עבור לתוכן

תקוע ב-OC ל-3800x2 s939 e4 ! עזרה:{

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם רואים בתמונות כן..

מאיפה אני מתקדם לפה ? אחרי שאני מעלה מאיזהשהו ערך המחשב פשוט לא עולה ונכנס ל-SAFE MODE

הגדרתי ככה DDR33.. ה-HT על 4X והמעבד על 10x250 ! העלתי בחצי וולט את הזכרון ואת הזרם ללוח אם.

מה אני עושה עוד כדי להמשיך?בתודה מראש

נ.ב יש לי קירורים אז אל דאגה:)[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:01:37

ג'אמפ

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה זה DDR33 ?

בכל אופן 1.5 V זה לא טוב .

אני משער שהמעבד שלך הפך למחבת אה ?

1.5 V למעבד זה לא בריא לו .

למה כשאתה רואה שלהעלות למעבד מתח לא עובד אז תתחיל שוב פעם מהמתח ההתחלתי שלו אבל הפעם תעלה מתח לזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

אבל השמן רוצה מתח 1.5.. בכמה לעלות מתח לזכרונות?

פורסם

אבל השמן רוצה מתח 1.5.. בכמה לעלות מתח לזכרונות?

זה לא טוב ( במיוחד לא לOC של 500 MHZ

יש לי אותה ליבה כמו שלך אבל SOCKET AM2

הגעתי ל- 2800 עןם 1.5 למעבד ו- 2.0 לזיכרונות עקב בעיית טמפרטורה הורדתי ל- 2660 ( עובד יציב על מתח של 1.375 ולזיכרונות 1.9 )

מה שצריך לעשות זה לבדוק על איזה מתח המעבד שלך יכול להעלות את הוינדוס ללא קריסות ואחרי בדיקות מ אמץ ויציבות, מאחר והעלתה ל- 1.5 באוברקלוק נמוך כל כך ייתכן ובכלל היית צריך להעלות מתח לזיכרונות והמחשב היה עולה מבין ? ( נסה לשחק עם זה ולא יותר מידי, שנה תיזמונים לזיכרונות ..

נ.ב באיזה זזיכרונות את ה משתמש ?

פורסם
  • מחבר

יש לי זכרונות של סמסונג.. 4 סטיקים של 512 ראם

ואממ המחשב פשוט לא עולה אם יש פחות מתח למעבד.. והזכרונות שלי כבר על 2.7 מתח מ2.6!

פורסם

יש לי זכרונות של סמסונג.. 4 סטיקים של 512 ראם

ואממ המחשב פשוט לא עולה אם יש פחות מתח למעבד.. והזכרונות שלי כבר על 2.7 מתח מ2.6!

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

תוריד תוריד מה אתה :bash:

כבר היה פה אחד שנדפקו לו הזיכרונות כתוצאה מהעלאה מוגזמת !\

אפשר להעלות ל- 2.2 וגם זה לא מומלץ בכלללל :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חחחח אחי זה DDR רגיל.. אני חושב שהמתח בסיס הוא 2.6..

פורסם

פיי יא מה קרה פה בפורום

חח

תוריד תמכפלה ל9 ותנסה לעלות עוד MHZ לזכרונות תן 2.7-8 בכיף.... ותוריד אותם אפילו ל266 ואפשר להוריד תHTT ל3X

את המתח למעבד לא ממליץ לעבור את 1.60 שים לב למטפ

פורסם
  • מחבר

אתה יכול אולי להסביר מה נותן הורדת מכפלה?

פורסם

לא, תחפש מדריכים באינטרנט

פורסם

יש לי את אותו מעבד עם לוח asus a8n deluxe

ואני על OC של 2.7 מהץ ומתח של 1.5 וולט

תכלס אתה צריך לנסות להגיע לתדר מקסימלי למעבד כשהתדר לזכרונות נשאר נמוך (נטרול בעיית OC של זכרונות).

אז מה שצריך לעשות זה להחזיר לזכרונות את המתח המקורי ולהןריד להם את המחלק ל-266 או 2/3.

ככה כשאתה מעלה תדר BUS עד 300 נניח אז הזיכרונות יהיו על 200 שזה אומר שאתה לא מכניס אותם לאוברקלוק.

עכשיו אתה מנסה להגיע ל-BUS מקסימלי על מכפלה X10 כשה- HTT חייב להיות על X3 ולא X4.

אני מאמין שתוכל להגיע ל-BUS של 270 תוך כדי בדיקת מאמץ.

מתח למעבד אפשר להעלות עד 1.55 בלי לדאוג רק תשים לב שבבדיקת המאמץ הטמפ לא עולה מעבר

ל-60.

אחרי שמצאת את הOC המקסימלי למעבד אתה מנסה להעלות את המחלק של הזכרונות ל-333 או 5/6.

אם המחשב לא עולה אז תנסה להעלות מתח לזכרונות - אבל לאט לאט 0.1 כל פעם כי בזכרונות DDR מעל מתח מסויים הם לא מצליחים להגיע לתדר שהיה עם מתח נמוך יותר.

תעדכן לאיזה טמפ הגעת בבדיקת מאמץ.

תבדוק את זה עם CORETEMP.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על התגובה, אני אשתדל לעשות את כל הדברים שאמרת ברגע שאוכל!

עריכה -

ניסיתי מה שאמרת.. וזה עלה לא יציב. אני עכשיו על 2500 .. 1.475 וואט מעבד, 2.7 זכרונות, 4XHT

פורסם

יש לי את אותו מעבד עם לוח asus a8n deluxe

ואני על OC של 2.7 מהץ ומתח של 1.5 וולט

תכלס אתה צריך לנסות להגיע לתדר מקסימלי למעבד כשהתדר לזכרונות נשאר נמוך (נטרול בעיית OC של זכרונות).

אז מה שצריך לעשות זה להחזיר לזכרונות את המתח המקורי ולהןריד להם את המחלק ל-266 או 2/3.ככה כשאתה מעלה תדר BUS עד 300 נניח אז הזיכרונות יהיו על 200 שזה אומר שאתה לא מכניס אותם לאוברקלוק.

עכשיו אתה מנסה להגיע ל-BUS מקסימלי על מכפלה X10 כשה- HTT חייב להיות על X3 ולא X4.

אני מאמין שתוכל להגיע ל-BUS של 270 תוך כדי בדיקת מאמץ.

מתח למעבד אפשר להעלות עד 1.55 בלי לדאוג רק תשים לב שבבדיקת המאמץ הטמפ לא עולה מעבר

ל-60.

אחרי שמצאת את הOC המקסימלי למעבד אתה מנסה להעלות את המחלק של הזכרונות ל-333 או 5/6.

אם המחשב לא עולה אז תנסה להעלות מתח לזכרונות - אבל לאט לאט 0.1 כל פעם כי בזכרונות DDR מעל מתח מסויים הם לא מצליחים להגיע לתדר שהיה עם מתח נמוך יותר.

תעדכן לאיזה טמפ הגעת בבדיקת מאמץ.

תבדוק את זה עם CORETEMP.

פורסם
  • מחבר

אז הורדתי מחלק ל266, שמתי HTT על 3, שמתי מתח זכרונות סטוק, שמתי מתח מעבד 1.5 עם 270 באס, והוא לא יציב.. מה יכול להפריע?

פורסם

מה זה לא יציב ?

חשוב שתגיד לי לאיזה טמפ' הגעת במאמץ ?

אגב נעלת תדר PCI ו- PCIE ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים