עבור לתוכן

לגיימרים - אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יוד&#

אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יודעים לתפעל אותו ? 1,440 הצבעות

1. 1. אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יודעים לתפעל אותו ?

• כן בטח זה ממש פשוט, אני אתן הד שוטים על ימין ועל שמאל
    • כן, אבל אולי תיהיה לי בעיה עם לכוון אותו...
    • ניראה לי, אבל במצב לחץ אין סיכוי...
    • נשק ? מה זה ? כמו הרובה כבידה ב HL ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הינה סיפור מצחיק

פעם כשגילי היה 14 אבא שלי לקח אותי למטווח ירי שם בחרתי בנשק הכי אכזרי ונדיר שוטגאן חצי אוטומאטי SAIGA וחשבתי נו איך ששוורצנגר הוסה את זה

אחרי שיריתי את הירייה הראשונה קיבלתי נקע בכתף והכת החטיפה לי בלחי כך שאחרי יומיים היה לי סימן סגול וורדרד כזה אבל הבעיה האמיתית שמרוב שנבהלתי המשכתי ללחוץ על ההדק עד שרוקנתי את המחסנית (ולצהרי בחרתי במיוחדת ארוכה כה 12 כדורים) בפעם הבאה אני אדע לא להתקרב לקליבר כזה

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

M16 רגיל אני מניח שעם קצת משחק אני יוכל לתפעל אותו בקלות אבל לא בטוח אבל אני יכול ללכת יותר רחוק ולהגיד לך שאם תיתן לי עכשיו F16-F15 או אפילו 747 אחרי 2-3 דקות אני יוכל לתפעל אותו בצורה די מושלמת

אתה חולם בצורה כזו מצחיקה שזה היסטרי.

אני, כפריק סימולטורים מושבע (10 שנים פלוס) שהצליח גם ללמוד את Lock on ופאלקון 4 כמו שצריך ויכול להטיס עם הרגל בזמן שאני מכין סלט ביצים עם הידיים ועושה ג'אגלינג עם הרגל השניה, ובנוסף בזמני הפנוי מטיס טיסנים ומסוקים, יודע שאין לי עשירית מהידע הדרוש לתפעול כלי טיס אמיתי (בין אם זה מסוק, מטוס קרב, או מטוס נוסעים)

אז תעשה לי טובה.

אני מתערב שאתה לא מסוגל להטיס אפילו מסוק 4 ערוצים פשוט עם שלט.

Ace Combat זה לא קורס טיס.

:xyxthumbs:

לא יכלתי לסכם את זה טוב יותר.

פורסם

לתפעל טכנית M16 זה בכלל לא בעיה, אבל בלי בסיס כמו 7 עקרונות הקליעה גם מקבץ 20 זה קשה

פורסם

M16 זאת עוד הגרסה הראשונית והארוכה (זאת ששירתה בוייטנאם ושהכת של הרובה + ידית הנשיאה יכלו לשמש משוט), וכידוע, בכלי נשק גדולים הרתע מורגש פחות בהשוואה לכלי נשק קטנים (ע"ע עוזי שמשתולל ביד כמו עכבר מבוהל). בבודדת אפשר יהיה להסתדר בשלב מסויים, אבל רק אם הנשק משומן כמו שצריך (= אין הרבה סיכויים למעצורים), ורק אם אתה יודע שבשביל להעיף כדור תקוע צריך לטלטל את הנשק לכיוון המפלט תוך דריכתו (ככה זה עובד עם ה-STEN הבריטי, לא יודע איך בכלי מודרני).

פורסם

M16 רגיל אני מניח שעם קצת משחק אני יוכל לתפעל אותו בקלות אבל לא בטוח אבל אני יכול ללכת יותר רחוק ולהגיד לך שאם תיתן לי עכשיו F16-F15 או אפילו 747 אחרי 2-3 דקות אני יוכל לתפעל אותו בצורה די מושלמת

good one! :lol:

פורסם

M16 זאת עוד הגרסה הראשונית והארוכה (זאת ששירתה בוייטנאם ושהכת של הרובה + ידית הנשיאה יכלו לשמש משוט), וכידוע, בכלי נשק גדולים הרתע מורגש פחות בהשוואה לכלי נשק קטנים (ע"ע עוזי שמשתולל ביד כמו עכבר מבוהל). בבודדת אפשר יהיה להסתדר בשלב מסויים, אבל רק אם הנשק משומן כמו שצריך (= אין הרבה סיכויים למעצורים), ורק אם אתה יודע שבשביל להעיף כדור תקוע צריך לטלטל את הנשק לכיוון המפלט תוך דריכתו (ככה זה עובד עם ה-STEN הבריטי, לא יודע איך בכלי מודרני).

גם המקוצרים זה M16(לא הפלאטופים). ותפסיק להיות מושפע ממשחקים - הקשר למציאות הוא קטן בהחלט.

וגם אם הנשק משומן כראוי, יש מספיק סיכוי למעצורים.

ואכן לכוון ולתפעל נשק במציאות זה סיפור שונה לגמרי. בפרט בתנועה\בלילה.

פורסם

ותפסיק להיות מושפע ממשחקים - הקשר למציאות הוא קטן בהחלט.

ותמיד רואים במשחקים את הגיבור האמריקאי מסתובב עם נשק מחבלים AK-47 :lol:

גיא, מה אתה עושה בשעות הקטנות האלו של הלילה ער?

פורסם

קיצר אין כל קשר בין המשחק למציאות.

אני מאמין שכל אחד יצליח ללמוד לתפעל M-16 בצורה בסיסית מאוד תוך זמן קצר. אבל ברגע שיהיה מעצורים זה בעיה על זה צריך להתאמן וזה לא חוכמה רק לדעת לתפעל אותם. צריך לעשות את זה מהר ובלי להסתכל על הנשק. ועל פגיעות אין בכלל מה לדבר כי בלי 7 עקרונות הקליעה וכניסה נכונה למצבים אתה לא תגיע לשום מקום שלא נדבר על זה שצריך הרבה אימונים כדי להתמקצע יותר. בקיצור זה לא משחק ולא לומדים את זה ביום ובטח שלא ממשחקי מחשב כי אין שום קשר בין המשחק למציאות. וגם אני שחקתי הרבה CS לפני הצבא ושהגעתי זה לא תרם לי בכלום...

פורסם

אני מקווה שהיית ציני :s07:

פורסם

עצם המחשבה שיש קשר בין מישהו שיודע לכוון את העכבר שלו וללחוץ קליק שמאלי, לאדם שיודע לתפעל נשק (לתפעל זה יותר מללחוץ על ההדק ולקוות שייצא כדור מהצד השני) היא מגוחכת :kopfpatsch:

כמו הסצינה הזאת מנחשים על המטוס. כבר היה יותר הגיוני שיתנו לאיזה קוברה להטיס...

פורסם

אם אח שלי הסביר לי זה נקרא?

פורסם

עצם המחשבה שיש קשר בין מישהו שיודע לכוון את העכבר שלו וללחוץ קליק שמאלי, לאדם שיודע לתפעל נשק (לתפעל זה יותר מללחוץ על ההדק ולקוות שייצא כדור מהצד השני) היא מגוחכת :kopfpatsch:

כמו הסצינה הזאת מנחשים על המטוס. כבר היה יותר הגיוני שיתנו לאיזה קוברה להטיס...

חחחח אשכרה נזכרתי בזה כשראיתי את הדיון. כ"כ מפגרת הסצינה הזאת אלוהים.. אבל היה מצחיק חייב להודות. "2000 שעות טיסה" נו באמת 8)

קיצר, צאו מהסרט, כמה משחקים שלא תשחקו, לא תדעו, זה לא מדקה לדקה להבין את זה ובאמת לדעת לשלוט בנשק.

פורסם

חחחח אשכרה נזכרתי בזה כשראיתי את הדיון. כ"כ מפגרת הסצינה הזאת אלוהים.. אבל היה מצחיק חייב להודות. "2000 שעות טיסה" נו באמת 8)

קיצר, צאו מהסרט, כמה משחקים שלא תשחקו, לא תדעו, זה לא מדקה לדקה להבין את זה ובאמת לדעת לשלוט בנשק.

כל המזלזלים למינהם אומנם צודקים, אבל לFPSר מושבע עדיין יהיה את יתרון הריפלקסים. תגידו מה שתגידו, גיימרים שמשחקים בFPSים בצורה רצינית יותר מאשר להסתער על כל דבר שזז, מפתחים ריפלקסים, יודעים לזהות מצבים בעיתיים, ואני מאמין שכל יהיה להם יתרון.

כמו שלשחק בכל סימוטלטורי הנהיגה והמירוצים למנהם כן נותנים יתרון בכביש, אם יודעם לקחת הכל בפרופורציות ושמים לב לדברים החשובים (ויודעים להתעלם מהשטויות, כמובן).

פורסם

אמ.. יריתי כמעט הכי טוב בגדנ"ע?

פורסם

כל המזלזלים למינהם אומנם צודקים, אבל לFPSר מושבע עדיין יהיה את יתרון הריפלקסים. תגידו מה שתגידו, גיימרים שמשחקים בFPSים בצורה רצינית יותר מאשר להסתער על כל דבר שזז, מפתחים ריפלקסים, יודעים לזהות מצבים בעיתיים, ואני מאמין שכל יהיה להם יתרון.

כמו שלשחק בכל סימוטלטורי הנהיגה והמירוצים למנהם כן נותנים יתרון בכביש, אם יודעם לקחת הכל בפרופורציות ושמים לב לדברים החשובים (ויודעים להתעלם מהשטויות, כמובן).

רפלקסים כאלו מתפתחים מהר מאוד אצל לוחמים אחרי שהם קולטים שמדובר בחיים שלהם ולא באיזה רטיו בטבלה...

עוד משהו חשוב, מצב בעייתי במשחק מחשב זה לא מצב בעייתי במציאות...

שמעו, כלי נשק זאת מכונה פשוט מכיוון שצריך לה תיפעול קל ומהיר אבל זה לא אומר שכולם יודעו לירות כמו שצריך באותה מידע שכולם יצליחו לצלם תמונה באמת מוצלחת ויפה. כי בתכלס אני לא מאמין שאף אחד ששיחק משחקי מחשב ובלי ידע קודם יודע איך לפתור מעצור (ככה קוראים לזה ?), לדעת לירות למטרה ולהתמודד עם הרתע. בסדר להכניס מכסנית ולדרוך וללחוץ על ההדק כל יד בן 6 יוכל לעשות השאלה היא במי הוא יפגע וכמה כדורים הוא ישחרר...

כמו שהיא אמרה פה : "עצם המחשבה שיש קשר בין מישהו שיודע לכוון את העכבר שלו וללחוץ קליק שמאלי, לאדם שיודע לתפעל נשק (לתפעל זה יותר מללחוץ על ההדק ולקוות שייצא כדור מהצד השני) היא מגוחכת "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים