עבור לתוכן

לגיימרים - אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יוד&#

אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יודעים לתפעל אותו ? 1,440 הצבעות

1. 1. אם היו נותנים לכם נשק, הייתים יודעים לתפעל אותו ?

• כן בטח זה ממש פשוט, אני אתן הד שוטים על ימין ועל שמאל
    • כן, אבל אולי תיהיה לי בעיה עם לכוון אותו...
    • ניראה לי, אבל במצב לחץ אין סיכוי...
    • נשק ? מה זה ? כמו הרובה כבידה ב HL ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמובן השאלה מופנת לכל הגיימרים פה באתר, למי שעוד לא עשה צבא.

ואני מדבר על RIFLE ! לא על אקדח, בו נגיד משהו כמו M4 או M16 או איזה משהו בסיגנון...

אני סתם סקרן... אני הייתי מצביע לאפשרות השנייה, מה אתם ?

אם יש לכם דעה אחכת ממה שרשמתי תירשמו הודעה...

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח שלהכניס מכסנית, לדרוך ולירות דרך כוונת הברזל לא תהיה בעיה, אני חושב שהבעיה הרצינית ביותר תהיה התמודדות עם ההדף.

פורסם

אני מניח שלהכניס מכסנית, לדרוך ולירות דרך כוונת הברזל לא תהיה בעיה, אני חושב שהבעיה הרצינית ביותר תהיה התמודדות עם ההדף.

....

פורסם

אתה יודע להפעיל מצלמה? יפה, אז רק שתדע שמצלמה, שזה כלי מאוד פשוט, היא מסובכת בערך פי 20000 מנשק...

נשק, בייחוד M-16 הוא כלי פשוט, קל לתפעול ומהיר. כל תינוק יכול ללמוד תוך זמן קצר איך לתפעל נשק כי זה לא דורש יותר מלהכניס מחסנית, לדרוך ולפתוח ניצרה על "בודדת" [אם אתה חולה נפש שרוצה לעבור על אמנות ז'נבה אז תשים על "אוטומט"]. הבעיה היחידה של מי שלא עבר הסמכה מקצועית ברובה היא איך לתפעל מעצורים ואיך לירות כמו שצריך. ולא, לירות דרך כוונות זה לא קל כמו שזה נראה במשחקים.

פורסם

כמו שנאמר לתפעל מצלמה הרבה יותר מסובך מ M-16

פורסם

פורסם

אחרי כמה יריות , כבר תדע איך להסתדר עם זה , זה לא בשמיים

ד"א לשים עוזי על אוטומאט ולרסס זה אחד החווית הגדולת שיש :)

אבל רק הגובניקים זוכים לזה ;)

פורסם

לדעתי ההתמודדות הכי קשה תהיה עם מעצורים, מי שאין לו ידע בסיסי בנשק אלא רק ידע ממשחקי מחשב לא ידע בחיים לתפעל מעצור כלשהו בנשק.

בנוגע להדף אז בהחלט תהיה בעיה אבל לא נראה לי שמישהו יורה כאן בעמידה, מצב בו ההדף הוא המורגש ביותר, אנשים קרביים בטח יוכלו להוסיף קצת יותר ממני.

פורסם

אוי נו, תעשו לי טובה.

לתפעל נשק זה לא כזה פשוט.

בסדר, לירות בצורה הבסיסית ביותר- כן.

להשתמש בו טוב- לא.

וזה שטויות. אין שום קשר בין לשחק CSS לבין לדעת לתפעל נשק. מה השטות הזאת!? :kopfpatsch:

פורסם

תכלס, בן אדם שלא עשה צבא\טירונות ולא נגע בM16 לא ידע להשתמש בו, בין אם זה לתפעל את הנשק בין אם זה לכוון לעבר מטרה.

אני אומר את זה כי אני יודע, אני באמצע השירות הצבאי שלי.

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שהיו איתי ביחידה שהיו טובים מאוד במשחקי רשת , ובאורך פלא גם היו טובים מאוד באימונים , אולי זה סתם קשור לאיכויות של האנשים :)

אבל כן כדי לדעת לירות באקדח כמו שצריך , במיוחד באימוני לוט"ר צריך "קצת" יותר מידע בסיסי .

פורסם

M16 רגיל אני מניח שעם קצת משחק אני יוכל לתפעל אותו בקלות אבל לא בטוח אבל אני יכול ללכת יותר רחוק ולהגיד לך שאם תיתן לי עכשיו F16-F15 או אפילו 747 אחרי 2-3 דקות אני יוכל לתפעל אותו בצורה די מושלמת

פורסם

א) זה נקרא רתע, לא הדף.

ב) רתע של רוס"ר הוא כמעט בלתי מורגש.

ג) אכן, הבעיה העיקרית היא מעצורים (במיוחד ב-M16/M4).

פורסם

M16 רגיל אני מניח שעם קצת משחק אני יוכל לתפעל אותו בקלות אבל לא בטוח אבל אני יכול ללכת יותר רחוק ולהגיד לך שאם תיתן לי עכשיו F16-F15 או אפילו 747 אחרי 2-3 דקות אני יוכל לתפעל אותו בצורה די מושלמת

http://www.youtube.com/watch?v=c35etDDVgYQ

פורסם

זהו שflight simulator עם המודולים הנכונים הם אכן מדמים 747 אמיתי,

וכן Falcon4 הוא הסימולטור הכי קרוב שיש להדמיית F16 ונחש מה? הוא ממש מעולה עד כדי כך שטייסים אמיתיים משתמשים בסימולטור הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים