פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים לא אבל יש קורס ביריה בנשק והכנת חומרי נפץ (הממ מהצד אפשר לחשוב שזה באמת הכנה נגד זומבים)
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים לא אבל יש קורס ביריה בנשק והכנת חומרי נפץ (הממ מהצד אפשר לחשוב שזה באמת הכנה נגד זומבים) למרות כל זה, אני עדיין בראש הת'רד עם 83 אחוז
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים 50 אחוז..יאללה נו נו אז מה אם אין לי אקדחים בבית,שצהל יתנו לי M16 כולם מקבלים הד שאטטטטטטטטטטט....ואז ישמעו ברמקולים קילינגגגג ספריייייי או אחרי שאני אהרוג את כולם לוקריס קילל קילל קילל ..
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים 53% מה לעשות שכבר אין לי נשק ושהייתי נוסע למצוא ת'משפחה? דרך אגב אני מאמין שהיה די קל לבלום התפרצות זומבים בישראל... הכל פה בטון ודלתות פלדלת, סורגים בחלונות, כניסה אחת (בדר"כ) לכל בית, ולכולם יש פלאפונים ונשקים...
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Anon? is that you? anon is everywhere ו60%. דאמאיט, צריך לחזור לכושר.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים יש כל מיני סרטים אמריקאים על מתקפות זומבים כאלו אני חושב שבמציאות אם כל כלי הנשק שם והאפטיות של האמריקאים זה כנראה המקום הכי בילתי סביר בעולם שתיהיה שם התקפת זומבים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.