה כזו מצחיקה שזה היסטרי.

אני, כפריק סימולטורים מושבע (10 שנים פלוס) שהצליח גם ללמוד את Lock on ופאלקון 4 כמו שצריך ויכול להטיס עם הרגל בזמן שאני מכין סלט ביצים עם הידיים ועושה ג'אגלינג עם הרגל השניה, ובנוסף בזמני הפנוי מטיס טיסנים ומסוקים, יודע שאין לי עשירית מהידע הדרוש לתפעול כלי טיס אמיתי (בין אם זה מסוק, מטוס קרב, או מטוס נוסעים)

אז תעשה לי טובה.

אני מתערב שאתה לא מסוגל להטיס אפילו מסוק 4 ערוצים פשוט עם שלט.

Ace Combat זה לא קורס טיס.

א. אין לך שום דרך לדעת שיש לך יותר שעות סימולטור ממני

ב. אני לא יודע איזה מסוקים אתה מטיס אבל פעם אחרונה שנגעתי בRaptor הביצועים היו איכותיים ברמה מספקת ביותר ואולי בטיסנים רגילים אני לא עושה 3D אבל בהחלט יש לי רמה לא רעה למרות שטיסנים לגמרי לא מעניינים אותי אני מטיס הרבה יותר דאונים ומידי פעם שמשעמם אז מסוקים

ג. אף אחד לא טען לשאני יוכל לעשות כל מה שטיס קרב של חיל האויר עושה אבל לדעת להטיס אותו המראה טיסה ונחתיה בסיסיים אני כן חושב שאני יצליח לעשות

ד. יש לי חוש טכני שהוא יחסית מאוד גבוה ולא היה עד היום משהו שלא הצלחתי לעשות עם קצת משחק

ה. שלא יהיה לאף אחד פה ספק - ברור שלא יהיה לי מושג מה חצי מהדברים שם עושים אבל בהנחה שהכל יהיה תקין ולא ידרש ממני שום תפעול מיוחד אז אני מניח שאני יצליח לעשות את זה ואני חושב שיש פה עוד כמה כמוני

אגב סתם זה הזכיר לי - היה היום פרק ב"טופ גיר" שהיא ניסה לנהוג על מסלול בפלייסטיין ואז לנהוג אותו במציאות ולהוציא את אותו הזמן (כן אני יודע שזה שידור חוזר של עושה מלפני 200 שנה אבל היה שידור חוזר היום) היה פשוט גאוני והמסקנות אמרו מה שבסך הכל אמרו פה והוא נכון... יש מוגבלות לרמת הריאליזם במשחקים ואין מה לעשות תמיד במציאות יהיו יותר סיבוכים

פורסם

אני מאמין שכל אחד יצליח ללמוד לתפעל M-16 בצורה בסיסית מאוד תוך זמן קצר. אבל ברגע שיהיה מעצורים זה בעיה על זה צריך להתאמן וזה לא חוכמה רק לדעת לתפעל אותם. צריך לעשות את זה מהר ובלי להסתכל על הנשק. ועל פגיעות אין בכלל מה לדבר כי בלי 7 עקרונות הקליעה וכניסה נכונה למצבים אתה לא תגיע לשום מקום שלא נדבר על זה שצריך הרבה אימונים כדי להתמקצע יותר. בקיצור זה לא משחק ולא לומדים את זה ביום ובטח שלא ממשחקי מחשב כי אין שום קשר בין המשחק למציאות.

זה פחות או יותר מתמצת את הדיון

פורסם

אממ.. כנראה שזה לא מקרי אבל בזמנו , כשעשיתי קורס צלפים , היו איתי 3 חברה שהמושג COUNTER STRIKE לא היה זר להם...

אחי שעשה את אותו הקורס כמה שנים אחרי דיווח על 4 חברה ששיחקו QUAKE באופן קבוע לפני הצבא... :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים